Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem nějak po dovolené ztratil chuť už dva dny mi nic nechutná, budu se muset dát dohromady.

Áno to poznám, aj ja akosi strácam chuť na cigary aj na alkohol (značkový) v poslednom čase. Neviem, žeby to bolo nadmernou spotrebou cigár (niekoľko denne), aspoň u mňa.  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Ja som tam bol par krat na kafe. Prijemne kozene gauce, lustre mega velke ,vyborna hudba Buena Vista SocialClub to je to co inde nie je. Radiove vypalovacky nam nicia vkus uz pravidelne v inych priestoroch. Ale ako som odchadzal nechal tip a nedostalo sa mi ani Dakujem ci usmev tak som si pripadal ako debil. Odvhod bol vzdy rozpacity ale pobyt ako OK.

Upraveno uživatelem gerhard
Odesláno

Tak to je v pohodě, vezmeš si tam vlastní pití a doutníky a máš klid :)

Presne tak. Cigary vlastné ! Ide o prostredie (pekné pohodlné veľké kožené kreslá, kubánska hudba, celkom slušný výhľad) a káva obsluha to je len do počtu.

Inak dnes hotel Zelená lagúna Domaša (to je ďaleký východ), ale super cigarový bar (výborné veľké kožené kreslá s možnosťou vyložiť si nohy, výborné odsávanie, drevený obklad stien, klimatizácia, veľké kino plátno, pomaly ako v anglických kluboch 

Cigary a alkohol vlastný a je to ok.  :mobile:

Odesláno (upraveno)

pripajam sa k otazke. Neexistuje nejaky zoznam "cigar smokers are welcomed" podnikov v Prahe, kde si clovek nebude pripadat ako votrelec a persona non grata?

Upraveno uživatelem abraka111

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...