georg Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2006 Jestli jsou funkční, tak je vem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2006 Jsem téhož názoru. Pokud se mě na ten můj vůbec někdo ptá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2006 Jsem téhož názoru. Pokud se mě na ten můj vůbec někdo ptá. Samozřejmě vžyť si náš guru Po lehké italské konverzaci byla výsledná cena duo cento Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2006 2letec koukám, že tvůj dodavatel má pevné taxy Myslím, že Prima čeká další zakázka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2006 Se těším.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2006 Se těším.:) Soubor čekatelů na renovaci Asi budu muset přejít do ilegality :cool: protože tohle až se doví přítelkyně, přestože na ní jak vidíte taky pamatuju ( ty jedny malý ) tak asi dojde k nějakým násilnostem (samozřejmě, že ne mý strany) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risa7 Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2006 Tak tady jsem nasel docela zajimavou stranku. Maji tam i pouzdra na hodinky PRIM Risa7 http://pardubicko.com/parexo/sortiment.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wachn Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2006 Tak tady jsem nasel docela zajimavou stranku. Maji tam i pouzdra na hodinky PRIM Risa7 http://pardubicko.com/parexo/sortiment.htm Hmmm, opravdu zajímavé ceny. Obzvlášť za ty pouzdra nebo skla. 18 kč za Si sklo o síle 1 mm.... Za CR pouzdro (což je asi pochromovaná mosaz) chtějí zhruba desetinu oproti tomu co mi řekli v Eltonu za nerezové. Ale třeba je to na jiný typ - píšou tam jen "na hodinky PRIM" ... ale upřímně, opět jsem na pochybách o cenách PRIMu. Nebo je skutečně rozdíl desetinásobku mezi nerezem a pochrom. mosazí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letec Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2006 2Zdenda..... to vis je to solidni firma :-)) uz od pohledu mu kouka vrozena poctivost z oci...... a pro Prima mam taky dobrou zpravu mam doma nekolik primek ktere cekaji na sikovne ceske rucicky....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2006 Za tuto sestavu jsem dal stovku. Potěšily mě sporty "humberto", u toho kalibru 52 mě překvapila velikost - 36 mm bez korunky. Bateriové jsem dostal jako bonus. Pěkný je na nich číselník bez čísel (skoro), nápis ČSSR a archaický quartz strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2006 To Wachn: Úvahy tohoto typu jsou úplně mimo reál! Když někdo skoupil díly ze skladu krachujících firem za babku, ne´má to nic společného s výrobní cenou a tím spíše když byly skladové zásoby evidovány v cenách, v jakých byly za minulého režimu naskladněny. Jakoukoliv relevanci takovýchto informací kategorticky odmítám. Srovnáváte nesrovnatelné. Prostě je takové zboží pro některé firmy bezcenný brak. Mimo jiné proto, protože ten materiál nedokáží efektivně použít. Máte-li někdo pochybnosti o naší solidnosti v oblasti tvorby cenové politiky, doporučuji osobní návštěvu v ELTONu. Taková zkušennost s tím, jak se hodinky vyrábějí vám dá nový pohledn a věc. Říkám rovnou, jestli někdo chcete hodinky za pár stovek. Ptejte se dovozců čínských masovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2006 Nedrancoval jsem bazary a zastavárny, ale vytěžil rodinu. Zatím vypadlo toto. Uvítám připadné komentáře zasvědcených k jednotlivým modelům. Glashutte jsou dost nošené, mají setřené zlacení a unavené sklíčko. Ruhly jsou opticky v perfektním stavu. Poljoty jsou také v pěkném stavu, trochu prasklé sklíčko, ale pouzdro OK. Všechny funkční včetně budíčku na Poljotech. Ty mne překvapily svou tichostí chodu, na rozdíl od Ruhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2006 mé drancování příbuzných.. všechny funkční - sporty prvni generace jsou fakt moc pekne hodinky, skoda ze ty moje jsou v tak KO stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wachn Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2006 PRIM: Dobrá, víc Vás prudit nebudu - jsme si kvit, já jsem Vás "nadzvednul" pochybností o cenách, Vy mě číňanama, takže bych se zase vrátil zpět ke smajlíkům souhlas? A tu návštěvu v ELTONu mám rozhodně v plánu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2006 Pro Wachna, určitě si prohlídni čínské hodinky a pak zajdi do Eltonu a nech si předložit jejich kolekci. Pak uvidíš, co jsou hodinky a co je šunt. Elton fakt už nehraje okresní přebor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wachn Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2006 Honza49: Já vím velmi přesně co je to čínský šunt - mimo oblast hodinek, ale stačí mi to. Nikdy jsem PRIMky s číňanem nesrovnával - mluvil jsem o cenách hodinek PRIM, ale už to nechme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2006 Pro Wachna Já jsem Tě nechtěl naštvat. Jenom jsem tím myslel, že Prim jsou už velmi slušné hodinky, které asi za tu cenu stojí. Proto jsem tam dal toho smajlíka. Byl jsem jimi velmi překvapen a myslím, že Tě to čeká taky Honza49 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2006 Objevil jsem v jednom hodinářství úplně nové Primky, originální krabička a doklady. Jsou asi 20 let staré, ale nikdy nepoužité, hodinář mi je vyhrabal ze zásob. Chce za ně 900,- Kč, co vy na to? Obrázek jsem si dovolil vypůjčit z tohoto fóra jen pro ilustraci, který je to model. Ten můj má černý ciferník a řemen, stříbrné pouzdro, ručky i plastické indexy (prý se to dělalo frézováním - jaktože to v Eltonu dnes neumí?) a opakuju, jsou to fungl nové hodinky. Teď jsem si uvědomil, že jsou s datumovkou, kalibr 68. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2006 Že sa pýtaš .... ved to je NOS (New old stock) jak vyšitý ... ber kým ťa niekto predbehne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2006 No ptám se... jestli to není moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se