Bob Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Kup neco od Colibri nebo Xikar, neber vic nez 2 trysky, pak to strasne zere plyn.Mrkni na etrafika.cz nebo na Peal
Josef01 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Mě se líbil cestovní Prince s gilotinkou, na doma bych bral něco většího, co nebudu muset co dva dny doplňovat.
Josef01 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Dnes po obědě jsem dal Perdomo Habano a velká spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 ja vcera vecer Perdomo GranCru 2006 connecticut churchill a celkom OK :-) podareny connecticut
eskimak Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 ja vcera vecer Perdomo GranCru 2006 connecticut churchill a celkom OK :-) podareny connecticutTak tomu sa povie nahoda!Ja predvcerom Perdomo GrandCru 2006 connecticut Churchill .Ale prisiel mi dost slaby (chutou, nie silou), same seno. Poslednu tretinu som odlozil lebo ma uz nebavil.
Josef01 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Ty posledně jmenované doutníky jsou slabší, měl bys asi ochutnat Perdomo 20th Anniversary Maduro
little_w Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Dneska jsem se tesil na doutnik, protoze predpoved na dnesek zni: Obcas zatazeno, mozna lehky dest. Na obrazu je optimisticke slunce zakryte dvema nesmelymi mracky. Realita? Chcije tak, ze v zimni zahrade se neda vydrzet ani minutu, jak to mlati do strechy. Nez jsem dosel z auta, mel jsem kosili durch mokrou. A ty nesmele mracky... no, mohly by uz jit do haje. Jeden doutnik tydne, to je teda slusny vykon. Dekuji, Matko Prirodo, ze tak pecujes o me zdravi. Kdo se te o to prosil?!
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Belicosos od SanchoPanza před koncertem PMcC
Bob Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Ja dnes 8 let starej San Cristobal La Fuerza a je to krasna jemna zalezitost. Parada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 eskimak : :-) , ono dost zalezi s cim to kombinujes , a aj na konkretnom kuse ... ale je pravda ze perdomo connecticut su jemnejsie a menej chutovo vyrazne ako DE Shade ale napriklad okrem kremovosti maju aj celkom znatelny pepr ... ja skusal uz davnejsie na zraze s pivom a teda nic moc jemny drevity nadych ale to je vsetko ... potom s irskou whisky a tiez nic extra pretoze ta whisky prebila ten doutnik ... no a najlepsie zafungovala samotna cola zero :-)
eskimak Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 eskimak : :-) , ono dost zalezi s cim to kombinujes , a aj na konkretnom kuse ... ale je pravda ze perdomo connecticut su jemnejsie a menej chutovo vyrazne ako DE Shade ale napriklad okrem kremovosti maju aj celkom znatelny pepr ... ja skusal uz davnejsie na zraze s pivom a teda nic moc jemny drevity nadych ale to je vsetko ... potom s irskou whisky a tiez nic extra pretoze ta whisky prebila ten doutnik ... no a najlepsie zafungovala samotna cola zero :-)Tak to moze byt, mal som k nemu whisky a potom aj pivo... s tou colou to tu uz niekto spominal, tusim Bob, musim vyskusat. Mne to pripada ze cola ma tak agresivnu chut ze to musi prebit ale asi to tak nieje. Raz som skusal no to len aby ma Vcko nezabilo, to som mal aj kafe, whisky a pivo
Josef01 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 (upraveno) Tak jsem dokouřil další Perdomo LOT23 a dobrý. Tyhle doutníky chce kouřit hodně pomalu, pak stačí uvolňovat všechny aromatické oleje, 13cm doutník klidně kouřit 90 minut. Upraveno 16. června 2016 uživatelem Josef01
hirsch Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Čtvrteční večer a k tomu Flor de Oliva od Boba. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Tak jsem dokouřil další Perdomo LOT23 a dobrý. Tyhle doutníky chce kouřit hodně pomalu, pak stačí uvolňovat všechny aromatické oleje, 13cm doutník klidně kouřit 90 minut. :D Tomu říkám prodlužovat si dobrovolně utrpení
Bob Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Ja dnes Cain Nub Sun Grown 460Krasnej malej doutnik s vysokym obsahem listu Ligero - plna chut a velmi pomale horeni. Kouril jsem toho 10 cm prcka 1:40 - krasnej vykon, zlepsil mi patecni dopoledne :-)Na fotce po cca 20 minutach Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Jagman Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 -vwtyp11: zas si muze pripadat jako Ježíš
varjag Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Ahoj všichni, snad nic neporuším, když tady udělám rodině trochu promo :-) Můj mladší brácha (kterého jsem naučil kouřit doutníky, na což jsem patřičně hrdý :-))) se rozhodl, že si založí shop na doutníky. Má ho teď úplně nově a není to příliš konkurence pro Boba a ostatní tady. Jeho portfolio doutníků je pro začátek užší, chce mít vše skladem, aby nesliboval co pak nesežene a přeci jen začíná. Navíc se kromě kubánské klasiky kterou mají všude specializuje na dominikánskou značku PDR, kterou tu zatím nikdo nenabízí, pokud vím. Kdo by se tedy chtěl mrknout, eventuálně vyzkoušet, je to tady : www.cabrones.cz Brácha je v Plzni, ale sklad je v Praze, pokud by někdo měl zájem, můžu zařídit v rámci Prahy i osobní předání. Jestli někdo budete zkoušet, vřele doporučuju Flores y Rodriguez Canonazo Maduro, plechovou cestovní krabku A. Flores 1975 Gran Reserva Half Corona a především PDR Capa Oscura Reserva Dominicana. To je fakt bomba, už jsem jich vykouřil krabici :-) No a Castra robusto jsou za nákupku, to je prakticky dárek :-) Ale kdo chcete, posuďte sami. Kdyby měl někdo nějakou připomínku co a jak dělat líp, zpětnou vazbu brácha uvítá, má tam i blog. Mějte se
Bob Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Jo PDR jsou povedeny doutniky, loni jsem koketoval s tim ze je zacnu vozit a pak jsem dal prednost AJ Fernandez, chci jet jen tu Nikaraguu. A. flores Half corony jsem mel dve, jedna byla super, druha prumer, ale uz nevim jaka barva mi jela. Bracha to dovazi, nebo s tim jen obchoduje?
varjag Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Obchoduje. nasli jsme je na ceskym trhu v maloobchode jen na jednech strankach a jeste pres ctyri kila, konkretne zrovna ty cerveny oscura a to me zaujalo, tak jsme nasli dovozce do cr a vysledek je maloobchodka za pulku. Tak se uvidi jak to pujde, jsou fakt dobry. Momentalne jsem brachovo jediny zakaznik ja:-))) ale snazim se :-)) Mimochodem, ted jsem mel od tebe nica rustica, rok v humidoru odlezela...mnam! Asi se zas ozvu a neco objednam, at to nemam tak jednobarevny ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se