Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si dal dopolední doutníček ten třetí zleva (Perdomo 2 měsíce v humidoru) a paráda, fakt jsem si pochutnal, holt po snídani chutná jinak než po večeři :)

Odesláno

No musím říct, že jsi docela odolný začátečník. Já jsem tuto cigáru zkoušel od kamráda a ani jsem ji celou nedokouřil, byla to fakt síla.

Papas Fritas.Chuťovka na začiatok víkendu.Musím sa priznať že ako začiatočníkovi mi táto cigara sadla ako aj chuťovo tak aj silou.

Odesláno (upraveno)

Tak je to oficielni, Oliva byla prodana firme J. Cortez (delaji suchace)

Zatim se pro nas nic nedeje, uvidime co bude dale ...

Docela sranda - sel jsem do 3 znacek, Drew Estate prodano kratce po dohode, Oliva prodana ted a AJFernandez ma novou firmu na prodej, ktera sidli v Singapuru, nejsem ja to klikar :-)

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

No musím říct, že jsi docela odolný začátečník. Já jsem tuto cigáru zkoušel od kamráda a ani jsem ji celou nedokouřil, byla to fakt síla.

No bol som po výdatnej večeri a psychicky som sa na ňu pripravil tak preto mi možno neprišla až taká silná. :)

Odesláno (upraveno)

Papas Fritas neni silny, je to stred, navic mala vitola, Petra na tom zacinala. Ta chut je intenzivni, to ano, ale nikotinu tam moc neni ...

Ja vcera LP No.9 Toro - krasny dve hodiny :-)

Udajne by nemeli delat v Olive zadne zmeny, jde jim (J Cortez) hlavne o pristup na US trh

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Pro nás věčné začátečníky jsou hranolky /Papas Fritas/ příjemným zpestřením. Jak je takové horko,tak nemám ani chuti na doutník.

Odesláno

San Lotano Oval Maduro - Darček od Boba k mojej objednávke a trafil sa do čierneho. :) Pekná maduro chuť so štipkou korenia a strednou silou. Slušný dym a perfektná konštrukcia bez nutnosti korekcie zhruba na 60 minút pôžitku. Oplatí sa opakovať.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...