Beladona Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Pánové nevíte co jsem to koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Vnitřek do hodinek. Ještě k tomu patří plastové pouzdro, do kterého se to zacvakne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 před 3 minutami, Honza.manta napsal: Vnitřek do hodinek. Ještě k tomu patří plastové pouzdro, do kterého se to zacvakne. Díky to mě neseplo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Po půl roce v bazaru, a ejhle - nefunkční žlutý TV za 450,- Delší diskuze o ceně s bazarníkem, ale nakonec se ukázalo, že věděl, co prodává... v tomhle bazaru už jsem, blbec, nechal nefunkční po-spartaky za 500,- Člověk by se neměl opakovat... ... nakonec ty TV asi budu muset zkompletovat... chjo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Pěkný úlovek!!! Gratuluji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Dnešní drancování Blesaku. Žena si klepala na hlavu, když jsem ve 3 ráno stával když musíš tak musíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 ulovil si Orlíky, či aspoň nejakú 97? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Chodil jsem tam vždycky až tak na 7ráno a bohatě mi to stačilo, ale v poslední době to bylo i v těch 7 komplet vyluxovaný. Zajímalo mě, čím to může být a proto jsem si přivstal. Pomohl prodejcům s vykládáním abych nezamrznul, trochu pokecal...:) Výsledek o něco málo lepší, ale na Orlíky to zatím nebylo:) Jedny pěkný vločky se ale počítají taky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Tak tieto vlocky vyzeraju fantasticky! Z ktoreho roku odhadujes, ze su? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Děkuji, šacoval bych to na konec padesátých let. Stroj je tam překvapivě 010 s neobvykle vysokým číslem na tento pospartak calibr.(nevím co si o tom mam myslet). Každopádně hodinky ze začátku produkce by se dalo říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Akurát púzdro by malo byť fazetkové a sekundovka hůlková pokiaľ sa nemýlim, inak cifer je pekný a pred zimou vždy vločky potešia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 a strojek by mel byt 011, proto vysoke cislo = jiná zakladna / mustek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Tak to každopádně, má tam být fazetkové pouzdro, to má Marek pravdu. JoJo stroj bych tam čekal taky s číslem okolo 100000. Stroj nemá číslo vyražení na základně pod setrvačkou, nýbrž na můstku. Jediné co se mohlo stát, tak že by někdo vyměnil můstek s číslem okolo 30000-45000 za číslo 56000. Na druhou stranu se mi to číslo zdá už dost ustřelené na 010. Z mého pohledu je to anomálie a vzhledem k tomu, že hodinky jsou bůhvíjak zpytlíkované, tak to beru jako 010 s velkým otazníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Dnešní úlovek z blešáku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Ještě pohled na strojek, akorát budou muset to lázní .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Pěkný úlovek, nejvzácnější humberta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 (upraveno) Mě ty automaty nepřipadají jako nejpovedenější ( problémy s čepem rotoru, ulomení). Z hlediska z trvanlivosti man raději strojek kal . 66 či 68, to je takový etalon.Jinak samozřejmě gratuluju k pěknému úlovku. Upraveno 8. ledna 2022 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 (upraveno) Pěkný úlovek!!!! A kde už fungují blešáky? Upraveno 9. ledna 2022 uživatelem Jan_Jan_2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 prazskej fungovat nikdy neprestal, snad jenom na chvilku minulej rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 před 4 hodinami, Jan_Jan_2006 napsal: Pěkný úlovek!!!! A kde už fungují blešáky? V Ostravě skoro celou dobu, až na pár výjimek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se