Bob Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Corojo vynikajici! Temer 100% Honduras, jemna chut bez pepre z Esteli na startu. Super
little_w Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 To sis dovezl jako zvlastnost nebo to ted taky prodavas?
bohus76 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Co je to zač Bobe,dá se to sehnat u nás?
little_w Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 (upraveno) Ve FS to maji taky, dokonce i v maduro verzi (jakoze to zabali do madura)... ale ctu, ze Corojo je lepsi. Jenomze to prodavaji jen po dvaceti... to mi celnici chyti No nic, pockam si, az to bude v nejake akci po 5. nebo 10. kusech. Upraveno 30. dubna 2016 uživatelem little_w
little_w Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Odpoledne jsem si dal Acid Kuba Maduro. Poprve jsem ho mel pred dvema lety a ta korenena chut... no, necekal jsem ji. Ohodnotil jsem ho tenkrat na 75% - jeden z doutniku, ktere jsem ohodnotil nejmene. Po dvou letech v humidoru jsem zpopelnil jeho brasku. Bud se ta chut rozlezela nebo uz jsem nebyl tak v soku, protoze jsem to koreni cekal. Dal bych mu ted nejmene o 10% vic. Stavba bezvadna, horeni taky. Ty korenene chute jsou fakt unikatni. Neni to pro me doutnik na kazdy den, to bych mel v hube asi jako v koloniale - sama vune a koreni - ale je to dobre a kvalitni pokoureni.
RedAce666 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Na ty Leafy sem slyšel samou chválu. Ještě že mám plnej humidor. NEBUDU. NIC. KUPOVAT. Aspoň tak měsíc, než to neodkouřim. Nebo než nekoupim nějakou starou vinotéku, na kterou se už delší dobu chystám
vwtyp11 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Já se šourám starým broukem na sraz do Rakous, tak jsem v Německu pokoupil na cestu;)Hoyo je z August 2007 (12,7?)
nividic Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Z dnešního výletu, corona doble. Loni jsem jich pár měl a divně hořely, po roce v humidoru úplná paráda.Hustá dýmovnice, sametovej kouř, k tomu letní pšenka v chomoutovským pivovaru. Jedna báseň!
little_w Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Dal jsem si ted Oliva V Belicoso. Jako fakt rad experimentuju a zkousim nove doutniky, ale musim proste uznat, ze Oliva je uzasne konzistentni doutnik - vdycky se na nej da spolehnout, je to proste pohoda! Bobe, mimochodem, celkem jsi me nahlodal s tema Leaf by Oscar. Par kousku jsem si objednal. 42 USD za 5ks, to jde.
Josef01 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Tak jsem si přes víkend dal pár kousků. Gurkha Cellar Reserve Limitado 15Y mi chutnal v obou verzích (Kraken i Double Robusto), Docela mi zachutnal Don Pepín Garcia. Dnes v podvečer jsem si dal Perdomo Lot23 Toro. Na začátku trochu štiplavá nic moc chuť, moc to netáhlo, až jsem si říkal, aha, tohle asi není to co mě osloví, ale vydržel jsem. Od půlky to nádherně hořelo, výborná chuť, takže až do konce paráda. Klidně by ho mohli dělat o 2cm kratší . Jediné co mě nesolovilo v tomto týdnu byl tedy H. Upmann Magnum 56, na první 3. místa bych dal Lot23, Don Pepín a Gurkha.
Bob Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 little_w: to je dobra cena, corojo mi chutnalo, je tedy pravda ze byl paradni den, takze to memu hodnoceni urcite pomohlo :-) Gurkha Cellar je dobra rada, Don Pepin jsou taky povedene doutniky, zejmena modra rada, toho Upmanna je skoda
Josef01 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Ještě dám v budoucnu Magnum 56 šanci, ten doutník byl asi nepovedenej. Mám ještě v zásobě Montecristo Churchills Aňejados a Oliva G tak uvidím jak se ta Kuba vyvede, je dlouhej jak tejden před výplatou
hirsch Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Víkend s doutníkem Trinidad, pohodová záležitost.
nividic Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 a chutnalo aj s ringom hej ? Když si ho zaplatil,tak proč ne :-) hej hej, chlapi, aneb když ho miluješ, není co řešit
Josef01 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Tak jsem dnes dal Montecristo Churchills, výbornej doutníček, krásný pravidelný hoření, první doutník po kterém cítím nikotin až v mozku Po zapálení to velmi špatně táhlo, tak jsem ho na konci zkrátil asi o 1,5cm (asi mě nazvete barbarem), ale pak to bylo super, mohu jen doporučit!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se