docent Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Odesláno 10. února 2014 Vzpomínka na učitele ruštiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Odesláno 10. února 2014 Něco z dnešního drancování bazaru.Do bazaru v Brně, dle předložené občanky, to přinesl nějaký Anatolij Karpov.Nevím, asi nějaký turista. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
docent Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Dnešní úlovek za pomoc při odnosu nákupní tašky z našeho místního gešeftu. Stálo mne to cca. 250 metrů fyzické námahy. Marně přemýšlím, jestli je v mém okolí ještě někdo, koho jsem se neptal na hodinky. Jdou a dokonce budí. Kdo hledá, najde? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cortes1990 Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Ku mne sa dnes dostali za kilo tieto Kirovskie stav nijak oslnujuci hlavne by som potreboval novu korunku (nema niekto ?) no uz sa mi dlhsiu dobu pacia tieto Crab wacth a este ako bonus su s venovaním Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prim-ky Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Něco z dnešního drancování bazaru.Do bazaru v Brně, dle předložené občanky, to přinesl nějaký Anatolij Karpov.Nevím, asi nějaký turista. Krásné šachové hodiny.Měl si v Brně obvolat hotýlky a dát si s velmistrem partičku šachů.
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Krásné šachové hodiny.Měl si v Brně obvolat hotýlky a dát si s velmistrem partičku šachů.To bych na těch šachových hodinách musel mít na své straně i datumový věnec... !!!!
yaro Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 ...postarší klasika - kalibr K26 (15 kamenů), vyrobeno v dubnu 1953, nicméně stále krásně "šlapou" ... tedy tikají... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
yaro Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 A ještě podobný ročník - Kama - vyrobeno v dubnu 1956, kalibr zřejmě upravený K26 na 17 kamenů - opět plně funkční, po vyčištění... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 (upraveno) ani nevím, co napsat, snad jen to, že jsem měl zas z p....e kliku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. března 2014 uživatelem tolja
yaro Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 ani nevím, co napsat, snad jen to, že jsem měl zas z p....e kliku P1240690.JPG ... to teda jo, gratuluju k "úlovku"... v kterých vodách jsi měl to štěstí?
prim-ky Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 A ještě podobný ročník - Kama - vyrobeno v dubnu 1956, kalibr zřejmě upravený K26 na 17 kamenů - opět plně funkční, po vyčištění...Podle mě 4-56 na strojku značí - čtvrté čtvrtletí roku1956 a ne duben.Jinak to je pěkný stroječek ))) .
yaro Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Podle mě 4-56 na strojku značí - čtvrté čtvrtletí roku1956 a ne duben.Jinak to je pěkný stroječek ))) . Máš samozřejmě pravdu, je to 4 čtvrtletí - ověřeno z informací na "watchuseeku" a i na vygooglovaných fotkách se nevyskytuje vyšší číslo než 4. pro mě nová informace - dík...
Rodkopf Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 ani nevím, co napsat, snad jen to, že jsem měl zas z p....e kliku P1240690.JPG To už je takový kolorit...opět parádní kousek! Gratulace
jankoxxx Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 (upraveno) js som dnes obehal bazare, ale okrem "bezcennych" primiek som narazil na jeden velmi slusny fejk Rolex Daydate quartz Upraveno 5. března 2014 uživatelem jankoxxx
yaro Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 ...odvedl jsem nějakou fyzickou práci kamarádovi na bytě... a "vypadly" z toho jedny MADE IN USSR stopky - stav "NOS"... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 ani nevím, co napsat, snad jen to, že jsem měl zas z p....e kliku P1240690.JPG Déj? vu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 tohle je super vlakno:)) pocitove (a vim, ze to jen zcela neobjektivni) bych ted do ruskych hodinek nesel...uz sem vybral penize i ze sberbank...
Rainee Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Ty Poljoty , resp. Strely jsou super. Kéž bych měl to štěstí..
odjinud Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Toljo, ty už sem ty svoje úlovky snad ani nedávej, akorád to zkazí den... :-)
jokob Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Mne sa pred tyzdnom podarilo najst tieto. Hlavne ma zaujal cifernik, skoda ze z hodinovky vypadol stred.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se