Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kouření k jídlu může být zajímavé i když asi dost nezdravé, ale když si dám třeba kvalitní rum a doutníček, tak si to nějka vychutnám více.

Urcite suhlas, rumy sice moc nepijem ale whisky a dutnik je super kombinacia.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

PS. S tim srazem, musime se trefit do volna taky Gabovi kdyz ma furt ten nepochopitelnej BAN - Kamile!!! Zrus to

Roberte /bobe netahej sem politiku...

Debilni pripijeci smajlik :)

Odesláno

On Gabo o to ani nestojí sem psát :)

Má někdo zkušenosti s již jmenovanými doutníky Gurkha Cellar Reserve Limitada 15Y? Nepřijdou mi ani tak drahá (260-360 Kč) a pak jak hodnotíte H. Upmann Magnum 56?

Odesláno

Je to mirne mimo tema, ale jeste bych doporucil Dominikanske H. Upmann. Ja vim, H. Upmann je jen jeden, ale znate to, uprchlici z Kuby, pocit, ze znacka patri jim, bla bla bla... to je fuk. Nicmene protoze jsem dost kupoval z jU eS, tak tam pochopitelne Kubu koupit nelze (legalne). Ale Dominikanske jo, a zrovna tenhle H Upmann Vintage Cameroon mi teda chutna dost - jakoze dost hodne dost (taky uz mam myslim jenom poslednich par kusu). Navic se mi celkem libi takove ty blbosticky, jako baleni v te cedrove fusekli:

CI-HUV-CHUN-400.jpg

Akorat nevim, jak to je s prodejem v Cesku, kdyz dve firmy pouzivaji stejne obchodni jmeno. Mozna proto se to nedovazi, Bobe?

Odesláno

Tak to je fakt hodne kratka recenze, Kamile. ;) Prohlidnout si fotky mi zabralo x-krat dele nez si precist recenzi... ale jako precetl jsem ji UPLNE CELOU :D

Mimochodem jsem uplne zapomnel, ze to vlakno recenzi tady je. Tak diky za pripomenuti.

A kdyby se to nekomu hodilo jako voditko pri hodnoceni, tady je shrnuti takoveho toho klasickeho 100-bodoveho hodnoceni, jak to bylo zmineno par stranek zpet:

mycigarrating.jpg

1. Vzhled a stavba

2. Chut

3. Horeni

4. Celkovy dojem

Podle neceho se to hodnotit musi, ne? ;) Me to treba celkem pomaha, kdyz nevim, kolik bych ve svem kurackem denicku mel kteremu kousku priradit ;)

Odesláno

Mě zatím oslovil ten Permodo LOT 23 Robusto, užasný rovnoměrný hoření, skvělá chuť od začátku, určitě musím ochutnat i ty další Toro, Churchill apod., mají koukám ještě lepší hodnocení.

Odesláno (upraveno)

Ok proc ne, premyslim jestli jet letos do vegas na veletrh nebo nejet, na jednu stranu by to byla sranda, na druhou je to dost penez :-)

Tam by se ochutnalo novinek ...

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Mě zatím oslovil ten Permodo LOT 23 Robusto, užasný rovnoměrný hoření, skvělá chuť od začátku, určitě musím ochutnat i ty další Toro, Churchill apod., mají koukám ještě lepší hodnocení.

Ale furt,teda porád,neprovokujte mě chlapi s těma LOTama :-) 

Odesláno

Bude tam letos veletrh IPCPR - nejvetsi doutnikovy veletrh. Fabian mi rikal takovou perlicku, ve vystavnich halach je zakazano koureni, tak aby se tam dalo kourit budou v kazdem rohu 3-4 hraci automaty a razem to neni hala, ale gaming floor a tam se kourit muze :-)

Odesláno

No dobrá finta :) Ve vegas lze vidět i řadu pěkných vystoupení známých stars. Ohledně výstavy jsem četl, že to je jen pro členy IPCPR

Admission to the IPCPR Trade Show is free to members of IPCPR and is not open to the public.

Odesláno (upraveno)

Jo ja jsem clenem, resp loni jsem byl, letos jsem to zatim neprodlouzil, clenstvi stoji 10 000,- rocne, takze to az tak zdarma neni :-)

Pro us cleny tam je spousta vyhod, pomoc s legislativou, nekolik veletrhu, sdruzujou se a pak lobujou jmenem velke skupiny. Pro EU cleny je to v podstate jen vstupenka na ten veletrh.

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Lot 23 je určitě dobrý doutník, možná jeden ze tří-čtyř, které se dají od Perdomo kouřit a není to ztráta času. Nicméně mě tam oproti fenomenální Oliva V chybí dvě věci. Síla a gradace chuti. Je to fakt slušné maduro, ale na můj vkus trošku ploché. Nicméně, kdyby mi ho někdo nabídl, tak si ho v klidu dám. Naštěstí, co huba, to chuť, takže to neberte, jako, že vám ho chci zprotivit.....

Já musím naopak konstatovat, že mě překvapila ochutnávka Nica Rustica. Opravdu parádní kořeněný doutník plný chutí, který ocení zejména kuřáci, kteří dokáží rozlišovat jednotlivé chutě tabáku, protože těch je tam opravdu dost a jsou krásně sladěné. Silově to není žádný trhač chlopní, ale je velmi příjemně vyvážený. ještě mám jeden, takže ten dám s větší pozorností a udělám z toho report. 

Odesláno

LOT23 natural mi mozno viac chuti jak maduro  a ma prijemnejsiu aromu ....   maduro  mi pride chutovo jednotvarnejsie  ...

ale co sa tyka ceny    tak hlavne v excaliburcity za cca 100kc    je to super doutnik ...

Nica Rustica ...  neviem nestudoval som to  ci to je tak , ale prislo mi ze ma snad stejny wrapper jak  LP ,    ale oproti LP  su tie chute trosku tak nadivoko zmiesane ,  hlavne prevlada zemitost a kava ...   ale v tej cene  je to dobry doutnik,  urcite patri k tomu lepsiemu co je na trhu ....

Odesláno

Tyvl to jsou ceny na tech Hatich

Skoda ze je to tak z ruky, ja to asi za takhle levne nesezenu, uvidime zitra to budu vedet ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...