Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Také si myslím...

Kolbenka byla slušná líheň, ale četnost zajímavých nálezů je stále menší a ceny lezou do nepochopitelných výšin, i když se občas podaří.

Měl jsem tam v ruce celkem slušné, černé IGeny a když jsem s nudou ve tváři , ledabyle prohodil "kolik za to ? " Odpověděl mi prodejce 6.800,- s tím, že je viděl na Aukru prodávat za 8.000,-

Když jsem přišel k sobě, tak mu povídám ono prodávat za 8 a prodat za 8 je dost velký rozdíl, on na to, že teda jo a že teda 6,5. Popřál jsem mu hezký zbytek dne a šel rozdávat radost zase o kus dál....

Jojo, AUKRO je jejich veliký trumf, je jedno že se ty hodinky tam třeba dva roky neprodaly, důležité je za kolik jsou vystavený  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Aukro je mrtvé, ať žijí vetešníci.

Dva "nové" kousky.

Musely sice na výměnu sklíčka než jsem je mohl cvaknout, ale přijde mi, že z toho má pak člověk vetší radost.

Navíc i přes výměnu skel to vyjde pořád lépe, než aukro+pošta, a navíc to může člověk řádně omrknout. :whistling:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Milog
Odesláno

Kolbenka je poměrně varibilní.

Prodejci, co mají hodinky jako hlavní business mají vysoké ceny a i když člověk s nimi handluje, nevyjedná pro sebe nikdy nic výhodného. Nevím, komu to prodávají.

Zbytek prodejců je ok, v podstatě nemají páru kolik co tak stojí a občas to cenově podseknou.

Každpopádně je to jak na bazaru v arábii, hádat se o ceně je základ. První nabídnutou cenu rozhodně nebrat.

Odesláno

No, možná částečně. Ale ta spousta křivých aukcí s falešnými příhozy se přehlédnout nedá.

Dokud to zdražuje je vše v pořádku ....

Odesláno

Tři kousky z bazaru, nechtěl  jsem je, ale za tu cenu nešlo holt odolat :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tři kousky z bazaru, nechtěl  jsem je, ale za tu cenu nešlo holt odolat :)

Bydlím taky na kopci nad Andělem, ale tak pěknou úrodu jsem dlouho v okolí nepotkal....:)

Blahopřeji k úlovku.

Odesláno

Jel jsem na návštěvu do Buštěhradu a tak jsem to naplánoval tak, aby byla burza, že prej jenom dvakrát v měsíci.

Včera (sobota) jsem vyrazil v 5 ráno, před sedmou u brány. Ani živáčka, brána zavřená, zámek na svém místě. :frusty:

Tak jsem se tak těšil. Nevíte někdo, jak to tam vlastně funguje?

Odesláno

Budíka jsem dal na čtvrtou, to se rovná pro důchodce skoro sebevraždě a takhle jsem dopad. Myslel jsem, že se u té brány houpnu.

Odesláno

Budíka jsem dal na čtvrtou, to se rovná pro důchodce skoro sebevraždě a takhle jsem dopad. Myslel jsem, že se u té brány houpnu.

Tak to je fakt smrtelný. A zkoušels aspoň bazárky v Kladně, Lounech  a Slaným ? Ty Tvoje Prim Avia mi mimochodem nedaly spát ...

Odesláno (upraveno)

Ono se staci priste podivat na kalendar trhu, zacinaji az 25.3., ala stejne to tam uz stoji za h..no, koneckoncu, kde dneska ne, kazdej corkar je diky internetu soudni znalec...

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno

Teď jsem dorazil z hor, z Klínovce, a koukal jsem, že bejvá nedělní blešák v nějaký vesnici okolo Loun, na státovce Pha - Chomutov. I teď večer, v cca 18h tam ještě byli nějací lidé... no ale přitelkyně, znalá mé závislosti, mě na to upozornila až po průjezdu :-)

Odesláno

Teď jsem dorazil z hor, z Klínovce, a koukal jsem, že bejvá nedělní blešák v nějaký vesnici okolo Loun, na státovce Pha - Chomutov. I teď večer, v cca 18h tam ještě byli nějací lidé... no ale přitelkyně, znalá mé závislosti, mě na to upozornila až po průjezdu :-)

Samozřejmě ses vrátil a vložíš fotky úlovků...?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...