Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no zatial najvecsiu dymovnicu co som mal bol Padron , ale nasleduju ho dalej LP , Melanio, mi amor belicoso, ....

Odesláno

Kluci jaký doutníkový /rozuměj tryskový/ zapalovač doporučíte? Momentálně mám ten Eurojet z etrafiky tento http://www.etrafika.cz/detail/9617/zapalovace_tryskove_triplamenne/doutnikovy_zapalovac_eurojet_rio_stribrny

Vypadá schopně,jen nevím jak dlouho v něm vydrží plyn ? a také bych mu rád pořídil bráchu :-) Jinak díky Radkovi za doporučení plynu do zapíku.

Tento je jaký či odkud Radku ?

post-9327-0-01307400-1436552981_thumb.jpg

Odesláno

Kup si tenhle. Má ho Bob i já a zatím velká spokojenost. Dvoutryska ideální, plyn vydrží relativně dlouho a má i puncher.

Díky za informaci :) už jsem si ho objednal, jsem zvědav za jak dlouho dorazí

Odesláno

dovolim si otazku ked tu vidim o tom zapalovaci. cital som zevraj najlepsie je zapalovat cigary zapalkami alebo normalnym plamenom- idealne 2 plamenovy zapalovac- ale nie jet. aky je rozdiel alebo vyhoda jet zapalovaca? a pouziva niekto puncher alebo gylotinu?

vdaka za nazory

Odesláno

Vyhoda jetu je presnej plamen napriklad pri korekcich, dal odolnost proti vetru, zkus si normalnim zapalovacem nebo sirkama zapalit u more a uvidis. Nejvetsi vyhoda je samozrejme jednoduchost a rychlost.

Pouzivam oboje cutter i puncher, oblibenejsi mam asi cutter, je to o osobnich preferencich, u doutniku ktery maji prilis lehky tah to muzes punchem ovlivnit a udelat si ho tuzsi, naopak pokud ma tuhy tah muzes ho strihnout a vic si ho otevrit

Odesláno

Ja myslim ze bohus mel na mysli zapalovac :-)

Je to 4 tryska bud z ebay, dx, nebo alibaby a je vytunena, je tam plisek ktery barvi plamen aby se umocnil zazitek :lol2:

Odesláno (upraveno)

Ty jsi někde psal,že si kupoval nějaké turbo zapalovače myslím z ebay,ale najít to v tom kvantu příspěvků je nad mě síly. Ano Bob má pravdu, ptal jsem se na informace o zapalovači.

Upraveno uživatelem bohus76
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

neviem ci to tu niekde je ale nemohli by ste ukazat svoje naradie ktore pouzivate? myslim tym zapalovac a cutter alebo puncher :) vdaka 

aha tak to naradie.... uz som chcel nahodit selfie

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jaká je velikost, kratší corona? Neprodávali to kdysi v Makru?

EDIT: Ale v papírové krabičce.

Odesláno

Mas pravdu, v Makru je maj, ale ja je budu mit o dost levnejc :-)

Nechapu ze mi utekly, ze jsem je jeste neochutnal, jsou super na koureni pres den

H. Upmann jsou lepsi, ale taky stoji vice nez 2x tolik

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Mas pravdu, v Makru je maj, ale ja je budu mit o dost levnejc :-)

Nechapu ze mi utekly, ze jsem je jeste neochutnal, jsou super na koureni pres den

H. Upmann jsou lepsi, ale taky stoji vice nez 2x tolik

zoberiem krabicku na ochutnavku

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...