Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si konečně udělal velkou radost.

Posunul jsem se na další level, ale nevěřím že poslední.

Jinak Omega Seamaster Planet Ocean 2200.50.00 jsou skvělé a přesnost je opravdu výborná.

Mám fakt dobrý pocit z těchto hodinek.

post-11636-018307500 1301430610.jpg

Odesláno

Gratulujem, ake mas zapastie ? mne sa pacia z orandzovou lunetou v 42mm. Mozno sa raz k nim dopracujem.

Odesláno (upraveno)

Gratuluji k hodinkám, ovšem k fotce naopak. Když se někdo tady chlubí hodinkama, čím se asi chlubí? No přece i fotkou, která podtrhuje celý příspěvek. Tahle fotka je přímo ukázka, jak to nemá vypadat. Čas 1/15s si přímo říká o rozmazaní, ISO 400 dodá nekvalitní barevný šum a Sharpnes nastavené na Hard to nevylepší. No a nakonec to nejlepší, souřadnice GPS ve snímku nasměrují přesně zloděje, co k tomu víc dodat!

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Gratuluji k hodinkám, ovšem k fotce naopak. Když se někdo tady chlubí hodinkama, čím se asi chlubí? No přece i fotkou, která podtrhuje celý příspěvek. Tahle fotka je přímo ukázka, jak to nemá vypadat. Čas 1/15s si přímo říká o rozmazaní, ISO 400 dodá nekvalitní barevný šum a Sharpnes nastavené na Hard to nevylepší. No a nakonec to nejlepší, souřadnice GPS ve snímku nasměrují přesně zloděje, co k tomu víc dodat!

Že by obsáhlá metadata ke snímku :whistle:

Odesláno

Tož Josefe neblbni,já když měl naposled nové hodinky tak se mi třásly ruce že bych je nevyfotil.Je to správný chronomagor že ho to tak rozhodilo.

A hodinky parádní,gratulace!

Odesláno

Taky myslim ze se chtel kolega proste co nejrychleji pochlubit. Ono toho svetla (kdyz nemas extra nacini) v pul jedenacty neni... urcite doda casem povedenejsi fotky techto krasnych hodinek.

Odesláno

jsou nádherný :) ! jednou bych si je rád vyzkoušel... takže jestli si teď myslíš, že jsou to ty pravé a osudové, tak až je budeš za 3 týdny prodávat s tím že chceš upgrade tak určitě nejdřív napiš mně :) !

Odesláno

Gratulace, pro mě jedny z nej hodinek. Ta přesnost je cca jaká?

Děkuju za gratulaci.

Přesnost na ruce zatím moc nezjištěno, spíš je točím na grilu.

Na grilu slibované při prodeji 1s/den a opravdu to sedí.

pěknej kousek, chronobundus se stupňuje... :smile_anim:

Dokud to jde :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...