vlamor Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 ?Prírastok? do rodiny - MeisterSinger Karelia - darček pre manželku k životnému jubileu.Kúpené vo Viedni u ?Uhrmachermeister Mikl? ( www.uhren-mikl.com ). Stretol som sa s veľmi ústretovým a príjemným jednaním s pánom hodinárom Miklom i jeho spolupracovníkmi. Hodinárstvo má kúsok od Stephansdomu v ulici Wollzeile. Okrem iných značiek robí servis aj na Fortis, a tak v rámci jednania a debaty prešli moje Fortis Flieger kontrolou a nastavením. Ak teda budete niekedy na ?Tour? po hodinárstvach v centre Viedne, môžete zavítať aj do tohto, síce neveľkého, ale zato sympatického hodinárstva.
Radek K Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 Pěkné. Hledám něco pro tu mou nejdražší k narozeninám ... . Jak inspirativní
NIGHTinGALE Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Když MeisterSinger, tak jedině od Kubsona, chlape!!! Ale jinak gratulace, super hodinky. Docela pěkně jsi je vytunil tím vintážním tahem, pasuje k nim perfektně. A už dlouho jsem neviděl v hodinách tak pěkně nazdobenej Peseux 7001. Tenhle strojek mám rád.Naopak podobně koncipovaná ETA 2801 je hnusná v jakékoliv úprávě.
kubson Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 tenhle model je opravdu krásný? přidám jednu svoji fotku
NIGHTinGALE Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 (upraveno) Jestli můžu jeden mírný plevel do tvé chlubírny, tak mě docela překvapily nové dámské NEO.36mm, ETA 2824 a žádná luneta, na dámské ručce budou asi vypadat velké, ta absence lunety je opticky hodně zvětší.Kubo, jak vypadají naživo? Viděl jsi je už? Upraveno 8. dubna 2011 uživatelem NIGHTinGALE
Frantik Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Moc hezky, ten strojek je nadhera. Me k nim ten tah naopak vubec nesedi, na kuzi jsou uplne nekde jinde Ale kazdopadne gratulace.
lub Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 nádherné, gratuluji k této volbě. evidentně čím jednodušší, tím krásnější. není jim co vytknout.
jankoxxx Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 perfektna volba a ten tah je na damsku labku stvoreny. palec hore
Specta Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 No já myslím, že ty NEO budou v poho i na pánskou ručku
Kostra Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Překrásné hodinky, manželka bude mít určitě radost:smile_anim:A ten tah jim rozhodně přidává šmrnc a takový jemný nádech vintage:clap:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se