Josef01 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Tak jsem se stavil v Cigar Point a koupil Pár kousků na ochutnání
Bob Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 taky me to prekvapilo, za me je silnejsi Liga T52 a hlavne UF-13 ...
bohus76 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Tak jsem se stavil v Cigar Point a koupil Pár kousků na ochutnání Co to bude ?
tommas4 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Díky, jak se vrátím z cest tak si objednám.
eskimak Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Ked sme pri tej sile dutnikov - velmi zaujimava debata. Ze sa "tolerancia" vytvara postupne o tom som sa uz presvedcil. Tusi ale niekto ako dlho to vydrzi? Myslim to tak ze teraz som na tom celkom dobre (v ramci toho co som doteraz zazil), pred pol rokom ma rozhodilo aj LVH connecticut . Ak si mesiac nedam cigaru - mam sa bat? Alebo sa za ten cas nic nezmeni?
Bob Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 To nevim, ty vydrzis mesic bez doutniku? Ja tedy ne
eskimak Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 To nevim, ty vydrzis mesic bez doutniku? Ja tedy ne Ale ved TEORETICKY .Dobre, ty ani teoreticky No uz nevydrzim, ale zaujima ma to
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 ja vydrzim... ale nerobim to :-))))
Josef01 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Co to bude ? Liga Privado No.9 Robusto Perdomo LOT 23Undercoinw Robusto
vwtyp11 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Sancho panza belicosos Super doutník bez jakékoli potřeby korekce s perfektním hořením a skvělou chutí od začátku do konceZa cenu kolem 10? není co řešit
Josef01 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Já jsem včera dal ten Liga No.9 a byl výbornej. Je fakt, že cenu u nás jsou dost děsný, v USA jsem ho viděl za 5 USD. Jak je to vlastně s dovozem, myslím poštou?
Bob Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) Cigar point je ma dost nadsazeny, uz jsem s nim o tom mluvil a cenu bude upravovat. Mel jsi se obratit rovnou na me.Ja je mam za 299 - 10% pro Chronomag coz je 269,-V USA stoji LP No.9 Robusto kolem 12 USD a garantuju ti ze pod 11 ho nesezenes Sancho Panza jsem mel kdysi davno a moc me to neoslovil, budu muset zopakovat, mel jsem asi robusto nebo neco mensiho, uz je to snad 10 let Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem Bob
Josef01 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Asi jsem se přehlédnul s jiným doutníkem, mají ty stránky nepřehledné. Nechtěl jsem tě tím otravovat, stavil jsem se tam po cestě domů, koupil jsem 6 kousků (3 druhy) a vedle jsem si koupil snad dobré španělské červené víno. Kdyby si člověk dal každý den jeden doutník za 3 stovky, tak to je celkem drahá sranda
Bob Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Jojo taky to neni uplne levnej konicek, ale na druhou stranu, ktera dobra Kuba je dnes pod 300, moc jich uz take neni :-) To je skoda ze ses neozval, mohli jsme dat kafe zakourit :-)
Josef01 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Můžeme se na kafe sejít, klidně i tam nebo jinde, rád popovídám, o doutnících toho moc nevím, tak si rád poslechnu.
Návštěvník Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 2 rocny - PADRON 2000 Natural - velmi dobry to sa neda porovnat s cerstvym , ktory je ala "neuhladena dymovnica" , ale aj tak o chlp preferujem Maduro verziu , chutovo bohatsia mi pride..... aktualna varka ASHTON VSG robusto - kryci list este tmavsi jak poniektore maduro doutniky, intenzita a objem dymu na vysokej urovni a chutovo a silovo velmi pekne , urcite prospeje ich nejaky cas nechat odpocivat... ked to zrovnam s 3 rocnym VSG-ckom tak im zatial chyba smetanova jemnost ... intenzita chuti a hlavne intenzita dymu ked sa nadychnete je jak u cerstveho Vcka ....
Bob Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Můžeme se na kafe sejít, klidně i tam nebo jinde, rád popovídám, o doutnících toho moc nevím, tak si rád poslechnu.Az bude dalsi minisraz DSPBCh tak ti dam vedet a pokecame :-)Minule nedele a krasnych 8 lidi nakonec ...
Tikal Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Včerejší testování Vajíčko nepřesvědčilo, na začátku dobrá maduto chuť , ale při přechodu na větší průměr to bylo trápení s chutí doutnajícího listí, které se neochotně připalovalo od prostředního uhlíku. Zajímavost, ale kouřit se to nedá... Tak jsem si spravil chuť Bylo to dobré, jemné, krásně to hořelo, ale chtělo to něco chutnějšího Ocásek je peckózní A tím to končilo.
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 co si mal dalsi DE vecer vcera ? ja vcera dal T52 toro , horenie tah vyborne, ale jaksi menim preferencie.... No.9 co som mal minule mi prislo lepsie jak T52 co som mal vcera a to som este pred par mesiacmi mal opacne poradie :-)))
Bob Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Ja byl z pocatku taky nerozhodnej, jeden tyden No.9, druhy tyden T52, ted jsem se ustalil na No.9, ale v Cigarpointu mi T52 moc chutnala :-) tak nevimT52 by mohla byt super treba po 1-2 letech v humidoru, koreni by se lehce zakulatilo ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se