VilemBednar Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Tak jsem si konečně udělal velkou radost.Posunul jsem se na další level, ale nevěřím že poslední.Jinak Omega Seamaster Planet Ocean 2200.50.00 jsou skvělé a přesnost je opravdu výborná.Mám fakt dobrý pocit z těchto hodinek.
martini Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Pekne, pekne! Vypadaji, ze ti dobre sedi. At delaji radost.
enicar2 Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Gratulace, pro mě jedny z nej hodinek. Ta přesnost je cca jaká?
Peter2 Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Gratulujem, ake mas zapastie ? mne sa pacia z orandzovou lunetou v 42mm. Mozno sa raz k nim dopracujem.
Josef01 Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 (upraveno) Gratuluji k hodinkám, ovšem k fotce naopak. Když se někdo tady chlubí hodinkama, čím se asi chlubí? No přece i fotkou, která podtrhuje celý příspěvek. Tahle fotka je přímo ukázka, jak to nemá vypadat. Čas 1/15s si přímo říká o rozmazaní, ISO 400 dodá nekvalitní barevný šum a Sharpnes nastavené na Hard to nevylepší. No a nakonec to nejlepší, souřadnice GPS ve snímku nasměrují přesně zloděje, co k tomu víc dodat! Upraveno 30. března 2011 uživatelem Josef01
enicar2 Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Gratuluji k hodinkám, ovšem k fotce naopak. Když se někdo tady chlubí hodinkama, čím se asi chlubí? No přece i fotkou, která podtrhuje celý příspěvek. Tahle fotka je přímo ukázka, jak to nemá vypadat. Čas 1/15s si přímo říká o rozmazaní, ISO 400 dodá nekvalitní barevný šum a Sharpnes nastavené na Hard to nevylepší. No a nakonec to nejlepší, souřadnice GPS ve snímku nasměrují přesně zloděje, co k tomu víc dodat! Že by obsáhlá metadata ke snímku
kamilb Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Tož Josefe neblbni,já když měl naposled nové hodinky tak se mi třásly ruce že bych je nevyfotil.Je to správný chronomagor že ho to tak rozhodilo.A hodinky parádní,gratulace!
Dantechno Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Taky myslim ze se chtel kolega proste co nejrychleji pochlubit. Ono toho svetla (kdyz nemas extra nacini) v pul jedenacty neni... urcite doda casem povedenejsi fotky techto krasnych hodinek.
bandicoot Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 ...co mam řikat já se svojí dnešní mobilfotku. Prostě někdy se nezadaří a není k dispozici technika, přesto se člověk chce pochlubit hned.
Čendík Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Taky se připojuji ke gratulaci k fajným hodinkám! At' dlouho bez problémů slouží.
lukin_ova Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Gratujuji a přidávám se k dotazu ohledně přesnosti. Mám jedny podobné objednány, tak ať mám vzor.
America´s Cup Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Připojuji se ke gratulantům...mimochodem taky mě dost lakají:-)
Matthew Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 jsou nádherný ! jednou bych si je rád vyzkoušel... takže jestli si teď myslíš, že jsou to ty pravé a osudové, tak až je budeš za 3 týdny prodávat s tím že chceš upgrade tak určitě nejdřív napiš mně !
robo Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Gratulácia. Viem o čom hovoríš aj ja mám presne ten istý model
Kalifx Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Gratuluju! A vzhledem k tomu, že jsou původně moje, jsem se rozhod sledovat jejich putování.
lastam Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 tak si ty PO radne uzij, a nezapomen kdyby neco, nepanikarit, univerzalni a funkcni odpoved je - chce to promazat!
Psuťák Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 pěknej kousek, chronobundus se stupňuje...
VilemBednar Odesláno 2. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Gratulace, pro mě jedny z nej hodinek. Ta přesnost je cca jaká? Děkuju za gratulaci. Přesnost na ruce zatím moc nezjištěno, spíš je točím na grilu. Na grilu slibované při prodeji 1s/den a opravdu to sedí. pěknej kousek, chronobundus se stupňuje... Dokud to jde :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se