Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemam LP se neskutecne rozjela a uz 2x jsem byl vyprodany.

Za me nej Connecticut je Undercrown Shade, a New World

Undercrown Shade je rovněž můj oblíbený, dnes jsem bohužel narazil na nějaký vlhčejší a ne úplně dokonalý.

post-11110-0-57938500-1463825951_thumb.jpg

Odesláno

Oliva Connecticut Reserve. K praci na zahrade se osvedcil. Takove hodne mirne Robusto, takze kdyz clovek pracuje s doutnikem a zadycha se, nepolozi ho to.

2996db72780fd2df89e6033b05f98bf7.jpg

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Takovy pekny vikend a nikdo nekouri? Tak ja tedy neco pridam. 

Mam rad necekana prekvapeni, samozrejme pokud jsou prijemna. La Aurora 10 ve verzi toro me tedy prekvapil velice prijemne. V posledni dobe krome Nikaragujskych doutniku nic moc nekourim. Tim prijemnejsi byl tenhle Dominikansky kousek. Horel velice pomalu, po 25 minutach bylo pryc tak max. 2cm. Ne ze by nehorel nebo zhasinal. Choval se vyborne, jenom proste pomalu hori. Vyborny kousek, rozhodne doporucuji, dokud jsou.

laaurora107nautilus.jpg

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

tohle jsou Dolni Kounice, trat Nova mesta a svatovavrinecke ... okopavani vinohradu je na doutnik nebo fajfku idealni cinnost :)

Odesláno (upraveno)

Budu si muset koupit vinohrad, vypadá to malebně, klobouk už mám :lol2:

Včerejší podvečer a fenomenální Nica Rustica a Diplomatico

20160520_173850.jpg

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

HU Magnum 46  2005   -  vyborny , old-school aroma , nasladle kremovo drevite chute prelinane kapucinom, stipka medu ... 

aktualna produkcia MAGNUM 46  oproti tomu pekne sklamanie

post-37960-0-06752500-1464007930_thumb.jpg

Oliva V Melanio Maduro Robusto - tak opet a znova - dobry doutnik ale natural Melanio pre mna osobne daleko lepsie...

Maduro verzia  je chutovo vyraznejsia ale bohuzial menej zaujimava v priebehu horenia ,  ziadny extra vyvoj neprichadza  chute kavovo- kakaove  ale  s vyraznejsou horkostou,  nejaka vyrazna nasladlost chyba....

post-37960-0-06354300-1464008135_thumb.jpg

Oliva V Melanio Double Toro - vybornyyyy , tento kusok bol snad s najtmavsim krycim listom aky som na natural Melaniu  videl , aroma nadherna ,  chute od ziaciatku krasne jemne ... cedr, kakao-cokolada , pekne naznaky pepru  , ale  prevlada nasladlost   od polky krasny nabeh smetanovej kavy  .....  , Melanio  a hlavne natural  je fakt podareny doutnik, 

na to ze DBL TORO  ma 60ring  tak v boxpressed formate je to v pohode ,  akurat osobne radsej  preferujem  torpedo

post-37960-0-88234400-1464008503_thumb.jpg

OLIVA V Double Robusto   -  cca kusok po 12 mesacnom oddychovani v humidore , na tu cenu  to ma vsetko co clovek ocakava od doutniku  ( hlavne cim dlhsie odpociva v humidore  tak sa vytraca peprnost a nastupuju kakaovo cokoladove hody :-)) ... ta extra vyrazna aroma dymu  je nezamenitelna a ziadny iny doutnik taku nema  :-)))

post-37960-0-70833600-1464008700_thumb.jpg

Odesláno

tohle jsou Dolni Kounice, trat Nova mesta a svatovavrinecke ... okopavani vinohradu je na doutnik nebo fajfku idealni cinnost :)

Nevím jak to děláte pánové,ale na fajku i doutník si zkrátka musím udělat čas,nevychutnal bych si to za pochodu a navíc bych si překousl faju :-)   /náustek/.

Odesláno

Nevím jak to děláte pánové,ale na fajku i doutník si zkrátka musím udělat čas,nevychutnal bych si to za pochodu a navíc bych si překousl faju :-)   /náustek/.

ja sedim na pásákovi s joystickem v ruce a kocham se krajinou ... u fyzicke prace s motykou bych se do koureni vubec nepoustel :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...