PhoeniX Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 HODINKY sestrojené k významnému výročí prvního letu člověka do vesmíru. Povšimněte si především krásného můstku tourbillonu. Zároveň doporučuji shlédnout video v odkazu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vanderB. Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 krásný hodinky a výbornej nápad s tim můstkem!
Bert Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Od toho videa jsem nemohl odtrhnout oči. Krásný hodinky, úžasný promo, silnej příběh. Asi takhle nějak se to IMHO má dělat.
tenge Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 tak tady bych i něco přihodil, abych je koupil..myslíte,. že se dají sehnat? Existují i nějaké další takovéhle limitky?
Bert Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 tak tady bych i něco přihodil, abych je koupil..myslíte,. že se dají sehnat? Existují i nějaké další takovéhle limitky? Je Ti jasné, že to NĚCO má asi tak 6 nul :-)
gandalf Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Tak to bych si taky nechal líbit, jen kde na to vzít
volfda Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Mně se líbí snad víc ten památník... Hele, možná by byl levnější, jak ty hodinky
tenge Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Mě se líbí...bral bych je hned...ale ne abych za ně dal majlant..:-( - to bych rovnou pak mohl
NIGHTinGALE Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Lapám po dechu. Kolem turba nápis Vostok, můstek jak památník, oběh turba kolem ciferníku za 108 minut. Neskutečná láska k detailu. Mazec.
Matthew Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Teprve teď jsem si pustil video a pochopil o čem ten strojek je... je famózní! ten oběh tourbillonu kolem ciferníku je boží!
spiderer Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Mazec - vyborne vyladene detaily, smekam!
exBURN Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Tak tohle mě dostalo, tady je vidět opravdu smysl pro detail. Cena by mě fakt zajímala :-) Bohužel čistě ze zvědavosti
Bert Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Mazec - vyborne vyladene detaily, smekam! Blahopřeji Ti Spajdy, to je poprvé, co máme na hodinky stejný názor :-)
sonny.c Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Opravdu povedené,vychytaný do dokonalosti.
EDYMI Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Nádherné hodinky, ale dostupnejšie budú asi tieto (teda pre mňa určite aby som nikoho neurazil) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gerhard Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Velmi pekne, vsetka cest! Dostojny hodinarsky klenot k takemuto vyznamnemu vyrociu .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se