undertaker Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 (upraveno) maranatha som rád že sa ti u nás na Zelenej Lagúne páči pôvodne som chcel aby tam bol sortiment od boba ale bol problém to papierovo dotiahnuť tak aby bola aj cena prijateľná Upraveno 27. července 2016 uživatelem undertaker
undertaker Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 (upraveno) Pre predstavu ostatným ako to u nás vyzerá. Pôvodne som chcel aby tam bol sortiment od Boba ale bol problém to legislatívne dotiahnuť aby bola aj cena prijateľná... Upraveno 27. července 2016 uživatelem undertaker
Josef01 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 (upraveno) Dohledat pražzké kluby na internetu není problém např. http://www.lacasadelhabano.cz/kontakty.html (zde jsem nebyl) http://www.cohibaatmosphere.cz http://www.cigar-point.cz Pro náročnější http://prague.boscolohotels.com/meetings-events-location-prague Upraveno 27. července 2016 uživatelem Josef01
maranatha Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 maranatha som rád že sa ti u nás na Zelenej Lagúne páči pôvodne som chcel aby tam bol sortiment od boba ale bol problém to papierovo dotiahnuť tak aby bola aj cena prijateľná Zdravím Ťa. - ) Áno páči sa mi tam všetko. No som rád, a som prekvapený že Bob má zákazníkov aj na "ďalekom východe". Kedysi na chronomagu nebolo toľko "slovákov" to je zaujímavé. Ja som na chronomagu už dlhé roky, len málo prispievam (nechce sa mi a mohol by som). -) Aj v tejto sekcii som od úplného začiatku. To s Bobovým sortimentom tam, je dobrý nápad. Bob je bezkonkurenčný v "ČSSR" prístupom, cenou, kvalitou. -) Lebo čo sa cigár týka, je tam bieda (vlastne všade), ale skutočný "cigarový magor" fajčím aj fajky (to je zase iná liga) si donesie svoje. Ale to zasa všade na Slovensku. Ozaj, mohli by sme sa tam niekedy stretnúť a zafajciť si dobrú cigaru, taký maličký zrazík. -)
maranatha Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Dohledat pražzké kluby na internetu není problém např. http://www.lacasadelhabano.cz/kontakty.html (zde jsem nebyl) Pekné, pekné, ten sa mi páči. Zaujímala by ma kvalita tamojších kubanských cigár, lebo inde to je s nimi bieda a cenovo to už prehnali, majú obrovskú konkurenciu v Nikarague chuťovo aj cenovo.
Josef01 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Ty ceny doutníků mi přišly v porovnání s internetovými celkem v pohodě a kvalita byla super v Cohiba klubu.
Visna Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 niekde som tu cital, ze myami a podobne slovenske shopy su konkurencia bobovi, tak to ani nahodou pani, co predajna v ba, to plesnive cigary, a to, co mali na starej vajnorskej, no skoro som zaplakal....skoro vsetko plesnive a to aj take kusky ako behike....je zaujimave, ze si myslia, ze ta plesen je zrenie cigar....mal som s nimi dlhu debatu, ale nepresvedcil som ich....samozrejme plesnive cigary mi nakoniec vymenili..neplesnive mali v novych krabiciach, ktore priniesli odniekial zozadutakze vdaka bobovi za rychle dodanie aj za kvalitu cigar, za mna zatial max spokojnostmj
eskimak Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Visna: pred nedavnom som tu pisal presne tuto skusenost z Myami na Vajnorskej. Komplet plesnive vsetko, podla mna jedine riesenie vsetko vyhodit a celu miestnost drasticky vycistit + UV. Smutne je ze predavacka sa so mnou tiez hadala ze je to zrenie, tak som sa jej opytal ci sa jej zda pravdepodobne ze zrie aj krabicka, konkretne zelenou farbou a tie zelene chlpy preliezaju aj cez foliu z jedneho kusu na druhy. Odpoved bola ze mi ukaze clanok o roznych druhoch plesni a ze nie vsetky su zle, niektore su dobre. A ze to casto zakaznici vravia ale majitel tvrdi ze je to v poriadku. Skoda, priestory maju pekne, marzu tiez , ale tie plesne su showstopper.
Visna Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 jj ten zeleny roquefort, to bola pecka, na to si pamatam, tam uz moze ist o zdravie....ono je pravda, ze biela plesen by mala byt neskodna, ale na cigarach by byt nemala, ani o nejakej uslachtilej som sa nikde nedocitala navyse v tom ich humidore to bolo dost citit, tu stuchlinu, v cigarach tiezmna minule doma potesil prvy kristalik na cca rocnom ramonovi, konecne
undertaker Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Zdravím Ťa. - ) Áno páči sa mi tam všetko. No som rád, a som prekvapený že Bob má zákazníkov aj na "ďalekom východe". Kedysi na chronomagu nebolo toľko "slovákov" to je zaujímavé. Ja som na chronomagu už dlhé roky, len málo prispievam (nechce sa mi a mohol by som). -) Aj v tejto sekcii som od úplného začiatku. To s Bobovým sortimentom tam, je dobrý nápad. Bob je bezkonkurenčný v "ČSSR" prístupom, cenou, kvalitou. -) Lebo čo sa cigár týka, je tam bieda (vlastne všade), ale skutočný "cigarový magor" fajčím aj fajky (to je zase iná liga) si donesie svoje. Ale to zasa všade na Slovensku. Ozaj, mohli by sme sa tam niekedy stretnúť a zafajciť si dobrú cigaru, taký maličký zrazík. -) Mini zraz nie je problém priestor sa u nás dá zabezpečiť, prostredie a príroda okolo je podľa mňa luxusná. Z Bobom sme dodávanie na náš hotel intenzívne rozoberali ešte skôr ako sme ho otvorili ale problém bola ako vždy legislatíva keď že sa jedná o obchod z tabakom a ešte k tomu je to z iného štátu. Slovenská daň na cigary je pri tom hrozná keď sme to počítali tak tá cena bola strašná. Nehovoriac o tom že bolo potrebné zabezpečiť colnú miestnosť slovenské koly a spústu papierov z každou zásielkou. Ja súkromne beriem od Boba pravidelne a v celku dosť ale na hotel to dávať nemôžem.
Bob Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Bohuzel na Slovensku je dan 2-3 Eur z kusu doutniku, kdyz zapocitas provizi firme ktera by to sprostredkovala (ma danovy sklad) tak se dostavas na ceny o cca 1/2 vyssi nez u nas :-( takze liga privada 450
Návštěvník Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Bobe uz si dal toho Padrona 50 ?
Josef01 Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Tak chlapi nevim, ale od nedele jsem mel 5 doutniku o kterych vim, ze mi vzdy chutnaly a ani jeden mi nechutnal, takze moje chutove bunky jsou po dovolene v haji, nechapu ale telo se asi vzbourilo
maranatha Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Tak chlapi nevim, ale od nedele jsem mel 5 doutniku o kterych vim, ze mi vzdy chutnaly a ani jeden mi nechutnal, takze moje chutove bunky jsou po dovolene v haji, nechapu ale telo se asi vzbourilo Ja ak nejaký čas nefajčím, dám si pauzu, tak mi cigary nechutia, ale len kým sa "nerozfajčím". Potom čím viac cigár, tým akože naberám chuť. Divné. -)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se