Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

eskimak: Zajímavé, já RyJ short Churchills považuji za výborný, že by wide nestal za nic? Je pravda, že je to jako s vínem, někdy mi sedne a někdy ta samá značka ne.

Odesláno

@Josef: tipujem ze to bude presne ako vravis. Necital som nanho nic ine nez chvalu, takze budem opakovat. Proste neverim ze ak chuti tak ako mi chutil moze mat taky uspech.

@MJ: slonik spica, pekne o nom vravis, snad ho nebudes predavat? :lol2:

Ja prave davam druhu sancu niecomu co ma v minulosti posadilo na zem a nechutilo vobec a musim povedat ze velmi prijemne - Alec Bradley Tempus Imperator Maduro Torpedo

Odesláno

Niet pochyb ze je to jeden z naj maduro kuskov co som skusil. Ale ziadna hracka, dobre mi rozhodil karmu, pamatam si ze som mal asi po 2 tretinach vzdy dilemu ci este potiahnut (bol vyborny) alebo prezit.

Odesláno (upraveno)

No ted mi prisla zasilka od AJF, v patek okolkuju a hodim na shop. Jedina novinka je Last Call. Takze pokud bude zajem priste objednam to toro, ale to bude tak za 3 mesice ...

Montecristo Open jsou takovy odlehceny doutniky, vim ze Master a Eagle se daji kourit, Regata me kdysi taky uplne neoslovila co si pamatuju, ale je to dlouho :-)

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Dnes jsem dal podvečerní Upmann Magnum 46, výborný od prvního potáhnutí, od druhé půlky chuť ještě výraznější, takhle si nějak představuju dobrý doutník.

Odesláno

Vegas Robaina Maestros (ER Spain 2007)   -  skoro idealny format aspon pre mna ,  vyborna kondicia,  spracovanie ,  a jeden z tych kubanskych najviac smetanovo-kavovych kuskov co som mal ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...