Bob Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) Btw Oliva a Liga taky nema spatny ratingy :-) Josef: skoda, no neboj schazime se cca kazde 2 tydny Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem Bob
Josef01 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Já si plánuju čas 14 dní dopředu, den mám rozepsanej po hodinách, zpravidla k večeru už to bývá OK.
little_w Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Ty dovedeš potěšit Honzo Co když ty Perdoma LOT23 teď budu "nutně potřebovat " ? No,uvidíme a počkáme na informace od Boba :-) No to budes! Ale Bob tady rikal, ze je to v pohode, ze je doveze. Uz abych zacal setrit na par krabic - v lete prijedu autem (ne ze by se mi chtelo, je to strasne unavne, ale budu muset asi privezt spoustu kramu a blbosti na svatbu), tak abych si mel co odvezt. Nějak se v tom ztrácím, ty objednáš z USA, přijde to místa k nám do UK? Jo, promin, jak rikali kluci. Bydlim ve Vychodni Anglii. ne každy cech žije v Čechách Jakej Cech? Ja su puvodne Morava / Slezsko (presne na rozmezi) Btw Oliva a Liga taky nema spatny ratingy :-) Jasne Bobe. Tak je to dobrej doutnik, o tom zadna. Ale zrovna ta oznacena recenze je od jednoho uzivatele, ktery tomu dal ve vsech kategoriich 100% Mam vetsi duveru v hodnoceni, kde je vic lidi - ty Perdomo byly prumerna hodnota od 54 lidi.
Bob Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Ja to nemyslel na ten jeden rating, ani jsem to nerozklikaval, jen radu celkove. Ja je nebudu dovazet, koupim je za lepsi cenu od zastupce Perdomo u nas se kterym mam dobry vztahy.
eskimak Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) Ako som pisal tak som aj vykonal - dnes bol fajn den a este stale stojim na nohach tak som si nadelil Melanio Maduro (prvy pokus). K tomu Porto. Edit: tak par potiahnuti a musim povedat ze zatial je to absolutna pecka!!! Sila zatial ziadna, velmi jemny no chute komplexne. Uvidime co dalej. Edit 2: neskutocna chut a jemnost zaroven. U mna aspiruje na najlepsi dutnik co som zatial mal. Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem eskimak
RedAce666 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Ja bych o nějaký Perdoma určitě zájem měl...
Bob Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Zjistim a zajistim, asi by bylo idealni kdybychom vzdy dali dokupy celou krabici, nebo temer celou krabici ... Aby mi nebobtnal sklad
eskimak Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 A som v pekle. To Melanio je bezkonkurencne najlepsi dutnik co som kedy chutnal. Bob, mas ich skladom krabicu?
Bob Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) Na Melanio Maduro Robusto cekam pul roku, momentane out, mam Torpeda a Churchill Zkus Oliva Master Blends 3 (prijde mi jeste lepsi nez Melanio maduro) Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem Bob
eskimak Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Jeden v humidore mam, skusim. Ako je na tom silou v porovnani s Melaniom? Melanio je zatial silou uplne OK.
Bob Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Ja myslim bud na stejno, nebo o malinkej chloupek silnejsi
eskimak Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 To melanio je lepsie a lepsie. Keby som ho odlozil tak ako zvyknem odlozit bezny dutnik tak by to bolo bez jedineho odpadnutia popola. Ale popol drzal tak genialne ze som sa nim kompletne cely osypal. Tesim sa na Masterblends. Mas ich este? Lebo to Melanio je fakt na krabicu. Neveril som v taky rozdiel a nechapal tie ceny. No.9 bude dalsi pokus.
Bob Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Master Blends mam, na Melanio Maduro cekam.Master Blends jsou na EU trhu teprve par mesicu, Oliva neverila ze se takhle drahy doutniky u nas prodaji.Jsou to vintage 2006, takze 10 let stary tabak
Josef01 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Dneska jsem viděl doutníky v reportáži na eBay za 25 tis. kus, ale musí se koupit celá krabice s 20 kusy, takže to je hodně jiná liga. Ale říkal, že něco podobného i když vzdáleně (stejná technologie máčení doutníků do koňaku Ludvík XIII) za 650 Kč.
Bob Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) To bude Ghurka, IMO to nestoji za namahu a prachyKdyz namocis hovno do Ludvika lepsi hovno z nej nebude Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem Bob
Josef01 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) Tak 25 tis. je blbost, 650 bych za kvalitní, skvělý doutník dal, proč ne. Ten Master Blends 3 za 260 Kč přece není drahé, budu muset ochutnat! Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem Josef01
Bob Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) Ja jen rikam ze je to marketing, pokud tam neni kvalitni tabak tak 100 let starej cognac to nezachrani, zkus si najit na cigarobssesion recenzi Ghurky za 1000 Usd nebo kolik, garantuju ti ze se pobavis http://cigarobsession.com/2015/08/07/gurkha-his-majestys-reserve-hmr-churchill-750-cigar-review/ Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem Bob
Josef01 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 To věřím, je to spíš pro lidi co nevědí co s penězma. Doutníky se dají asi dobře kombinovat s alkoholem (koňak, rum apod.), existuje nějaká podobná věc jako u červených vín, že každé víno má svou druhou komplementární chuť v nějakém jídle?
Bob Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) U nas jsme zvykli kourit spise po jidle, ale na Kube pri poslednim Habanos festivalu bylo tusim 5 chodove menu a ke kazdemu chodu byl sparovany doutnik.To mi prijde zajimave a my jsme 100 let za opicemi :-) PS. S tim srazem, musime se trefit do volna taky Gabovi kdyz ma furt ten nepochopitelnej BAN - Kamile!!! Zrus to Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem Bob
Josef01 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Kouření k jídlu může být zajímavé i když asi dost nezdravé, ale když si dám třeba kvalitní rum a doutníček, tak si to nějka vychutnám více.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se