papen Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 A je na něm napsáno, třeba na sponě, že je to kovotex? Pro mě je ta spona typická pro jiné výrobce z Asie, také struktura je na české poměry příliš něžná.... Já bych tipnul spíš krabičku zu kovotexu a tah dodaný odjinud. Ale rád bychse mýlil. Ten nejběžnější z Kovotexu stál 60 Kčs.... Neumím tu vyp..enou čáru zrušit, tak soráč Nemáš aktivní ikonu viz.označení...? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Vlastním tah podobně atypického designu, zaručený komunistický originál z Kovotexu Trenčín: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Tak jsem v jednom bazárku, ani ne moc draho, koupil tyto funkční Primky. Moje srdce Primzačátečníka "poskočilo" - barevný pěkný ciferník, velmi zachovalé pouzdro. Ale doma při čištění a leštění jsem zjistil že jsou vlastně složeny přinejmenším ze tří (!!!) typů Primek SPORT - z jedněch ručičky, z druhých ciferník a z dalších jiných pouzdro - tak tedy fuj SLOŽENINA - BASTLÍK. Po přechodném znechucení z koupě se mi však začíná tato složeninka líbit. Pěkný ciferník a pouzdro a jak pěkně ty špičky ručiček ukazují na hodinové a minutové indexy - kam se na toto hrabou humpolácké ručky "originálních SPORTEK II". Tak je asi nebudu rozebírat a založím si "podskupinu sbírky" : stylové pěkné BASTLÍKY. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Tak jsem v jednom bazárku, ani ne moc draho, koupil tyto funkční Primky. Moje srdce Primzačátečníka "poskočilo" - barevný pěkný ciferník, velmi zachovalé pouzdro. Ale doma při čištění a leštění jsem zjistil že jsou vlastně složeny přinejmenším ze tří (!!!) typů Primek SPORT - z jedněch ručičky, z druhých ciferník a z dalších jiných pouzdro - tak tedy fuj SLOŽENINA - BASTLÍK. Po přechodném znechucení z koupě se mi však začíná tato složeninka líbit. Pěkný ciferník a pouzdro a jak pěkně ty špičky ručiček ukazují na hodinové a minutové indexy - kam se na toto hrabou humpolácké ručky "originálních SPORTEK II". Tak je asi nebudu rozebírat a založím si "podskupinu sbírky" : stylové pěkné BASTLÍKY. Mám úplně ty samé, s modrým ciferníkem, ale v horším stavu, takže v tom případě je asi skládali hromadně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Abych to období nějak uzavřel a zrekapituloval. Za 63 po sobě jdoucích dnů jsem získal 138ks různých hodinek. Původní cíl 1ks denně padl, stejně tak jak idea, že měsíc v lázních jsou pro mne hodinky tabu. Až na dva kusy vše v mechanice. Z 90 procent vše funkční. Až na jedny, co jsem koupil za 4 kila, vše ostatní ůplně grátis. Jen čas. Asi 8 piv co jsem platil, nepočítám. Spíš jsem byl při jejich získávání, naopak zván já na nějakého panáka. A bylo jich dost. Nezískal jsem žádné topy, ale k většině hodinek jsem dostal taky nějaký životní příběh. At už o samotných hodinkách nebo jejich vlastnících. Někdy jsem si odnášel víc v hlavě než na zápěstí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 138kusu?To snad nejde,vejde se to na fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 To nevím. Na focení mám sestru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Jedny denně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Nezapomeńte na třešni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 (upraveno) Vtipné . Nezřízená jízda dolů po toboganu chronozávislosti. Někteří prostě neumějí brzdit. Hlavně nezapomenout, že si tělo zvykne na už tak velké dávky...bude chtít víc . Abych to období nějak uzavřel a zrekapituloval. Za 63 po sobě jdoucích dnů jsem získal 138ks různých hodinek. Původní cíl 1ks denně padl, stejně tak jak idea, že měsíc v lázních jsou pro mne hodinky tabu. Až na dva kusy vše v