Návštěvník Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 aktualne 6 vitol v cenach 3.8 - 4.6 euro ... to este pred necelym rokom ked som tam kupoval osobne mali ceny 3.3 - 3.9 Eur .... ale ja uz som tu davnejsie pisal , ze som sa hlavne v etrafike pytal na to, preco maju 20th anniversary za 300kc ked excaliburcity ich ma za 140 kc :-))) ale to uz je na dlhsie rozpravanie :-))))))
Bob Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Tak ta etrafika asi v tom bude nevinne, ridi se cenama jake jim dal distributor, ono je to tezky, vim ze to koncaka nezajima, ale prece jen hate kdyz maj jeden obchod a dovezou si to na primo tak maj jiny naklady nez distributor ...
Návštěvník Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 (upraveno) jj oni mi to aj tak vysvetlovali ze oni to maju od officialneho distributora a ten ma urcite nahodene ceny , Hate ich beru mimo cesku republiku , + "bezcelna zona" :-) , ale tie ceny co tam maju a este ked nahodia akcie trebars ROCKY PATEL ROYALE (sumatra ) doutnik ktory mi velmi chuti je vzdialene chutovo / vzhladovo podobny Olive melaniu maju teraz za 3.5 EUR ???? aj v USA sa predava za cca 10 dolarov , u nas v CR som ho niekde videl cez 200kc :-)))) sa nedivim ze napriklad taky doutniky-rb.cz tam chodi na nakupy ( pri nejakom vecsom nakupe tam je este zlava nejakych par percent ) a pak to na svojich strankach predava za min. +20-30 percent vyssie ceny :-)))))))))) ) Upraveno 25. dubna 2016 uživatelem Lord*
Bob Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Jj pokud to ma clovek blizko tak se z toho da postavit slusnej sortiment ... Blby je ze to pak trochu zkresluje ceny, ale ja zase na druhou stranu nevidim jaka je nakupni cena. Uvidime jaka bude VOC toho LOT23 a od toho se odrazime
eskimak Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 za posledne dni - genialny kremovy connecticut v podani Liga Undercrown Connecticut Shade Robusto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a absolutna bomba, pre mna zatial najlepsi dutnik co som kedy mal - Oliva V Melanio Maduro Robusto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 pekne pekne , obe su vyborneeeeee .... moha by OLIVA uz prist aj s niecom novym pre tento rok :-)))
little_w Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Mam radost! Balik, ktery uz jsem povzoval za ztraceny, se nakonec nasel. Je to jenom 10 kousku, a chamtiva britska koruna si i tak nauctovala jeste 13 GBP, ale mam radost. Jsou teda po te mesicni anabazi dost vyschle, ale uz jsem je vytahl z celofanu a dal na ozdravny pobyt do humidoru. Timto se dodatecne omlouvam kralovske poste za to, jak jsem jim spilal. I kdyz... mohlo to byt rychlejsi... ale aspon ze to je!
Josef01 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 a absolutna bomba, pre mna zatial najlepsi dutnik co som kedy mal - Oliva V Melanio Maduro Robusto: Dnes otestuji, pěkně jste mě naladili, chlapi, už jsem za 4 dny prohulil 2000,-
eskimak Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Dnes otestuji, pěkně jste mě naladili, chlapi, už jsem za 4 dny prohulil 2000,-
Josef01 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Tak jsem si dal Oliva V Melanio, na mě je to silný i když v poslední třetině velmi dobrý, ale já asi zatím zůstanu i těch medium, ještě jsem do full nedorost.
little_w Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Josef01: Proto si obcas koupim neco jako ten "mild sampler"
Josef01 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Mě se zatím jeví pro mě ideální ta řada doutníků Perdomo Lot 23 (Toro, Connecticut, Maduro).
eskimak Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Melanio je full strength? Mna Bob presviedcal nejaku tu stranku dozadu ze to nieje silne... aj ked jemu tazko verit, da si New World na rozbeh a potom 2 Vcka. By ma zbierali spod stola - v polke prveho Vcka
Bob Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 (upraveno) No Melanio je slabsi nez Vecko, ale stred to neni :-)Maduro verze je slabsi ... Upraveno 25. dubna 2016 uživatelem Bob
Josef01 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Já jsem vycházel z těchto stránek pro stanovení síly doutníků, ale třeba jsou někde lepší. http://www.cigarsinternational.com/cigars/73424/oliva-serie-v-melanio-maduro/
Bob Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Ja bych to posunul o jeden dilek doleva, ale je pravda ze uz mam jistou toleranci :-)
RedAce666 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Pijte k doutníkům místo rumu něco sladkýho a vaše problémy se silou zmizí. Když člověk není na nikotin extrémně citlivý, je najedený a popíjí u toho třeba džus nebo oslazený kafe, tak mu zatopí fakt jen máloco. Z prémiové produkce (DE, Oliva,...) podle mě nic.
little_w Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Pijte k doutníkům místo rumu něco sladkýho a vaše problémy se silou zmizí. Když člověk není na nikotin extrémně citlivý, je najedený a popíjí u toho třeba džus nebo oslazený kafe, tak mu zatopí fakt jen máloco. Z prémiové produkce (DE, Oliva,...) podle mě nic. Tak ja to bral tak, ze tyhle zaklady snad kazdej zna Mimochodem, on neni rum jako rum. U nas se rum dela tradicne z brambor, protoze jaksi nemame vlastni kolonie s cukrovou trtinou (a nemeli jsme ani za C.K. mocnarstvi). Ale duvod, proc se k tomu pije rum, je prave ten, ze pravy rum se vyrabi z cukrove trtiny. A funguje tedy jako prirozeny tlumic tech nikotinovych navalu.
Tikal Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Zbavit se nikotinových návalů, to je snad škoda, ne Takové Véčko po ránu je vyloženě starter do nového dne
Josef01 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Já ani tak nemám nikotinový problém, kdysi jsem kouřil 16 let, takže moje tělo ještě pamatuje tuhle drogu, spíš cítím silnou chuť až nepříjemnou v puse, což u Perdomo cítím jemnou a příjemnou smetanovou chuť. Přirovnal bych to k vínu, které má hodně tříslovin versus jemné vyvážené víno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se