Josef01 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Tak jsem si dal dopolední doutníček ten třetí zleva (Perdomo 2 měsíce v humidoru) a paráda, fakt jsem si pochutnal, holt po snídani chutná jinak než po večeři
HerrSchlank Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Dnes prišli cigary od Boba.Hneď je svet krajší. Vďaka Bobe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HerrSchlank Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Papas Fritas.Chuťovka na začiatok víkendu.Musím sa priznať že ako začiatočníkovi mi táto cigara sadla ako aj chuťovo tak aj silou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HerrSchlank Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Pěkný, jaký jsou ty ACID?Namiesto dezertu sú ideálne. Sladké a nenáročné so skoro nulovou silou ale s pekným dymom. Za vyskúšanie stoja.
malacko Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 No musím říct, že jsi docela odolný začátečník. Já jsem tuto cigáru zkoušel od kamráda a ani jsem ji celou nedokouřil, byla to fakt síla.Papas Fritas.Chuťovka na začiatok víkendu.Musím sa priznať že ako začiatočníkovi mi táto cigara sadla ako aj chuťovo tak aj silou.
cema Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Vecerni meditace... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 (upraveno) Tak je to oficielni, Oliva byla prodana firme J. Cortez (delaji suchace)Zatim se pro nas nic nedeje, uvidime co bude dale ... Docela sranda - sel jsem do 3 znacek, Drew Estate prodano kratce po dohode, Oliva prodana ted a AJFernandez ma novou firmu na prodej, ktera sidli v Singapuru, nejsem ja to klikar :-) Upraveno 1. července 2016 uživatelem Bob
Tikal Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Hlavně, aby mi tu Olivu NezCortézovatěli...
HerrSchlank Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 No musím říct, že jsi docela odolný začátečník. Já jsem tuto cigáru zkoušel od kamráda a ani jsem ji celou nedokouřil, byla to fakt síla.No bol som po výdatnej večeri a psychicky som sa na ňu pripravil tak preto mi možno neprišla až taká silná.
Josef01 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Já měl za včerejšek 3 kousky, ale už je to dost, cítil jsem to v hlavě i v puse
Andrew Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Vecerni meditace... To je náhoda... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 (upraveno) Papas Fritas neni silny, je to stred, navic mala vitola, Petra na tom zacinala. Ta chut je intenzivni, to ano, ale nikotinu tam moc neni ... Ja vcera LP No.9 Toro - krasny dve hodiny :-) Udajne by nemeli delat v Olive zadne zmeny, jde jim (J Cortez) hlavne o pristup na US trh Upraveno 2. července 2016 uživatelem Bob
bohus76 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Pro nás věčné začátečníky jsou hranolky /Papas Fritas/ příjemným zpestřením. Jak je takové horko,tak nemám ani chuti na doutník.
cema Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Andrew: ...jak ti chutnal, me teda chutove moc neoslovil.., jinak horel super, bez korekci, ...mel strasne lehky tah, tak jsem musel tahat s citem... Malej bracha: http://aukro.cz/popelnik-poldi-kladno-i6298369741.html
HerrSchlank Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 San Lotano Oval Maduro - Darček od Boba k mojej objednávke a trafil sa do čierneho. Pekná maduro chuť so štipkou korenia a strednou silou. Slušný dym a perfektná konštrukcia bez nutnosti korekcie zhruba na 60 minút pôžitku. Oplatí sa opakovať. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 S..u na Vás,jsem neměl pořádný doutník ani nepamatuju,odpoledne jsem se zrovna na tento Maduro San Lotano díval.Snad příště.
Bob Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 A co ti brani? :-)) S. Lotano jsou dobry doutnasy, me tedy nejvic chutna Bull :-)Jak rika Clarkson POWER !!!
bohus76 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Brání mi dva skoro plné humidory a prázdná kešeňa :-) A děti také chtějí jíst.Až Bobe nazraje čas,tak se ozvu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se