Josef01 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Tak já to myslel vůči těm zmiňovaným 49 GBP navíc v restauraci mi to nepřijde špatný. Dneska mi dovezla pošta ochutnávku My Father No.1 za bratru 209,- Kč, tak jsem zvědav. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Pepo, ty teda jedeš, kloubouk dolů! Paráda.
Návštěvník Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 My Father No.1 u mna celkom vysoko , vybornyyyy
VasekN Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 No třeba jak vzpomínáte drahou Kubu. Já když jsem s Kubou začínal tak ty větší kousky stály běžné kolem tisícovky v takových těch speciálních obchodech, pak nevím co se stalo (asi boom internetového prodeje) a Kubánské kousky neskutečně zlevnily. Myslím, že Cohiba Robusto co pamatuji stávala určitě přes 600 za kus. Naposledy jsem je kupoval v Makru myslím kolem 300 za kus.
Bob Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 (upraveno) Dnes uz je to zpet na 530 za Cohiba Robusto, v Makru jednu dobu byly ty doutniky strasne levny. Ted uz se to nevyplati Ja to chapu, proste Pepa je starsi (bez urazky), uspesnej, uz nema kam co cpat, tak si chce uzit, my jsme ve strednich letech a mame porad kam to cpat tak premyslis nad "zbytecnejma" vydajema. Ja to na stari pokud vse bude ok budu delat stejneBodegita je sice hospoda, ale zaroven patri stejnejm lidem jako Tabak Invest, takze kupujes od dovozce, proto koser cena, souhlasim ze kdyz jdes na veceri, das si dobry vino, steak, tak uz litr za doutnik neni nic nerealnyho v restauraci a jeste mas za ty prachy super kousek, jinde bys mel treba Esplendido nebo ani to ne Upraveno 22. června 2016 uživatelem Bob
little_w Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Souhlas s Bobem (o tom strednim veku a vydajich). Ja jsem dnes v humidoru vystrachal La Rica Maduro. Vubec nevim, kde jsem k nemu prisel. Nepomahal mi nekdo odsud s nakupem, nebo neprihodil mi to nekdy nekdo k necemu jinemu? Nemam poneti, jak se to ke mne dostalo. No, nicmene jsem byl celkem paf - komplexni chute, trosku nadech koreni / pepre. Skvely, silny doutnik, ale nastesti ne moc nikotinu, takze i kdyz chut plna, sila tak stredni. Vynikajici. Hledal jsem nejake dodavatele v CR, ale nenasel jsem to. Jo, a mimochodem to vsude uvadi jako Robusto, podle me ta vitola byla Rothschild (takze ne 5x50, ale 4?x48). No ale tu uz jsem nenasel vubec nikde... i kdyz me snad az tak nesali vlastni smysly.
m.n. Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Nechápu, včera ve 3 odpoledne si s Bobem odsouhlasíme objednávku a dnes dopoledne to mám v kanclu. Jsi borec!
VasekN Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Souhlas s Bobem (o tom strednim veku a vydajich). Ja jsem dnes v humidoru vystrachal La Rica Maduro. Vubec nevim, kde jsem k nemu prisel. Nepomahal mi nekdo odsud s nakupem, nebo neprihodil mi to nekdy nekdo k necemu jinemu? Nemam poneti, jak se to ke mne dostalo. No, nicmene jsem byl celkem paf - komplexni chute, trosku nadech koreni / pepre. Skvely, silny doutnik, ale nastesti ne moc nikotinu, takze i kdyz chut plna, sila tak stredni. Vynikajici. Hledal jsem nejake dodavatele v CR, ale nenasel jsem to. Jo, a mimochodem to vsude uvadi jako Robusto, podle me ta vitola byla Rothschild (takze ne 5x50, ale 4?x48). No ale tu uz jsem nenasel vubec nikde... i kdyz me snad az tak nesali vlastni smysly.Ty jsem párkrát koupil když se Stanislaw stal nekuritelnej a než začala bejt Kuba relativně levná :-) Ani už si nepamatuji jak to vlastně chutnalo :-) Ale myslím, že jeden čas to bylo všude.
Bob Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Nechápu, včera ve 3 odpoledne si s Bobem odsouhlasíme objednávku a dnes dopoledne to mám v kanclu. Jsi borec!To vis, obcas se zadari :-)
Josef01 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Tak jsem dnes testnul ten My Father No.1, pěkně hořel, popel držel jako přibitý, chuťově dobrý, ale na Cohiba Maduro 5 nebo posledního Upmann to nemá, ale dám ho do humidoru a uvidíme za čas. Celkově ale fajn doutník. Teď jsem ještě zapálil Olivu V Melanio - měsíc v humidoru, ale nějak mě škrábe v puse, nicméně chuťově výbornej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Nějak tomu nerozumím, díky zákonu musí být i v restauracích ceny podle kolků, ne takže není co řešit , ne ?
Bob Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 U doutniku ne, cena na kolku neni uvedena ...
varjag Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Taky prispeju, kdyz uz jsem ty ceveny PDR chvalil :-)Pekny den na sumave v bikeparku..;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 ten PDR Capa je celkom dobrej , ale ten flores y rod.... hmm hmm no nevim nevim,,, nech si ho kazdy skusi sam .... ten je tak prumerny ze u mna zapadol hned po prvom kusku do takeho sediveho priemeru ze uz sa z neho nikdy nevyhrabe :-)))))))) podla mna ma daleko aj na Flor de Oliva , LVH ... :-)
Josef01 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Dneska jsem koukal že ty mechanické vlhkoměry jsou v humidorech naprd ukazují nesmysly, musel jsem do obou pořídit elektronické.
Návštěvník Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 (upraveno) ja by som to s tym az tak nehrotil :-) prvotne zvlhcenie humidoru a stabilizacia to si urcite odkontrolovat ta je najdolezitejsia a tam je idealne mat presny skalibrovany vlhkomer no a pak uz len pravidelne udrziavat vlhkost ( podla zvoleneho typu zvlhcovania) a clovek ani nepotrebuje mat vsade vlhkomer Upraveno 24. června 2016 uživatelem Lord*
Josef01 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 No když vlhkoměr ukazuje 70% a při kontrole zjistím 55%, tak to fakt není dobrý.
ron Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Tak hlavne bych ten vlhkoměr zkalibroval :-) No když vlhkoměr ukazuje 70% a při kontrole zjistím 55%, tak to fakt není dobrý.
Bob Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Hi I am Buck and I am here to f**k :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Jo ahá, tak tímhle to řežou odborníci!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se