Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry Bobe.

Ja dnes jen dvojboj :) Ale dal jsem si ten LVH Chateau Corona Brazilian Maduro a moc prijemne me prekvapil. Hodne chuti na zkoumani, dobre horeni, proste mi sedl. Akorat byl trosku vysusenej z cesty... to je cena za netrpeivost - mel jsem ho nechat na rekreaci v humidoru.

lvh_maduro1.jpg

Mimochodem jsem si koupil V-cutter s tim reverznim rezem (omlouvam se, mam mezery v ceskem nazvoslovi...). Jako reze ciste a dobre, V-cut mam rad. Ale neni to dost hluboky, tak jsem to nakonec stejne spravil klasickym strihacem (ted pouzivam uz skoro vyhradne Xikar XI2). Mate nekdo nejakej dobrej tip na V-cutter? Idealni by byl asi Colibri V-Cut... ale rad si necham poradit neco levnejsiho.

Odesláno

Včera jsem si dal filipínský sucháč  a asi nebudeme kamarádi .Strašně měnil chutě a hořknul,příště si raděj dám nějaké LVH od Boba,to je sázka na jistotu.Potom jsem si chtěl spravit chuť dýmkou,ale hořký pocit přetrvával :-( 

Odesláno

Zkus Oliva VIejo Mundo Senoritas jestli hledas suchace, kus za 23,40 po sleve je myslim fajn cena a chutove jsou to jedny z nej suchacu ...

Odesláno

Vzal jsem jen na vzorek ty sucháče a zkrátka mi to nejede,chtěl jsem to na nějaké akce s rodinou a kamarády,kde bych neřešil cenu.Zkrátka průkopník slepých uliček :-)

Odesláno

Vcera bolo krasne, tak som testol AJ Fernandez San Lotano Requiem Habano Robusto. Musim uznat ze pre mna ako amatera naozaj full taste ale aj full strength.

Paradne chute, najma korenie a prazena kava, kakao. Trocha problemy s horenim, musel som viac krat korigovat. SIla na mna teda dost, este hodinu som mal rozkyvany horizont.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

po 1h a 20min

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Vie niekto porovnat silu tejto cigary s nejakou vacsou vitolou Oliva V? Zopar ich uz par mesiacov hypnotizujem no nemam odvahu... napr. coronu som dal v pohode, mam pocit ze tento AJ bol silnejsi.

Odesláno

Já měl Véčko v Robustu, ale San Lotano Habano zas jen v Lanceru, tak nevím, jestli je to porovnatelné. Véčka jsem se také bál, ale nakonec uplně v pohodě. Spíš je to o tom, v jaké pohodě jsi ty. Když jsem si unavenej dal Olivu O na prázdnej žaludek, tak se mi potily snad i řasy a byl jsem rád, že jsem se dopotácel domu.

Odesláno

Včera jsem si dal filipínský sucháč  a asi nebudeme kamarádi .Strašně měnil chutě a hořknul,příště si raděj dám nějaké LVH od Boba,to je sázka na jistotu.Potom jsem si chtěl spravit chuť dýmkou,ale hořký pocit přetrvával :-( 

Bohušu, jestli je to ten, co bafá a vychvaluje jcp, tak ten já taky nemusim.

Odesláno

Já měl Véčko v Robustu, ale San Lotano Habano zas jen v Lanceru, tak nevím, jestli je to porovnatelné. Véčka jsem se také bál, ale nakonec uplně v pohodě. Spíš je to o tom, v jaké pohodě jsi ty. Když jsem si unavenej dal Olivu O na prázdnej žaludek, tak se mi potily snad i řasy a byl jsem rád, že jsem se dopotácel domu.

Hm, pravda je ze som ju vcera dal na poloprazdny zaludok. Ale bola to sila. A co bolo podla teba silnejsie, to Vcko ci San Lotano?

Odesláno

Cca v půlce Véčka jsem měl pocit, že mi ten nikotin začíná trochu stoupat do hlavy, ale během pár minut to zmizelo a až do konce pohoda. San Lotano pohoda od začátku do konce. Závěry bych na tom asi moc nestavěl :)

Bobe, vim, že si o tom někdy mluvil, ale Véčkovou Olivu v Lanceru nemáš možnost dotáhnout? Ta vitola je mi celkem sympatická ale výběr moc velký není...

Odesláno

Vecko je urcite silnejsi nez San Lotano Habano, jediny co se mu silou blizi z produkce AJF je San Lotano Bull. Asi ti to nesedlo, byl si na lacno ...

Co se tyce V Lancero, mel jsem ho objednany od lonskyho ledna, kdyz je ani po roce nedodali tak jsem objednavku opet zrusil. Premyslim o L40 lancero od Drew Estate

Návštěvník
Odesláno

Vcko hlavne v Belicosu je silnejsie ako SAN LOTANO , ani SAN LOTANO BULL  mi neprisiel tak silny ako niektore Vcka ...  ina kava je EL COBRE od Olivy   :-)))  jeden z najsilnejsich doutnikov co som vobec mal  :-)  ale stale v pohode , chce to cvik  :-))) a najest sa najprv  :-)

Odesláno

Bohušu, jestli je to ten, co bafá a vychvaluje jcp, tak ten já taky nemusim.

Bohužel ano,jen tak mezi námi.Ještě že jsem vzal jen pár kousků.

Odesláno

Ako som slubil tak sa aj chvalim - Colibri Quantum Boss

1 plamenovy, s velmi presnym a stabilnym plamenom, neviem ako to opisat ale tie cinske zapalovace co mam toto nedokazu

A vstavany cutter

Skor asi ale len ako nudzovka, kedze je (okrem nozov) z plastu  :eek:. Byt ten cutter kovovy tak zapalovac nema chybu. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...