Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 154
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak to jsem rád, koukal jsem na to na mobilu a přišlo mi to jako nepovedenej vtip.

Ale stejně mi vadí ta kůže, podle mě jim to nesluší.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

To je to zdražení co bylo na přelomu unora a března v Evropě. Teď se ceny zhruba srovnaly. Ale i u Omegy došlo k úpravě cen. Logicky nahoru. Za oblíbené profi Speedy, nebo Seamastery bude nutné zase vytáhnout o pár peněz víc.

Odesláno

To je to zdražení, co bylo na přelomu února a března v Evropě. Teď se ceny zhruba srovnaly. Ale i u Omegy došlo k úpravě cen. Logicky nahoru. Za oblíbené profi Speedy, nebo Seamastery bude nutné zase vytáhnout o pár peněz víc.

Odesláno (upraveno)

v roce 2007 stal Explorer II 4.290,- ?... ach

Když už, tak ukážu celý vývoj cen, spodní osa jsou roky, ke kterým se vztahuje cena.

post-11110-014064900 1304076963.jpg

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno (upraveno)

Jen takovej dotaz, a fakt to Rolexáci neberte jako rejpání - je nějaká naděje, že si v Rolexu vyměněj tupý frézy a zářezy na lunetě u subů 116610 už nebudou vokousaný a hnusný, ale hladký a hezký? Já bych je bral ale takhle jsem měl pocit, že to je svůj vlastní fejk... :(

Upraveno uživatelem Princ Milis
Odesláno

Jen takovej dotaz, a fakt to Rolexáci neberte jako rejpání - je nějaká naděje, že si v Rolexu vyměněj tupý frézy a zářezy na lunetě u subů 116610 už nebudou vokousaný a hnusný, ale hladký a hezký? Já bych je bral ale takhle jsem měl pocit, že to je svůj vlastní fejk... :(

Koukám zrovna na ně a nemám sebemenší problém :) Díváš se na to mikroskopem?

Odesláno

Koukám zrovna na ně a nemám sebemenší problém :) Díváš se na to mikroskopem?

Tak třeba už to tam není. Myslel jsem toto a fakt to bylo vidět i bez lupy. Ono už to tady někde někdy proběhlo, jen to nemůžu najít.

post-376-065506400 1304082419.jpg

Odesláno

Hm no tak když teď na to brejlím opravdu krutě tak jakoby tam něco takovýho vidím ale je to taková hra stínů. Trochu nakloníš a není to tam a pak zase ano.

Je to prostě kus železa :)

Odesláno (upraveno)

Hm no tak když teď na to brejlím opravdu krutě tak jakoby tam něco takovýho vidím ale je to taková hra stínů. Trochu nakloníš a není to tam a pak zase ano.

Je to prostě kus železa :)

Jojo, dyť říkám, že to tam třeba už není. Když jsem je měl, tak to tam bylo a to tak krutě, že to byl jeden z důvodů, proč šly po čtrnácti dnech pryč. Ptal jsem se právě proto, že se mně po nich dlouhodobě stejská a kdyby to tam nebylo, šel bych do nich ihned zas. Je samozřejmě pravda, že stačí zvednout pr.del a zajít do prodejny, ale když já se tam stydím.

Upraveno uživatelem Princ Milis
Odesláno

Jojo, dyť říkám, že to tam třeba už není. Když jsem je měl, tak to tam bylo a to tak krutě, že to byl jeden z důvodů, proč šly po čtrnácti dnech pryč. Ptal jsem se právě proto, že se mně po nich dlouhodobě stejská a kdyby to tam nebylo, šel bych do nich ihned zas. Je samozřejmě pravda, že stačí zvednout pr.del a zajít do prodejny, ale když já se tam stydím.

A jaké byly ty další důvody?
Odesláno

Když už, tak ukážu celý vývoj cen, spodní osa jsou roky, ke kterým se vztahuje cena.

Josefe, musel bys to ještě očistit od vývoje kurzu CHF/USD, aby to mělo větší vypovídací hodnotu. Zhodnocení Rolád by pak nebylo tak výrazné.

post-59-005409900 1304083919.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...