mechanice. Z 90 procent vše funkční. Až na jedny, co jsem koupil za 4 kila, vše ostatní ůplně grátis. Jen čas. Asi 8 piv co jsem platil, nepočítám. Spíš jsem byl při jejich získávání, naopak zván já na nějakého panáka. A bylo jich dost. Nezískal jsem žádné topy, ale k většině hodinek jsem dostal taky nějaký životní příběh. At už o samotných hodinkách nebo jejich vlastnících. Někdy jsem si odnášel víc v hlavě než na zápěstí. Upraveno 2. května 2014 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Abych to období nějak uzavřel a zrekapituloval. Za 63 po sobě jdoucích dnů jsem získal 138ks různých hodinek. Původní cíl 1ks denně padl, stejně tak jak idea, že měsíc v lázních jsou pro mne hodinky tabu. Až na dva kusy vše v mechanice. Z 90 procent vše funkční. Až na jedny, co jsem koupil za 4 kila, vše ostatní ůplně grátis. Jen čas. Asi 8 piv co jsem platil, nepočítám. Spíš jsem byl při jejich získávání, naopak zván já na nějakého panáka. A bylo jich dost. Nezískal jsem žádné topy, ale k většině hodinek jsem dostal taky nějaký životní příběh. At už o samotných hodinkách nebo jejich vlastnících. Někdy jsem si odnášel víc v hlavě než na zápěstí. Docente, tak už se pochlub, na mě jsi v lázních zapomněl, ale i my ostatní rádi rozšíříme svoje chrono sbírky o nějaký ten příběh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Dnešní bazarový úlovek... Ano ano...To byl jen test zdejších "chronopacientů"!!!!Do obalu jsem schválně nedal origo tah!!!Až teď!!!Všímavým odborníkům tímto gratuluji... Původně jsem chtěl těm všímavým zaslat cenu v podobě "PUZZLE 3D" (balíček strouhanky = možno složit rohlík, housku atd.), ale nakonec od tohoto z časových důvodů ustupuji! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Ono už se jezdí do lázní odvykat závislosti na hodinkách? :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 ahoj.,tohle jsem objevil u jednoho "starozitnika"na severu cech..trochu se mi zrychlil tep,ale pan chtel nesmyslny prachy a stav vetsiny z nich nebyl uplne ok, ale ty okrovy jsem po dlouhym smlouvani vzal..uplne levny to nebylo,ale mam z nich velkou radost.cifr a strojek v luxusnim stavu..uz mi z tech sport 1 fakt hrabe..mel jsem tam dulezitou schuzku a nejak jsem na ni uplne zapomnel.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 ahoj.,tohle jsem objevil u jednoho "starozitnika"na severu cech..trochu se mi zrychlil tep,ale pan chtel nesmyslny prachy a stav vetsiny z nich nebyl uplne ok, ale ty okrovy jsem po dlouhym smlouvani vzal..uplne levny to nebylo,ale mam z nich velkou radost.cifr a strojek v luxusnim stavu..uz mi z tech sport 1 fakt hrabe..mel jsem tam dulezitou schuzku a nejak jsem na ni uplne zapomnel.. Sent from my iPhone using TapatalkMyslím, že teď jsi si naběhl!!! Připrav se na nekonečnou řadu mejlů a telefonátů zdejších pacientů!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 V pátek se mi po hodně dlouhé době silně zadařilo a pěkně jsem to vyťal, tak posuďte Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 (upraveno) Na to není co říct. Prostě má někdo štěstí Gratuluju a závidím. Upraveno 18. května 2014 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 No jo, no - pár tarejch otlučenejch hodinek - nic k závisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Úlovek z posledního týdne, původní řemínek pouzdro velmi slušné i korunka. Zajímavý je strojek, popis má 68.4 ale je zdobený a na natahovacím kole není nápis ale také brus. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Mám doma minimálně dva strojky 68.4 se zdobenými můstky - buď tuning, nebo spíš si myslím, že montáž v prechodovém období. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se