booker007 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 V této diskuzi ale nešlo o pojmosloví z Aukra, ale právě o to, jak se s pojmem "NOS" nakládá tady. Já vím a rozumím tomu, ale zde není takový problém na nepřesné označení poukázat, kdežto aukro nebo jiný prodejní kanál, tam s tím trochu problém je. Připomínkovat aukci bohužel nebo naštěstí (dle úhlu pohledu) nemůže nikdo z nás. A to mě asi trápí více něž špatné zacházení názvu NOS na chronomagu. Ale to je detail, podstatné bylo řečeno a v budoucnu bude určitě i několikrát zopakováno
odjinud Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Kam zmizely 4 poslední dny týhle debaty?
Rob2805 Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Nedá mi to se nepochlubit, není to sice z dneška, ale jde o úlovek z minulého týdne. V bazaru na mě mezi hromadou šrotu vykoukly tyhle krásné malé televizky za celkem lidovou cenu. V podstatě potřebují jen přeleštit sklíčko a šlapou... no jako hodinky . Tah sice asi není původní, je na něm jen nápis Stainless Steel a jinak nic, ale je taky v překvapivě slušném stavu, chce to jen trochu vyčistit. Vím, není to sice žádná extra vzácnost, ale mně se zrovna tyhle vždycky líbily. Teď ještě sehnat černé . Omlouvám se za foto, pořád jsem doufal, že to stihnu vyfotit doma v klidu, ale není čas ani klid. Tak bohužel jen cvaknuto narychlo mobilem...
odjinud Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Koukám, že na Chronomagu chybí sekce budíky. Nechcete ji zavést? :-)
Mech Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Moje poslední akvizice. Nejdříve jsem si myslel, že je v tom nějaká čína, ale uvnitř je 64. Něco se mi plete, že se tady tyhle primky už kdysi probíraly. Můžete mi k nim někdo něco říct? Díky.
Honza.manta Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Já mám ty samé ve zlatém provedení se strojovnou ZJS.
straspol Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 MANŤÁKU!!!!!!!! Prosim Tě, založ vlákno BUDÍKY A JINÝ P.Č.V.N. a přesuň tam tyhle věci, nebo se z toho .... na tohle jsem nenašel smajlíka
Honza.manta Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Koukám, že na Chronomagu chybí sekce budíky. Nechcete ji zavést? :-) MANŤÁKU!!!!!!!! Prosim Tě, založ vlákno BUDÍKY A JINÝ P.Č.V.N. a přesuň tam tyhle věci, nebo se z toho .... na tohle jsem nenašel smajlíka Tak jsem vám s velikým skřípěním zubů to vlákno založil - tady je. I když bych za to měl dle Stanika být exkomunikován z tohoto fóra. Já to risknu.
stanik73 Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 I když bych za to měl dle Stanika být exkomunikován z tohoto fóra. Já to risknu. Na admina samozřejmě platí amnestie .
Honza.manta Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Na admina samozřejmě platí amnestie .No jo, jenže já nejsem admin. Nejsem červenej. Já jsem jen z boží vůle ...
Návštěvník tolja Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Praha- vetešnictví v Podolí Tam jsem dobře nakoupil jen jednou, hned zpočátku. Byly to dvoje primky a oboje stály za to. Našel jsem teď jejich fotky, tedy těch prvních, ty druhé si už nevybavuji. Teď už tam nejezdím, blbě se tam parkuje a je to moc na ráně. A také uvnitř je to takové slušně řečeno neuspořádané-hromada balastu, kterej bude hledat kupce velice těžce, pokud vůbec a pár slušnejch kousků. Hnusné kapsáče visí dva metry za pultem na hřebíku na zdi. Já vím, že je to vetešnictví, ale pokud se tam člověk stěží vyhýbá exponátům, tak to stojí zaprd. Většinou než jsem se proboxoval dozadu k porcelánu, tak mě přešla chuť utrácet. Při poslední návštěvě, tuším na jaře jsem tam narazil na Lucii Bílou. Byla tam s někým+jedna paní před pultem a podavačka za pultem, prostě plno. Takže jsem to vzdal a od té doby jsem tam nebyl. Kam se ale hrabou na bordeláře z rohu Blanický a Korunní, tam je to o zdraví. Tak se kochněte, i když někde v pravěku tady ty fotky už jsou. A teď když na to koukám, tak vidím, že tam jsou nepatřičné ručky, měly by být žluté a s luminiscenční výplní, ale mám silný dojem, že takhle opustily fabriku, asi nestíhali plnit plán a brali to stylem padni kam padni.
