rokra Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Má to Bob v podpisu, http://www.tabacos.cz/epages/fm44751cz.sf/cs_CZ/?ObjectPath=/Shops/fm44751cz/Categoriesale veď nerob - navezujem s ním debatu!
Josef01 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Ty jsem dával do kupy z celkem slušně omláceného vraku. Brousil jsem safír, dělal komplet pouzdro a vyrovnával zlatou lunetu, ktará dostala pár hlubokých ran.Jsou fakt podmanivý a to se mi řada Link vůbec nelíbila /o bicolorech ani nemluvím, ale junior mne přesvědčil/, zejména ten hnusný tah, který jsem z toho sundal... Parádní prácička, vypadají fakt dobře!
Toams Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 keď to dobre chápem, tak si predajca?Nie som, zohnal som si jeden a moznoooo, ale naozaj len moznooo este nejaky sa zadari, a ak nenajde uplatnenie v mojom okruhu, tak by isiel dalej ...
Tomi06 Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Páni odporučili by ste pre začiatočníka nejakú konkrétnu cigaru?Čo to som prečítal, viacerí odporúčajú alebo majú dobré skúsenosti s výrobkami Nikaragua..u mňa cigara len príležitostne pri takej pohodičke, preto hľadám tu a rád si nechám dobre poradiť ...díky Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
bohus76 Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Trochu to chce specifikovat jak velký doutník a za kolik peněz ? Pokud Nicaragua ,/mě Nicaragua chutná a kvalita momentalně stabilnější jak u Kuby/,tak poptej něco u Boba,viz.jeho podpis,tabacos.cz
Bob Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Zkus pro zacatek nejakej Connecticut, treba New World nebo Undercrown Shade.Pokud Habano tak Olivu O, nebo treba Enclave.Maduro tam jediny slabsi mam MUWAT Nightcrawler, nebo jeste me napada La Vieja Habana a Flor de Oliva Nebo z Kuby asi Hoyo de Monterrey Ep. No2 na tom jsem v zacatcich jel ja, ale tenkrat stal 160,- :-)
Tomi06 Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Ďakujem..no keďže som len príležitostný fajčiar cigár, tak kľudne aj drahšiu ..veľkosť nejaký ten stred, na začiatok asi ideálne..skúsim teda u Boba Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
little_w Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Ja dnes zpopelnil Quorum. Je to dobrej doutnik. Zadna hitparada, ale proste dobrej solidne udelanej doutnik na takovy to bezny koureni. Z toho noze si nic nedelejte, je jen do poctu, aby tam nebyl prazdnej parez (Jinak je ale pro me Opinel prekvapeni roku.)
eskimak Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Ja dnes zpopelnil Quorum. Je to dobrej doutnik. Zadna hitparada, ale proste dobrej solidne udelanej doutnik na takovy to bezny koureni. Z toho noze si nic nedelejte, je jen do poctu, aby tam nebyl prazdnej parez (Jinak je ale pro me Opinel prekvapeni roku.) Jj, mam plnu krabicu Quorum pre "nefajciarov" - tj na nejakej akcii je kazdy zrazu velky dutnikar no po 30min je zeleny a dutnik leti do kosa - pri cene Quorum to az tak neboli. A po roku v humidore musim povedat ze je to aj velmi pouzitelny dutnik.
little_w Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Jo jo. Na tyhle ucely jsem sveho casu mival Jose Piedro, ale uz ani to nekupuju. Ja jsem to nekouril, a na ty prilezitostne kuraky byl i Jose Piedro skoda penez To Quorum jsem vymenil se znamym, chtel jsem je zkusit. Mel jsem ho v humidoru 7 mesicu, a jak rikas, za ty prachy dost pohoda.
Josef01 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 (upraveno) Není nad pořádný Havano P.S. Příprava na 1.května. Upraveno 18. dubna 2017 uživatelem Josef01
vwtyp11 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Vynikající zážitky s Cubou:)) i za cenu 9? jako vždy u Trinadadu spokojenost. Nesmíte holt to kupovat v ČR...Dávám zrát maduro:))
Bob Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 To je dobrý model, ale jak tak koukám tak nestojí 9 ale téměř 12 ?
Tikal Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Trinidad mi chutnalJó to byly časy, když to šlo ještě kouřit....Teda Kuba u nás
vwtyp11 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 To je dobrý model, ale jak tak koukám tak nestojí 9 ale téměř 12 ?Kupuji za 9,7? asi jeste staré zásoby mého trafikanta, navíc mé objemy nákupu jsou ve stech/měsíc...
Bob Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Tak to mas kliku Jsi proste dite stesteny
vwtyp11 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Tak to mas kliku Jsi proste dite stesteny tak určitě, hlavně je to o objemech, na druhou stranu nutno podotknout, že nedostatek Cohiba doutníku na německém trhu je již viditelný nyní již dlouhou dobu chybí v nabídce i můj oblíbeny SanchoPanza...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se