MJ. Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 No co, partnerka taky ráda kouří to je informace do jinýho vlákna ne? nebo fora
nividic Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 lepsi nez humor vlakno, tam je to tedka bida
Bob Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 H. Upmann Noelas z roku 2014, zacina to byt kouritelny, uz mam tu sklenici doma pres rok :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Ja jen pristipkarim s Flor de Oliva. Na neco fajnovejsiho jeste neni pocasi. Ale chutnalo.
Bob Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Dosla mi zasilka tak jdu testovat, je to drina! :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Jj, dneska to byla dřina jaxfiňa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cema Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Zahájení venkovní sezóny:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Je paradne! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Ty voe Bobe, jsem se uplne lekl... az ted jsem si vsiml, ze mas novy avatar Jo, V-cka... uz mi dosly... musim si u tebe dokoupit Belicoso.
bohus76 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 No jo,Bob vypadá jak po flámu /na tom avataru/ :-) Jinak dnes dýmka Makhuwa a Toscanello.
Bob Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Nojo no aprilovej sotek "holinka" Kamil uradoval
Bob Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Jo dnes to slo :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hirsch Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Konečně máme na terase "doutníkové" počasí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Pánové kolik toto stojí? Já to dnes koupil v don pealo v Prostějově za 420 Kč. Nějaký drahý to je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se