NIGHTinGALE Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Já to nějak nepobírám - Daytony na kůži a s ukouslým spodkem subdialů.Proč????
bandicoot Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 s ukouslým spodkem subdialů. to je jen optika
NIGHTinGALE Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 (upraveno) Tak to jsem rád, koukal jsem na to na mobilu a přišlo mi to jako nepovedenej vtip.Ale stejně mi vadí ta kůže, podle mě jim to nesluší. Upraveno 29. března 2011 uživatelem NIGHTinGALE
shore Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 nove yachtmaster v parizi - 34900,- EURO
bandicoot Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Když novinky, tak i takhle..."U.S. price increase coming May 2011 - Some models will be going up as high as 15%"http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=174212
lib Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Když novinky, tak i takhle... "U.S. price increase coming May 2011 - Some models will be going up as high as 15%" http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=174212 No, ono to v te Emerice bude asi taky kurzem dolaru, ze ano?
Cyber Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 To je to zdražení co bylo na přelomu unora a března v Evropě. Teď se ceny zhruba srovnaly. Ale i u Omegy došlo k úpravě cen. Logicky nahoru. Za oblíbené profi Speedy, nebo Seamastery bude nutné zase vytáhnout o pár peněz víc.
Josef01 Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Tak Rolex standardně zvedá ceny ročně o cca 8%, tedy lepší kurz emeričanům pak nepomůže k lepší ceně
Cyber Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 To je to zdražení, co bylo na přelomu února a března v Evropě. Teď se ceny zhruba srovnaly. Ale i u Omegy došlo k úpravě cen. Logicky nahoru. Za oblíbené profi Speedy, nebo Seamastery bude nutné zase vytáhnout o pár peněz víc.
Josef01 Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) v roce 2007 stal Explorer II 4.290,- ?... ach Když už, tak ukážu celý vývoj cen, spodní osa jsou roky, ke kterým se vztahuje cena. Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem Josef01
bandicoot Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Výbornej zajišťovací nástroj, málo co tak dobře a stabilně (jednosměrně, bez výkyvů směrem dolů) kopíruje inflaci.
Milis Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) Jen takovej dotaz, a fakt to Rolexáci neberte jako rejpání - je nějaká naděje, že si v Rolexu vyměněj tupý frézy a zářezy na lunetě u subů 116610 už nebudou vokousaný a hnusný, ale hladký a hezký? Já bych je bral ale takhle jsem měl pocit, že to je svůj vlastní fejk... Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem Princ Milis
Morax Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Jen takovej dotaz, a fakt to Rolexáci neberte jako rejpání - je nějaká naděje, že si v Rolexu vyměněj tupý frézy a zářezy na lunetě u subů 116610 už nebudou vokousaný a hnusný, ale hladký a hezký? Já bych je bral ale takhle jsem měl pocit, že to je svůj vlastní fejk... Koukám zrovna na ně a nemám sebemenší problém Díváš se na to mikroskopem?
Milis Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Koukám zrovna na ně a nemám sebemenší problém Díváš se na to mikroskopem? Tak třeba už to tam není. Myslel jsem toto a fakt to bylo vidět i bez lupy. Ono už to tady někde někdy proběhlo, jen to nemůžu najít.
Morax Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Hm no tak když teď na to brejlím opravdu krutě tak jakoby tam něco takovýho vidím ale je to taková hra stínů. Trochu nakloníš a není to tam a pak zase ano.Je to prostě kus železa
Milis Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) Hm no tak když teď na to brejlím opravdu krutě tak jakoby tam něco takovýho vidím ale je to taková hra stínů. Trochu nakloníš a není to tam a pak zase ano. Je to prostě kus železa Jojo, dyť říkám, že to tam třeba už není. Když jsem je měl, tak to tam bylo a to tak krutě, že to byl jeden z důvodů, proč šly po čtrnácti dnech pryč. Ptal jsem se právě proto, že se mně po nich dlouhodobě stejská a kdyby to tam nebylo, šel bych do nich ihned zas. Je samozřejmě pravda, že stačí zvednout pr.del a zajít do prodejny, ale když já se tam stydím. Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem Princ Milis
PhoeniX Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Jojo, dyť říkám, že to tam třeba už není. Když jsem je měl, tak to tam bylo a to tak krutě, že to byl jeden z důvodů, proč šly po čtrnácti dnech pryč. Ptal jsem se právě proto, že se mně po nich dlouhodobě stejská a kdyby to tam nebylo, šel bych do nich ihned zas. Je samozřejmě pravda, že stačí zvednout pr.del a zajít do prodejny, ale když já se tam stydím. A jaké byly ty další důvody?
Viktor Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Když už, tak ukážu celý vývoj cen, spodní osa jsou roky, ke kterým se vztahuje cena. Josefe, musel bys to ještě očistit od vývoje kurzu CHF/USD, aby to mělo větší vypovídací hodnotu. Zhodnocení Rolád by pak nebylo tak výrazné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se