Hugo14 Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Tak taky něco nového přidám. Poljoty s kalibrem 2414. Pozůstalost po dědovi. Dědovi se zjevně utrhl čep na ose vteřinovky a tak ji vydnal. Tímto děkuji Mechanovi, od kterého se před pár dny vrátily po kompletní repasi strojku, včetně doplění vteřinovky. Časem možná vyměním trochu víc škráblé sklíčko, ale možná ho nechám jak je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 To hugo: Gratuluji, pěkný kousek a i pěkná práce :-)
Hugo14 Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Díky. Ale ten patří spíš dědovi, že je nosil, babičce, že mi je dala a Mechanovi, že je dal dokupy. O víkendu je provětrám.
NIGHTinGALE Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 tak to byly nepatrne levnejsi - starsi okolo 130 euro a nove, jeste zabalene v polystyrenove krabicce, s "doklady" atd za cca 200 euro Na Chronomagu jich kdysi několik prodával jeden člen z Olomouce. Asi byly z vyškovského letiště NOS stav, krabička, doklady. Už nevím cenu, ale podle mě okolo 2.500Kč. Jedny mám doma a pořád se chystám, že si je nechám zasadit do nějakého hezkého stojánku. Co se týče přesnosti, tak do minuty za den se vejdou bez problémů.
docent_tecka Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 (upraveno) ... wostok amphibian se zajimavym uchycenim reminku. Pry tam mel byt plastovy remen "s podelnymi prouzky" - nemate nekdo prosim fotku, jak ma reminek vypadat, resp. nevite, kde by se dal sehnat podobny? diky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna 2009 uživatelem docent_tecka
Návštěvník tolja Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 Dámské SLAVA, olympiáda 1980 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
31682 Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 kibi: hele já žasnu, podle "řemínku" vypadají na to, že jsi je vymangelil z nějakého bývalého vojcla. Stejné řemínky jsme si dělali na vojně ze spacáku. Je to pár let co to někdo okopíroval a nazval NATO řemen Je tu někdo kdo sloužil u 6363? Nebo byl vůbec na vojně? Zajímá mě právě řemínková tvořivost.
docent_tecka Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 ...muj prvni z kolekce "sputnik"... stav mizerny, ale co uz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
docent_tecka Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 (upraveno) Nejsou to sice primo hodinky, ale tipuji, ze v letacku je podle obrazku propagovan POLJOT 3017 edit: nebo myslite, ze to jsou jinaci hodinky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. února 2009 uživatelem docent_tecka
SAS Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 ... wostok amphibian se zajimavym uchycenim reminku. Pry tam mel byt plastovy remen "s podelnymi prouzky" - nemate nekdo prosim fotku, jak ma reminek vypadat, resp. nevite, kde by se dal sehnat podobny? diky. Gratuluju k výbornýmu úlovku. Pásek by měl vypadat asi takhle.
Návštěvník tolja Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Gratuluju k výbornýmu úlovku. Pásek by měl vypadat asi takhle. Na Netgrafiku jsou sice ty hodinky nafocené zde a zde, ale na jedné fotce je nepůvodní kožený a na druhé pásek chybí úplně. Jednou jsem je viděl i s origo gumovým tahem, ale stály tolik, že jsem si nechal zajít chuť.
SAS Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 ... wostok amphibian se zajimavym uchycenim reminku. Pry tam mel byt plastovy remen "s podelnymi prouzky" - nemate nekdo prosim fotku, jak ma reminek vypadat, resp. nevite, kde by se dal sehnat podobny? diky. Našel jsem ještě jedny - s oranžovým řemínkem a vypadá že by mohl být původní. Zdroj: www.ussrtime.com Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
docent_tecka Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 ... dnes mi dorazila zasilka az za daleke ciziny vcetne obalu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 ... dnes mi dorazila zasilka az za daleke ciziny vcetne obalu... Tak ten obal mě dostal. Jak leží ty hodinky na televizi, to je jako info o tom, že jsou antimagnetické? To jsem ještě neviděl, takový piktogram.
B.F.G. Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Tak ten obal mě dostal. Jak leží ty hodinky na televizi, to je jako info o tom, že jsou antimagnetické? To jsem ještě neviděl, takový piktogram. Ty hele, možná je to mikrovlnka.
NIGHTinGALE Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Ty hele, možná je to mikrovlnka. Dálkové ovládání mikrovlnky Rusáci byli vždy o krok napřed (a včera u nich znamenalo zítra, nebo jak to bylo
B.F.G. Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Dálkové ovládání mikrovlnky Rusáci byli vždy o krok napřed (a včera u nich znamenalo zítra, nebo jak to bylo No já znám verzi: Země, kde včera bylo pozdě.
docent_tecka Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 ... kdyz uz jsme u tech piktogramu a propagacnich materialu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 наручные часы Cпутник Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se