Bob Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Padron samozrejme Ale dymovnice je to slusna, kouril z obou stran stejne jako LP, rozhodne se vic hodi pro venkovni koureni
Návštěvník Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 no zatial najvecsiu dymovnicu co som mal bol Padron , ale nasleduju ho dalej LP , Melanio, mi amor belicoso, ....
bohus76 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Kluci jaký doutníkový /rozuměj tryskový/ zapalovač doporučíte? Momentálně mám ten Eurojet z etrafiky tento http://www.etrafika.cz/detail/9617/zapalovace_tryskove_triplamenne/doutnikovy_zapalovac_eurojet_rio_stribrnyVypadá schopně,jen nevím jak dlouho v něm vydrží plyn ? a také bych mu rád pořídil bráchu :-) Jinak díky Radkovi za doporučení plynu do zapíku.Tento je jaký či odkud Radku ?
hirsch Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Kup si tenhle. Má ho Bob i já a zatím velká spokojenost. Dvoutryska ideální, plyn vydrží relativně dlouho a má i puncher.Díky za informaci už jsem si ho objednal, jsem zvědav za jak dlouho dorazí
xnokiax Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 dovolim si otazku ked tu vidim o tom zapalovaci. cital som zevraj najlepsie je zapalovat cigary zapalkami alebo normalnym plamenom- idealne 2 plamenovy zapalovac- ale nie jet. aky je rozdiel alebo vyhoda jet zapalovaca? a pouziva niekto puncher alebo gylotinu?vdaka za nazory
Bob Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Vyhoda jetu je presnej plamen napriklad pri korekcich, dal odolnost proti vetru, zkus si normalnim zapalovacem nebo sirkama zapalit u more a uvidis. Nejvetsi vyhoda je samozrejme jednoduchost a rychlost. Pouzivam oboje cutter i puncher, oblibenejsi mam asi cutter, je to o osobnich preferencich, u doutniku ktery maji prilis lehky tah to muzes punchem ovlivnit a udelat si ho tuzsi, naopak pokud ma tuhy tah muzes ho strihnout a vic si ho otevrit
Tikal Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Tento je jaký či odkud Radku ? Od kamaráda, přivezl mi ho z USA. http://www.cigar.com/cigars/10602/arturo-fuente-anejo/Jinak tobě, jako dýmkaři mohu vysvětlit,co mě jediné na tom doutníku bavilo a to lehká,jakoby Perique stopa ,to je to zrání v sudech po koňaku. Jinak za 24 Doláčů nesmysl....
Bob Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Ja myslim ze bohus mel na mysli zapalovac :-) Je to 4 tryska bud z ebay, dx, nebo alibaby a je vytunena, je tam plisek ktery barvi plamen aby se umocnil zazitek
bohus76 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 (upraveno) Ty jsi někde psal,že si kupoval nějaké turbo zapalovače myslím z ebay,ale najít to v tom kvantu příspěvků je nad mě síly. Ano Bob má pravdu, ptal jsem se na informace o zapalovači. Upraveno 11. července 2015 uživatelem bohus76
FraK Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Mam ho taky. Myslim ze jsem ho bral z dx. Byl hodne levnej, ale hrozne zere plyn. Takovej prenosnej sporak.
xnokiax Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 neviem ci to tu niekde je ale nemohli by ste ukazat svoje naradie ktore pouzivate? myslim tym zapalovac a cutter alebo puncher vdaka
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 neviem ci to tu niekde je ale nemohli by ste ukazat svoje naradie ktore pouzivate? myslim tym zapalovac a cutter alebo puncher vdaka aha tak to naradie.... uz som chcel nahodit selfie
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 zapalovacie zariadenie mam od Tikala a je super
Bob Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Hezky zatisi Gabo :-) Ja dnes novinka - Oliva O Habano Cigarillo Rozmer presne pro Kamila :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Jaká je velikost, kratší corona? Neprodávali to kdysi v Makru? EDIT: Ale v papírové krabičce.
Pillow Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Ohooo,to vypada dobre! Bude jich dost,nebo zas sedesat pro cele mistni osazenstvo ?
Bob Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Mas pravdu, v Makru je maj, ale ja je budu mit o dost levnejc :-)Nechapu ze mi utekly, ze jsem je jeste neochutnal, jsou super na koureni pres denH. Upmann jsou lepsi, ale taky stoji vice nez 2x tolik
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Mas pravdu, v Makru je maj, ale ja je budu mit o dost levnejc :-)Nechapu ze mi utekly, ze jsem je jeste neochutnal, jsou super na koureni pres denH. Upmann jsou lepsi, ale taky stoji vice nez 2x tolikzoberiem krabicku na ochutnavku
Bert Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Bobe, taky bych si pls vzal krabku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se