Viktor Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Podle mě je to normální fake tzv. vyšší úrovně a původní není nic, nelíbí se mi ten heliový ventil, myslím, že na originálech je trochu zakousnutý do pouzdra, na originální části moc nevěřím. Plagiátoři se zlepšují a technologie jsou dostupnější, vyrobit plíšek navíc s popisem nemusí být problém. Zdají se mi i moc dorasovaný, jakoby z málo kvalitních materiálů.
bandicoot Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Já to vidím jako NIGH. Přijde mi divný celkem precizně uvnitř signovaný dýnko a naopak zcela nedotčený kalibr. Ten tipuju na čínu, protože myslím, že každá i základní 7750 bude mít mikroregulaci. Byl bych celkem rád, kdyby se tenhle případ dořešil, protože ať už se dobereme jakéhokoliv výsledku je to určitě edukativní a varovné.
Martin12 Odesláno 5. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Taky bych byl rád, osobně už nad tím uvažuju minimálně týden. Bohužel neznám historii hodinek což by asi dost napomohlo, dostal jsem je do rukou v tomhle stavu. Původně jsem je sem chtěl dát jako varovný případ toho i jak může fejk vypadat.
NIGHTinGALE Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 A mají vlastně chrono Bondovky tu vnitřní antimagnetickou vložku, nebo ne? Já je nikdy neměl, tak nevím, ale fakt jsem se nikdy nesetkal s tím, že by to někdo cpal do fejků.
Josef01 Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) Ta vložka tam je, ale jinak dělaná. Prostě je to fake se vším všudy, ani kousek na nich není originál! Porovnat to můžete TADY a hned vidíte, jak ty detaily nesedí! Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem Josef01
Martin12 Odesláno 5. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Tak na ně koukám, ten heliovej ventil je vyšroubovanej, pokud ho zašroubuju je víc "zatáhlej" v pouzdru. jinak jsem asi slepej, ale až na vybledlé ručky a samozřejmě strojek nevidím rozdíl.
Josef01 Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Označil jsem Ti pár věcí, které nesedí na fejcích: 1. lumi index není přesně na středu indexu. 2. Index u datumovky je špatně natištěný 3. Nuly jsou v rozích kulatější 4. Čísla nejsou až k okraji a jsou menší.
Martin12 Odesláno 6. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 (upraveno) V tom případě je na 99% rozhodnuto, že je to fejk, tak jak jsem si na začátku myslel. Osobně bych ho ale nazval mimořádně nebezpečným fejkem. Když si je představím nové v krabici se vším příslušenstvím, za ne nějak extrémě podezřele nízkou cenu věřím, že by se kde kdo chytnul....je to hnus velebnosti Upraveno 6. dubna 2011 uživatelem Martin12
Josef01 Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Ještě by stálo za to zveřejnit to výrobní číslo, protože to budou mít všechny fejky vyrobené daným výrobcem stejné, není to 80209979?
Martin12 Odesláno 6. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Podívám se doma nemám je teď u sebe, rád ho uveřejním, to jsem taky hledal při samopátrání nějakou aplikaci, která by ověřila pravost výrobního čísla a nic jsem nenašel.
bandicoot Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 (upraveno) Tyjo, Josefe, jasně, rozdíly tam jsou, ale co když je to prostě jen jiný "mark".Ten cifr je totiž fakt vymakanej a zcela v pořádku, včetně tvaru vlnek a jejich doteků např se subcufry.Precizní jsou i lumibody na cifru. Luneta je mizerná, s nepřesným lumibodem, ale může být aftermarket. edit: tim chci říct, jetli je to celý fejk, tedy i pouzdro a cifr, tak je to opravdu hodně nebezpečný. Hlavně ten cifr... Upraveno 6. dubna 2011 uživatelem bandicoot
Josef01 Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Je tam ještě špatně nalepená luneta a úplně nejlíp se to pozná na lumi v noci, to jim taky udělat nejde a výdrž je poměrně malá a nerovnoměrná. To výrobní číslo co jsem uváděl, jsem zahlédl na jednom z čínských serverů. Každopádně kdyby tam byl origo kalibr a pořádná luneta, pak si toho majitel ani nevšimne, to je pravda. Největší problém je podle mě u vintage hodinek, kde někdo nechá opravit hodinky z neorigo dílů a nebo z origo dílů, ale z pozdější doby a pak je to taková skládačka. Dokonce bych řekl, že takových hodinek je většina a opravdu těch původní originálů je málo.
Martin12 Odesláno 6. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Tak to výrobní číslo sedí 80209979
Martin12 Odesláno 6. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Sedí s příspěvkem Josefa01 z dneška 8.22
Josef01 Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Martin12: Tak to bude ono, zahlédl jsem to na dvou čínských stránkách, na jedněch to bylo na Omega 2225.80. Takže další fejkovské číslo.
Martin12 Odesláno 6. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Josef01: Taky jsem na to koukal i když z googlovského překladu nejsem moc moudrý, ale pravda byl to pro mě o něco pochopitelnější než originál text
mrazik Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Sic trošku pozdě, ale přece. Myslím si, že honička za výrobnímn číslem není nutná. Toto je dle popisu na ciferníku zcela evidentně prototyp nového modelu ,, SEANASTER ".
kuncák7 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Musím se přiznat, že jeden takovej fake mám doma a nechybí mu naprosto nic ( ani výrobní čísla ), vše jsem porovnával s originálem, kterej mám taky doma, i luneta a datumovka sedí super, dokonce je tam i safír sklo ( což jsem na "fejkách" a to se přiznám, doted neviděl- vždy jsem viděl minerál. I hodinář do otevření nebyl jistej, co má v ruce ( po otevření bylo jasno - ale i ten japonskej strojek byl zakamuflovanej a tvářil se jako švýcar ). Opravdu, do detailu promakaný ( jen heliák byl zevnitř zaslepenej, což se ale zjistilo až po vyndání strojku- naoko totiž fungoval ).
Klotzman Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 V 13. 10. 2011 v 17:04, 'kuncák7' napsal: Musím se přiznat, že jeden takovej fake mám doma a nechybí mu naprosto nic ( ani výrobní čísla ), vše jsem porovnával s originálem, kterej mám taky doma, i luneta a datumovka sedí super, dokonce je tam i safír sklo ( což jsem na "fejkách" a to se přiznám, doted neviděl- vždy jsem viděl minerál. I hodinář do otevření nebyl jistej, co má v ruce ( po otevření bylo jasno - ale i ten japonskej strojek byl zakamuflovanej a tvářil se jako švýcar ). Opravdu, do detailu promakaný ( jen heliák byl zevnitř zaslepenej, což se ale zjistilo až po vyndání strojku- naoko totiž fungoval ). A výrobní čísla nějaká profláknutá (jako na případu výše), nebo jiná ?
kuncák7 Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 V 14. 10. 2011 v 9:26, 'Klotzman' napsal: A výrobní čísla nějaká profláknutá (jako na případu výše), nebo jiná ? Dnes jsem je rozebral a světe div se, totéž číslo ! Předtím jsem tohle nikdy nezkoumal ( mám je cca 1,5 roku ) - nejsou to seanastery, je to tam napsáno dobře, i ty odlišnosti tam nemám ( kvalitně udělaná luneta ).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se