Bob Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Jo a blowjob v cene, ale tim se chlubit nebudes :-) Uz mesic premyslim jak to oznamit :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Ten blowjob v cene? Normalne to napis k dutnikom ktorych sa dana akcia tyka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 uz jsou vyprodany ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 uz jsou vyprodany ... tak to bola bleskovka. Snad este v buducnosti tuto akciu zopakujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Mozna jo, ale na Balkan(Slovensko) nejedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Mozna jo, ale na Balkan(Slovensko) nejedu Tvl, tak na toto uz nemam co dodat vyhral si. Ale fakt som sa pobavil, rehocem sa tu jak blbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 (upraveno) Ja se taky smeju, kamo dnes soutez v dymce v CB, proste pecka, tak pozitivni zkusenost, skoda ze my doutnikari jsme ve zdruzovani slabi. Paradni komunita lidiMam z toho super naladu na cely vikend Upraveno 16. dubna 2016 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Diky za slova chvaly ty neverniku Myslim si ze objektivne (vim ze to zni divne) je cena LP No.9 opravnena, kdyz jsem videl cim tabak v tovarne prochazi neni drahejPojdme si spolecne predstavit investici 100 milionu korun do skladu a mistosti kde se fermentuje kryci list a 300 za doutnik uz neni tolik Divně to nezní - já si taky (už) myslim, že ta cena je oprávněná. Ceny mi přehnaný přijdou jen u Kuby. Prémiový řady od Padronu, Opus X a podobný šílenosti jsem zatím nezkoušel, takže tam to posoudit nedokážu. Takže ten doutník za předraženej nepovažuju, jen prostě (bohužel) nemám na to dávat si ho obden večer na balkonu ke kafi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 (upraveno) Vysvitlo slunce (to je tady v posledni dobe fakt vzacnost!), tak jsem si ted dopral svuj POSLEDNI kousek ze serie Fonseca Vintage. Robusto, takze klasika... jako Fonsecu mam hodne rad, myslim, ze na minule strance jsem to rikal... to byla Fonseca Serie F. Tahle serie je - ostatne jako asi kazda serie "Vintage" - jeste o tridu lepsi. Uplna lahoda. Konzistentni chut, vyborne horeni... taky jsem ho ale mel pres rok v humidoru, takze byl fakt krasne ulezely. P.S. Je to Dominikanska republika, kryci list Connecticut... jen pro uplnost. Upraveno 17. dubna 2016 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Tak prave som odvazne nacal Oliva V LE2015 Maduro Especial, tusim Double Toro... . Ak sa uz neozvem tak viete preco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Neboj to maduro neni tak silny jako Vecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Stale zijem a sance su slusne, sila OK. Neskutocna konstrukcia, popol som prave odlomil takmer v polovici cigary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Ja se taky smeju, kamo dnes soutez v dymce v CB, proste pecka, tak pozitivni zkusenost, skoda ze my doutnikari jsme ve zdruzovani slabi. Paradni komunita lidiMam z toho super naladu na cely vikend Kde si se tam vylíhnul ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) Pozvli si me sami, chutna jim Undercrown ...Vzal jsem slicnou asistentku a vyrazil do boje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) No pekne. Ked vidim tie krabice napada ma kolkokrat som bol rozhodnuty vziat niecoho co ma prave ocarilo celu krabicu. A vzdy prislo nieco dalsie, asi som toho este malo ochutnal .Vcera Oliva V LE2015 Maduro Especial Double Toro.Neskutocna konstrukcia, absolutne bez chyby a tak natlacena ze som sa az bal ci to bude horiet. Bal som sa zbytocne . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V poslednej tretine mi ale uz silou dala zabrat, nie hned ale s odstupom ma trochu zatocila. No inak sila OK. Prvykrat som k cigare vypil asi liter pomarancoveho dzusu a vobec to nebolo zle. Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Jo a blowjob v cene, ale tim se chlubit nebudes :-)Uz mesic premyslim jak to oznamit :-( PoVali si me sami, chutna jim Undercrown ...Vzal jsem slicnou asistentku a vyrazil do boje image.jpeg No hurá, konečně Tvé příspěvky začínají dávat smysl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 No hurá, konečně Tvé příspěvky začínají dávat smysl :-) :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Ja se taky smeju, kamo dnes soutez v dymce v CB, proste pecka, tak pozitivni zkusenost, skoda ze my doutnikari jsme ve zdruzovani slabi. Paradni komunita lidiMam z toho super naladu na cely vikendJsem rád Bobe, že se Ti mezi námi líbilo. Jo, naše soutěže mají něco do sebe, a ta atmosféra stejně postižených lidí, to nemá chybu. Rád jsem Tě poznal osobně, ale to už jsem Ti ríkal v ČB. A s těma doutníkama a asistentkou jsi tam velmi dobře zapad. Obraz = klasik51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Ahoj, taky jsem te rad poznal, bylo to fakt fajn a poucny :-) Uz se tesim na mistrovstvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Vzal jsem slicnou asistentku a vyrazil do boje Vzal bych si ty dvě krabičky, co je na nich nějaká liga. Asistentku si nech, stejně už je lehce přestárlá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se