Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dnes jsem si dal z nudy kolečko po městě a našel tyto prcky s kal. 50 :-)

Ze začátku se jim moc nechtělo, ale postupně se rozběhly a už půl dne drží přesný čas :-)

post-18925-014725800 1325008361.jpg

Odesláno

Korunka s natahovací hřídelí je skutečně u těchto hodinek vytrhávací. Není potřeba se obávat jejího přetržení,neboť na rozdíl od standardních natahovacích hřídelí má tato upravený tvar, který umožňuje její vytržení ze strojku. No a pak už stačí vydloubnout sklíčko a strojek vyklepnout z plastového pouzdra. Montáž hodinek je to samé, ale v opačném gardu.

Zdravím zrovna jdu kolem, chtěl sem se zeptat dají se sehnat někde tyto hodinky. Jako malí sem je dostal od mámi k narozkám bohužel sem je ztratil. Dostal sem několik hodinek ale tyto vydrželi nejdýl nemohl sem se dostat na setrvačku. S tou sem si rád hrál dokud vlásek nepraskl postě mě inponovala. Sem s hodinářské rodiny ale bohužel sme na ně už nenarizily. Na aukru sem je neviděl. Děkuji za opověd.

Odesláno

Zdravím zrovna jdu kolem, chtěl sem se zeptat dají se sehnat někde tyto hodinky. Jako malí sem je dostal od mámi k narozkám bohužel sem je ztratil. Dostal sem několik hodinek ale tyto vydrželi nejdýl nemohl sem se dostat na setrvačku. S tou sem si rád hrál dokud vlásek nepraskl postě mě inponovala. Sem s hodinářské rodiny ale bohužel sme na ně už nenarizily. Na aukru sem je neviděl. Děkuji za opověd.

Sehnat se dá cokoli, jen se musí shánět, to že jsi je neviděl na Aukru ještě neznamená, že se tam neobjevují a jsou i jiné zdroje, viz kolega Stuclik

Odesláno

Sehnat se dá cokoli, jen se musí shánět, to že jsi je neviděl na Aukru ještě neznamená, že se tam neobjevují a jsou i jiné zdroje, viz kolega Stuclik

Děkuji za odpověd, bohužel nemám čas lítat po bazarech a aukro nemám čas sledovat protože sem pořád zavrtanej v hodinkách. Sem zaměřen na švýcari. Ale tohle je pro mě nostalgie. Rád bych změnil za jiné primky ale to budu muset do inzerce. S pozdravem

Odesláno

Děkuji za odpověd, bohužel nemám čas lítat po bazarech a aukro nemám čas sledovat protože sem pořád zavrtanej v hodinkách. Sem zaměřen na švýcari. Ale tohle je pro mě nostalgie. Rád bych změnil za jiné primky ale to budu muset do inzerce. S pozdravem

Na inzerci máš ještě čas,skoro 50 příspěvků /viz pravidla/. :smile_anim:
Odesláno (upraveno)

Tak jak to tady pročítám, tak zjišťuju,že pan Janek je nějaká netykavka.Pokud mu to tady na fóru nevoní,tak to tady nemusí aspoň plevelit nesmyslnýma poznámkama.Toto vlákno je o hodinkách z bazaru,a ne o bontonu.

PS.sorry za plevel z mé strany a všem bych rád popřál dodně zdraví a úspěchů v hodinařině v novém roce.

Upraveno uživatelem skodna
  • po 4 týdnech...
Návštěvník rama
Odesláno

Pěkné, i řemínek a tu oslišnou lunetu mají. Na kolik to přišlo?

Odesláno (upraveno)

Řemínek je můj, byly na takové hnědé kůži - fuj. Jinak téměř nenošené, vše původní No úplně levné nebyly, ale zase o dost levnější, než kdybych je kupoval třeba na aukru. A ještě jsem tři kila usmlouval - to mně vždycky udělá radost.

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Zdravím zrovna jdu kolem, chtěl sem se zeptat dají se sehnat někde tyto hodinky. Jako malí sem je dostal od mámi k narozkám bohužel sem je ztratil. Dostal sem několik hodinek ale tyto vydrželi nejdýl nemohl sem se dostat na setrvačku. S tou sem si rád hrál dokud vlásek nepraskl postě inponovala. Sem s hodinářské rodiny ale bohužel sme na ně už nenarizily. Na aukru sem je neviděl. Děkuji za opověd.

Nevim že by sme si potykali, a na co mám čas? Inzerce neni jenom na tomto foru.Nashle.

Když už jste, vážený pane, taková netykavka, tak se alespoň naučte trochu gramatiku, váš projev je opravdu skvostný. Sbohem.

Odesláno

Náhodou jsem šel kolem takového malého bazárku na Smíchově, tak jsem ze zvědavosti nakoukl

No hezký úlovek :) a pak že už je všechno přebraný.. Gratuluji.
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

]Ahoj tak jsem se dlouho odhodlával a dnes jsem si udělal v práci volno a udělal spanilou jízdu po Brněnských antik bazarech.Dlouho nic a když už jsem to chtěl vzdát, tak jsem objevil jeden bazárek s obchodníkem romské příslušnosti a po krátké prohlídce asi dvaceti kusů šrotu všech značek jsem získal tento kousek za celých 100 Kč.Prý nějaký ruský a nefunkční.Asi barerka.No nicméně jsem je zbalil a pelášil domů fotit.Fotky jsou v surovém stavu, takže přet vyčištěním. Tluče v nich základ pouze 66.

post-15236-064077900 1329314585.jpg

post-15236-013196100 1329314592.jpg

post-15236-000392800 1329314599.jpg

Upraveno uživatelem skodna

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...