Přejít na obsah

Report z dnesniho drancovani bazaru, zastavaren a příbuzných

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 849
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnešní úlovek za pomoc při odnosu nákupní tašky z našeho místního gešeftu. Stálo mne to cca. 250 metrů fyzické námahy. Marně přemýšlím, jestli je v mém okolí ještě někdo, koho jsem se neptal na hodinky. Jdou a dokonce budí. Kdo hledá, najde?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ku mne sa dnes dostali za kilo tieto Kirovskie  stav nijak oslnujuci hlavne by som potreboval novu korunku (nema niekto :) ?)  no uz sa mi dlhsiu dobu pacia tieto Crab wacth a este ako bonus su s venovaním  :guitar:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Něco z dnešního drancování bazaru.

Do bazaru v Brně, dle předložené občanky, to přinesl nějaký Anatolij Karpov.

Nevím, asi nějaký turista.   :cheff:

Krásné šachové hodiny.Měl si v Brně obvolat hotýlky a dát si s velmistrem partičku šachů.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Krásné šachové hodiny.Měl si v Brně obvolat hotýlky a dát si s velmistrem partičku šachů.

To bych na těch šachových hodinách musel mít na své straně i datumový věnec...   !!!!        :lol2:

• po 2 týdnech...
Odesláno

...postarší klasika - kalibr K26 (15 kamenů), vyrobeno v dubnu 1953, nicméně stále krásně "šlapou" :clap:... tedy tikají...

Odesláno

A ještě podobný ročník - Kama - vyrobeno v dubnu 1956, kalibr zřejmě upravený K26 na 17 kamenů - opět plně funkční, po vyčištění...

Odesláno

ani nevím, co napsat, snad jen to, že jsem měl zas z p....e kliku

attachicon.gifP1240690.JPG

... to teda jo, gratuluju k "úlovku"... v kterých vodách jsi měl to štěstí?

Odesláno

A ještě podobný ročník - Kama - vyrobeno v dubnu 1956, kalibr zřejmě upravený K26 na 17 kamenů - opět plně funkční, po vyčištění...

Podle mě   4-56    na strojku značí - čtvrté čtvrtletí roku1956 a ne duben.Jinak to je pěkný stroječek ))) .

Odesláno

Podle mě   4-56    na strojku značí - čtvrté čtvrtletí roku1956 a ne duben.Jinak to je pěkný stroječek ))) .

Máš samozřejmě pravdu, je to 4 čtvrtletí - ověřeno z informací na "watchuseeku" a i na vygooglovaných fotkách se nevyskytuje vyšší číslo než 4. pro mě nová informace - dík... :cheers:

• po 5 týdnech...
Odesláno

tohle je super vlakno:))

pocitove (a vim, ze to jen zcela neobjektivni) bych ted do ruskych hodinek nesel...uz sem vybral penize i ze sberbank...

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...