Lamiczka Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2019 Krása a velká gratulace Ono to s těma blešákama v dnešní době tak prostě je. Člověk tam musí chodit a šmejdit ve veteši a hledat rozumnýho prodejce. Už to holt není jak před několika lety, kde se to přehazovalo vidlema a jen trošku horší stav znamenal, že hodinky jsou skoro do šrotu...dnes se i ten skutečnej šrot prodává za nesmysl, jako by to byl poklad.
zelez Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Prisahám na svojho škrečka Sorbona ..z bazaru v Praze za 150,- KčOmega Art Deco, funkční. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zelez Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Omlouvám se, samou radostí z úlovku jsem přehlédl, že je to vlákno ?české hodinky?.
stenly Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Dnešní dopoledne opět po dlouhé době na blešáku nasát tu správnou atmosféru a potkat zajímavé lidi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Odesláno 7. října 2019 A takový blešák se prosím koná kde ? Já znám z blešáků už jen tuny harampádí.
Hardslimer Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Odesláno 7. října 2019 Takovych blesaku je vsude plno.Jen ty ceny jsou vetsinou mimo realitu.
Daftra Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Odesláno 7. října 2019 stenly: a nějaký hodinky jsi tam taky nasál? Pochlub se, nestyď se
stenly Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Odesláno 7. října 2019 A takový blešák se prosím koná kde ? Já znám z blešáků už jen tuny harampádí.Je to v Praze u Elektry. Nebojte, i tuny harampádí tu sů Občas se ale poštěstí a lidé tam vyvezou super věci. Na tomto blešáku sem měl štěstí, že tam zrovna vyvezl pán celý sklad nástrojů, měřidel, přípravků....... z bývalé Neopty Praha. Pořídit sinusové pravítko ještě ve vazelíně za 200kč je v dnešní době naprostý unikát:) Pro hodinky tam nechodím. To už by musela být hodně velká náhoda, že by mě něco zaujalo. Hodil sem ale řeč u prodejce hodinek s jednu milou francouzkou, která do Prahy přijela s filmem a pokukovala po vintážkách z šedesátých let z východního bloku. Nakonec se jí nejvíc zamlouvaly oblekovky od Glashutte poměrně pěkný a nositelný. Měla z nich radost, už plánovala co si koupí za řemínek:)
Jeronimo Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Odesláno 7. října 2019 Nenašel jsi tam nějakou obyč starou dobrou českou posuvku? Čínská se mi nechce kupovat.
stenly Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Posuvka tam byla, ale jelikož ji nepotřebuji, tak jsem ji tam nechal. Kdybych to věděl, tak ti jednu vezmu.
Jeronimo Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Fakt bych potřeboval. Podařilo se mi sehnat NOS zabalený mikrometr Somet. Posuvky jsem měl aspoň tři, ale nemůžu najít.
Tomas8 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Stanley, nechytáš se tam náhodou i tuhle sobotu? Budu v Praze a "domorodý průvodce" by se mi hodil - nabízím odvoz tam i zpět :-)
Návštěvník eloga Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Jeronimotak ty šupléry hledej, není nic lepšího než poctivý nářadí a měřidla, Kinex ne? Ale jeden čas se tu pohybovaly i výrobky ze CCCP a Bulgaria. Naše byly nejlepší..... to dá rozum. Dobrý materiál, propracované. Jo, když mi to táta kdysi ukazoval a půjčil do školy, měl jsem to skoro za zázrak.....
prim-ky Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Milimetr nebo desetina je všude stejná.
stenly Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Stanley, nechytáš se tam náhodou i tuhle sobotu? Budu v Praze a "domorodý průvodce" by se mi hodil - nabízím odvoz tam i zpět :-)Jsem mimo Prahu a stejně tu bude blázinec:) Jeronimotak ty šupléry hledej, není nic lepšího než poctivý nářadí a měřidla, Kinex ne? Ale jeden čas se tu pohybovaly i výrobky ze CCCP a Bulgaria. Naše byly nejlepší..... to dá rozum. Dobrý materiál, propracované. Jo, když mi to táta kdysi ukazoval a půjčil do školy, měl jsem to skoro za zázrak..... Přesně tak. Měřící technika například od Sometu a nebo Kinexu před rokem 80 byla špička srovnatelná s Německem a nebo Japonskem. Dnes od nich nic nebrat(Čínsko). Dnes když něco nového, tak Mitutoyo a nebo Mahr Milimetr nebo desetina je všude stejná.Kdo jednou vzal do roky kvalitní nástroj, už se těžko zvyká na Čínu:)
Jeronimo Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 (upraveno) Jeronimotak ty šupléry hledej, není nic lepšího než poctivý nářadí a měřidla, Kinex ne? Ale jeden čas se tu pohybovaly i výrobky ze CCCP a Bulgaria. Naše byly nejlepší..... to dá rozum. Dobrý materiál, propracované. Jo, když mi to táta kdysi ukazoval a půjčil do školy, měl jsem to skoro za zázrak..... Jasné, Kinexky jsem měl doma tři. Kua a nemůžu najít ani jednu. Jsem mimo Prahu a stejně tu bude blázinec:) Přesně tak. Měřící technika například od Sometu a nebo Kinexu před rokem 80 byla špička srovnatelná s Německem a nebo Japonskem. Dnes od nich nic nebrat(Čínsko). Dnes když něco nového, tak Mitutoyo a nebo Mahr Kdo jednou vzal do roky kvalitní nástroj, už se těžko zvyká na Čínu:)Mitutoyo měl ve škole kolega a pochvaloval si ji. Myslím, že jsou to Žaponci. Edit: Ještě bych bral obyčejný starý školní mikroskop od Meopty. Jeden doma mám, ale je na sračku a nedá ho dohromady už ani Kristus. Upraveno 9. října 2019 uživatelem Jeronimo
stenly Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Odesláno 10. října 2019 Pokud by jsi chtěl měřítko a nebo mikroskop, tak koukni na odkaz. https://stroje.bazos.cz/inzerat/109680856/posuvne-meridlo-posuvka-suplera-150mm-1000mm.php https://aukro.cz/stary-mikroskop-meopta-6955288026
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se