Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Tak tady jsem nasel docela zajimavou stranku.

Maji tam i pouzdra na hodinky PRIM

Risa7

http://pardubicko.com/parexo/sortiment.htm

Hmmm, opravdu zajímavé ceny. Obzvlášť za ty pouzdra nebo skla. 18 kč za Si sklo o síle 1 mm....

Za CR pouzdro (což je asi pochromovaná mosaz) chtějí zhruba desetinu oproti tomu co mi řekli v Eltonu za nerezové. Ale třeba je to na jiný typ - píšou tam jen "na hodinky PRIM" ... ale upřímně, opět jsem na pochybách o cenách PRIMu. Nebo je skutečně rozdíl desetinásobku mezi nerezem a pochrom. mosazí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za tuto sestavu jsem dal stovku. Potěšily mě sporty "humberto", u toho kalibru 52 mě překvapila velikost - 36 mm bez korunky.

Bateriové jsem dostal jako bonus. Pěkný je na nich číselník bez čísel (skoro), nápis ČSSR a archaický quartz strojek.

Odkaz ke komentáři

To Wachn: Úvahy tohoto typu jsou úplně mimo reál! Když někdo skoupil díly ze skladu krachujících firem za babku, ne´má to nic společného s výrobní cenou a tím spíše když byly skladové zásoby evidovány v cenách, v jakých byly za minulého režimu naskladněny.

Jakoukoliv relevanci takovýchto informací kategorticky odmítám. Srovnáváte nesrovnatelné. Prostě je takové zboží pro některé firmy bezcenný brak. Mimo jiné proto, protože ten materiál nedokáží efektivně použít. Máte-li někdo pochybnosti o naší solidnosti v oblasti tvorby cenové politiky, doporučuji osobní návštěvu v ELTONu. Taková zkušennost s tím, jak se hodinky vyrábějí vám dá nový pohledn a věc. Říkám rovnou, jestli někdo chcete hodinky za pár stovek. Ptejte se dovozců čínských masovek.

Odkaz ke komentáři

Nedrancoval jsem bazary a zastavárny, ale vytěžil rodinu. Zatím vypadlo toto. Uvítám připadné komentáře zasvědcených k jednotlivým modelům. Glashutte jsou dost nošené, mají setřené zlacení a unavené sklíčko. Ruhly jsou opticky v perfektním stavu. Poljoty jsou také v pěkném stavu, trochu prasklé sklíčko, ale pouzdro OK. Všechny funkční včetně budíčku na Poljotech. Ty mne překvapily svou tichostí chodu, na rozdíl od Ruhl.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Objevil jsem v jednom hodinářství úplně nové Primky, originální krabička a doklady. Jsou asi 20 let staré, ale nikdy nepoužité, hodinář mi je vyhrabal ze zásob. Chce za ně 900,- Kč, co vy na to? Obrázek jsem si dovolil vypůjčit z tohoto fóra jen pro ilustraci, který je to model. Ten můj má černý ciferník a řemen, stříbrné pouzdro, ručky i plastické indexy (prý se to dělalo frézováním - jaktože to v Eltonu dnes neumí?) a opakuju, jsou to fungl nové hodinky.

HodPrim01.JPG

Teď jsem si uvědomil, že jsou s datumovkou, kalibr 68.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...