odjinud Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Souhlas s Toljou. V Podolí jsem byl zase min. pátek a nic... Teda, mají tam sice krabici s primkama, asi 50ks, dále krabici s ne-primkama, taky asi 50ks. Jenže velký počet hodinek právě vysvětluje, že jejich poměr cena / výkon je těžce nezajímavý. No a bordel je snad překonatelný jenom oním bazarem na rohu Korunní / Blanická na Vinohradech, který celý vypadá jako byty těch lidí, co mají tu chorobu hromadit odpadky. Z cca původních 8mi metrů pultu je volný tak půlmetr, zbytek je zavalen doslova vším, ostatně jako celá místnost. Je teda fakt, že jsem tam občas něco koupil, ale ten bordel je odrazující.
Luděk Talián Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Vy si stěžujte...Tady člověk leze po bazarech a nikde ani ciferník
koromant1 Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 V Havířově nic a v Ostravě v bazaru náhodou tohle i s věnováním
odjinud Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Super stav na pěkným kousku a super věnování! :-)
straspol Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 (upraveno) Tam jsem dobře nakoupil jen jednou, hned zpočátku. Byly to dvoje primky a oboje stály za to. Našel jsem teď jejich fotky, tedy těch prvních, ty druhé si už nevybavuji. Teď už tam nejezdím, blbě se tam parkuje a je to moc na ráně. A také uvnitř je to takové slušně řečeno neuspořádané-hromada balastu, kterej bude hledat kupce velice těžce, pokud vůbec a pár slušnejch kousků. Hnusné kapsáče visí dva metry za pultem na hřebíku na zdi. Já vím, že je to vetešnictví, ale pokud se tam člověk stěží vyhýbá exponátům, tak to stojí zaprd. Většinou než jsem se proboxoval dozadu k porcelánu, tak mě přešla chuť utrácet. Při poslední návštěvě, tuším na jaře jsem tam narazil na Lucii Bílou. Byla tam s někým+jedna paní před pultem a podavačka za pultem, prostě plno. Takže jsem to vzdal a od té doby jsem tam nebyl. Kam se ale hrabou na bordeláře z rohu Blanický a Korunní, tam je to o zdraví. Tak se kochněte, i když někde v pravěku tady ty fotky už jsou. A teď když na to koukám, tak vidím, že tam jsou nepatřičné ručky, měly by být žluté a s luminiscenční výplní, ale mám silný dojem, že takhle opustily fabriku, asi nestíhali plnit plán a brali to stylem padni kam padni. Koch koch, hezký. Nojo, občas se ale v bazárcích, antikách (anticích..?) a vetešnictvích v nepořádku a neladu najdou malé pokládky- jak to ale ti blbouni nacpou za skla do vitrín, nedá se to zaplatit. To potom chtějí za humberta těsně po smrti dva tři tisíce (vlastně za naprosto nepoužitelné hodinky). Úplně běžné ošoupané hodinky jsou schopni vydávat za strašně vzácnou echt raritu a pokud jsou trochu v obraze, je to ještě horší- jsou schopni namontovat díl co koupili za mizerných pár tisícovek do úplně obyčejného pouzdra a nabídnout to za cenu slušného zánovního auta no, než narazit na bazar či aukci takového mistra, je lepší se prohrabat hromádkou úrodného humusu mnohdy člověk najde pěkný kousek, léta schovaný pod vrstvou nezajímavých vraků. Upraveno 19. října 2012 uživatelem straspol
Jeronimo Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 tnež narazit na bazar či aukci takového mistra, je lepší se prohrabat hromádkou úrodného humusu mnohdy člověk najde pěkný kousek, léta schovaný pod vrstvou nezajímavých vraků. A to je na tom To krásné..
PetrM Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 Ráno se mi nechtělo vstávat, ono taky v šest bylo +3 stupně, tma jak v pytli a navíc mě bolí v zádech. Ale nedalo mi to a vyrazili jsme s kolegou na ostravský blešák. Dobře jsem udělal, že jsem nebyl líný. Tady mám výsledek a cenovky berte s rezervou, usmlouval jsem to jak v Turecku koženou bundu. Jo a zbytek nákupu dávám do sekce Budíky a hodiny XXL.
straspol Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 Má to ale někdo kliku ....Sááákryš. Škoda že je Ostrava tak daleko... No pěkný, pěkný...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se