Návštěvník tolja Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Poljot ala Patek Philippe to Podolí je fakt pražskej Klondike P1210978.JPG A další povedená variace na kalibr 2209, tentokrát exportní verze sakumprdum v oceli, 35mm bez korunky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 a další deluxy, tentokrát ve verzi pro vnitřní trh SSSR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hodinar 1953 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 To su tie hnusne,žlte ,najnizsie strojceky Vimpelky.
Dřevák Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 (upraveno) Tak jsem dneska nečekaně dostal něco od rodičů. Slavy, dámské poljoty a jako bonus moje primky, který jsem měl za ztracené. A všechno tiká. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. listopadu 2013 uživatelem Dřevák
odjinud Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Tak rychle s tím na koleje... :-)
simsa Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Sice to není z bazaru,ale mám je od kolegy z práce.Ty dvoje hodinky Kirovskie,nevíte někdo nějaké info o těchto hodinkách?Děkuji...
seh1 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Take něco přidám.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dřevák Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 (upraveno) Tohle jsem dneska koupil, sice je to bezcenný a vlastně k ničemu, jak mě upozorňovala manželka, ale je to krásný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. prosince 2013 uživatelem Dřevák
koromant1 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Tyto stopky je pro mě krásná vzpomínka na hodiny tělesné výchovy na ZDŠ .Jen si myslím,že by v krabičce měl být ještě plochý klíč na otvírání zadního víčka.Já ho tam mám,je tam na něj uděláno místo.
villain83 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Tohle jsem dneska koupil, sice je to bezcenný a vlastně k ničemu, jak mě upozorňovala manželka, ale je to krásný.Manzelka tomu nerozumi,taky mam tyhle veci rad.Nedavno jsem si pritahnul starej naramkovej kompas a hloubkomer,taky k nicemu,ale je to hezky..a hotovo.
hodinar 1953 Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Tak jsem dneska nečekaně dostal něco od rodičů. Slavy, dámské poljoty a jako bonus moje primky, který jsem měl za ztracené. A všechno tiká.Z lava doprava su tie hodinky takto:Vostok 2603,Zvezda,Prim.No Slava,no Pojot.
Luk Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Tyto stopky je pro mě krásná vzpomínka na hodiny tělesné výchovy na ZDŠ .Jen si myslím,že by v krabičce měl být ještě plochý klíč na otvírání zadního víčka.Já ho tam mám,je tam na něj uděláno místo. Takhle vypadá ten kus plechu na otevírání víčka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dřevák Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Z lava doprava su tie hodinky takto:Vostok 2603,Zvezda,Prim.No Slava,no Pojot.Ty dámský mají skutečně na ciferníku napsáno zvězda, skrz sklo to vidět nebylo, ale ty žlutý mají napsáno čajka. Ale já se zase až tak v těhle starých rusácích nevyznám.
Dřevák Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Takhle vypadá ten kus plechu na otevírání víčka.No jo, takovýhle v polystyrenu s klíčkem tam byli taky, ale vypadali opotřebovaněji jak ty ve dřevě. A klíček na ty co jsem vzal nepasoval. Měli rozdílný dýnka. Nejlepší by bylo vzít oboje, ale nebyl jsem tam sám a to držkování.... Tak jsem tam ty v polystyrenu nechal i s klíčkem. Bohužel. Ještě mě tak napadá, ta stupnice do sta, ta se jak používá? Že by setiny? Ale jak je přečíst?
Allf Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Já, když jsem si udělal výlet do Brna na Cejl do zastaváren, tak jsem nenašel ani prd. Pár prodavačů mi řeklo, že to vždycky skupuje jeden z nich (sběratel) a že nemám prý šanci
hodinar 1953 Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Ty dámský mají skutečně na ciferníku napsáno zvězda, skrz sklo to vidět nebylo, ale ty žlutý mají napsáno čajka. Ale já se zase až tak v těhle starých rusácích nevyznám.Tie zlate su 100% Vostok 2603 ,stroj je Pobieda ,narazuvzdorne ulozenie zotrvacky,datum,mimostredna sek rucka.Robil som ich na desiatky.Poznam ich z daleka.Napisane mozu mat aj Chaika vynimocne.Rusi pisali na jeden druh aj viac znaciek.
Dřevák Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Tie zlate su 100% Vostok 2603 ,stroj je Pobieda ,narazuvzdorne ulozenie zotrvacky,datum,mimostredna sek rucka.Robil som ich na desiatky.Poznam ich z daleka.Napisane mozu mat aj Chaika vynimocne.Rusi pisali na jeden druh aj viac znaciek.však já se nehádám, jsem rád, že vím co mám,a že rusáci jednu věc několikrát pojmenujou mě nepřekvapuje. Spíš by mě zajímalo co s nima, jestli je to něco co stojí za zvláštní péči - asi ne a třeba co s tím ciferníkem, tuším že nic.
PepaSFI Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 taky mám jedny takové zbytečné, úplně k ničemu. Je to super rekvizita když jdeš na nějaké závody. Je to jako když František Šťastný popisoval typického diváka na Tourist Trophy. Placatá čepice, termoska čaje, dalekohled, zápisník a stopky. Vůbec ho nezajímá oficiální výsledek. Sedí někde na mezi a měří časy támhle od té zatáčky k sousedově stodole. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hodinar 1953 Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 (upraveno) však já se nehádám, jsem rád, že vím co mám,a že rusáci jednu věc několikrát pojmenujou mě nepřekvapuje. Spíš by mě zajímalo co s nima, jestli je to něco co stojí za zvláštní péči - asi ne a třeba co s tím ciferníkem, tuším že nic.Ked je to Pobieda strojcek,tak tedy aj dobre,spolahlive hodinky.Nad panske hod.Pobieda rusi nemali.Myslim ze to bola licencia swiss,ako Žiguli licencia Fiat.Akurat by to chcelo lepsie puzdro ,co nezozenies uz. Upraveno 23. prosince 2013 uživatelem hodinar 1953
jirka0426 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Tak mezi zděděnými hodinkami je i pár ruských kousků. Všechny krásně běží, tak velká radost, tedy nejvíce z těch Poljotů :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se