vlastik Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Dnes mě to opět chytlo, tak jsem vytáhl limitky od OMEGY. Mám je rád a někdy se s nima mazlím, jsou totiž úžasné. Když je vytáhnu, tak se sejde celá rodina aobdivujeme detaily a stroj a ... prostě všechno. Pár drobotin má, ale jinak trezorový stav!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Hezké kapsáče, co se stalo té nebohé minutovce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Pekne cibulky, i kdyz ty IWC jsou mnohem hezci. Ale proc porad pises "limitka" a navic vsude cpes odkazy na prodejni vlakna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Hele, jak vidíš, tak to tu není banda tupců. Ať to zkoušíš, jak to zkoušíš, tohle není aukro. Tady svoje ""limitky"" (rozumím-li tomu tak, že u tebe limitky=řadové hodinky) asi neudáš.A trezorový stav si představuju kapánek jinak... Co ten cifr? A ručka?? atd atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Nadhera, krasnej cifernik, hezke zdobeni, hezkej stroj, moc pekne, hlavne je nikdy neprodavej, je to fakt krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Cibule hezký, ale trezorový stav to fakt není ani zdaleka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 (upraveno) Hele, jak vidíš, tak to tu není banda tupců. Ať to zkoušíš, jak to zkoušíš, tohle není aukro. Tady svoje ""limitky"" (rozumím-li tomu tak, že u tebe limitky=řadové hodinky) asi neudáš. A trezorový stav si představuju kapánek jinak... Co ten cifr? A ručka?? atd atd A von je tady jako nekdo prodava, jo, resp. tady dela nekdo z nehoho tupce? A vymezuje se nejak pojem trezorovy stav nebo si do svyho vlastniho trezoru muze strkat kazdej, co se mu libi a ceho si ceni? Upraveno 9. dubna 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Tady se pojem trezorový stav myslí spíš jako obecný označení, než jako to, že je majitel může mít kde chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Tady se pojem trezorový stav myslí spíš jako obecný označení, než jako to, že je majitel může mít kde chce. Ja mam v trezorovym stavu motorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 (upraveno) No a kdybys to tvrdil naprosto vážně, tak se ti taky ostatní vysmějou, protože to tak není.EDIT: teda předpokládám, že to tam není, neviděl jsem tvou mašinu, ale vzhledem k tomu, že ji používáš, tak to asi trezorový stav nebude. To abych se tě nedotknul Upraveno 9. dubna 2011 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 No a kdybys to tvrdil naprosto vážně, tak se ti taky ostatní vysmějou, protože to tak není. EDIT: teda předpokládám, že to tam není, neviděl jsem tvou mašinu, ale vzhledem k tomu, že ji používáš, tak to asi trezorový stav nebude. To abych se tě nedotknul K vobjedu jsem mel sojovej karbanatek a ten bude v trezorovym stavu az zejtra rano. Vlastiku, omlouvam se za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Hele Milisi tobe fakt neprijde divny do vlaken o hodinkach rvat odkazy na prodej aut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 No ale ja vo zadnejch autech nic nepsal. Ale jinak jo - je to trochu divny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Pěkný hodky! Odkazy na jiné topicy na chronomagu mi nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 10. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Pěkný hodky! Odkazy na jiné topicy na chronomagu mi nevadí Mě taky odkazy na jiné topicy nevadí, ale pro klid jsou odstraněny, Trezorový stav pro mě znamená, že IWC i Omegy od roku 1919 nikdo nenosil a zůstaly tím nadále netknuté, Omegy dostaly trochu zabrat a jejich historie je taky rodinnou historií, to sem ale nepatří. IWC byly nošeny velmi sporadicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 I tady bych si dovolil trochu zapochybovat, podle sér. čísla to vypadá, že ty Omegy jsou o pár let mladší, než 1919. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Vlastiku měl by sis ujasnit, jak to vlastně s hodinkama je (limitky, rok výroby apod.), navíc si v jednom příspěvku o trezorovém stavu protiřečíš. Hodinky jsou to pěkné, tak je škoda mít o nich informace jenom z doslechu, když uz se chceš pochlubit, tak především znalostmi o tomto "rodinném zlatě" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se