HerrSchlank Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Cez víkend Nirvana z dielne Drew Estate. Po celú dobu fajčenia som cítil na pozadí rušivý podtón, ktorý by som popísal ako mentol a nebola to chuť ktorú by som v cigare očakával. Neviem, čo súdruhovia z Nikaragui namiešali do tabaku. :-) Ale konštrukcia a horenie bezproblémové so strednou dymivosťou a v poslednej tretine aj s rastúcou silou. Bol to zaujímavý zážitok ale opakovať nebudem.
ThomasB Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Zdravím, nějaký doporučení na doutníky menší velikosti? Něco na odpoledne ke kávě na terase...tak kolem 20 minut kouření? Koukal jsem u Boba v nabídce na Oliva O Cigarillo, ale v doutnících se neorientuju...kouřil jsem pouze výjimečně
huhu4d Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Pozri sa po nub cafe cigarillos rozmer 4x30. Bob ich mal bude veidet o com je rec.Su v roznych prichutiach ku kave na 10 az 20 minut idealne... Sent from my SM-T800 using Tapatalk
Josef01 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Já jsem dostal takové cigaretky Montecristo, je to tak na 10 minut kouření, ale na doutník to zdaleka nemá.
RedAce666 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Na kratší kouření bych doporučil půlená Toscana nebo Toscanella. Vydrží sice 30-45 minut, ale vyjde to na dvacku za kousek, takže ti není tak líto to případně ukončit předčasně. A kvalitou nesrovnatelné se všemi cigarillos, co jsem zkoušel (od Cafe Creme, přes Perdomo po Cohibu).
Bob Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Zdravím, nějaký doporučení na doutníky menší velikosti? Něco na odpoledne ke kávě na terase...tak kolem 20 minut kouření? Koukal jsem u Boba v nabídce na Oliva O Cigarillo, ale v doutnících se neorientuju...kouřil jsem pouze výjimečně Ja mam maly - Oliva O Cigarillo, Oliva G Cigarillo oboje neochucene.Z ochucenych bud ACID Krush, Tabak Especial nebo Oliva Nub Cafe Jeste budou cigarilla Undercrown a Undercrown Shade, ale az nekdy koncem roku zari/rijen
varjag Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Na kratší kouření bych doporučil půlená Toscana nebo Toscanella. Vydrží sice 30-45 minut, ale vyjde to na dvacku za kousek, takže ti není tak líto to případně ukončit předčasně. A kvalitou nesrovnatelné se všemi cigarillos, co jsem zkoušel (od Cafe Creme, přes Perdomo po Cohibu).Tak jsem se nechal zlákat a koupil na dovču Toscanella Bianco Grappa a Rosso Caffé. Osobně ochucený kousky nemám rád ale uvidíme :-) dělají Toscanella i neochucený? Kupoval jsem narychlo v Don Pealo, měli jen tyto dva druhy.
FraK Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Po dlouhé době jsem dal "dominiku" - konkrétně PDR Capa Oscura Reserva - Robusto. Musím říct, že dobrý. Další z mála "dominik", které musím pochválit. Časem určitě zopakuji.
RedAce666 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Mám pocit, že se vyrábí i neochucená Toscanella, ale u nás jsem je nepotkal. Nicméně se u nás prodávají Toscana a když si takové Toscano přestřihneš napůl, máš z něj Toscanello. A ještě ušetříš :-)
vwtyp11 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Tak jsem se nechal zlákat a koupil na dovču Toscanella Bianco Grappa a Rosso Caffé. Osobně ochucený kousky nemám rád ale uvidíme :-) dělají Toscanella i neochucený? Kupoval jsem narychlo v Don Pealo, měli jen tyto dva druhy.Hele jak se jmenuje ten brachovo shop? Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem vwtyp11
varjag Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Dobrej tip s tim toscanem;-)). Jinak ochutnal uz jsem obe a obe vyborny. Na suchac fakt klasa. Dik za tip:-)
bohus76 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Jsou takové nahořklé ty toscana,ale dají se,hlavně jsou řádně nacpány tabákem a je to slušný doutník na chvilkové potěšení.Jsou kluci i nearomatizované Toscanella ? /Radku J./ Toscana Clasico i Antico znám.
varjag Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Ja mel z tech prichuti hruzu, protoze treba kavovej nub nedavam, ale ona tam je ta prichut jen velmi lehce, takovej vocasek. A jeste ne sladkej,alespon ne moc, spis nahorklej jak pises. Hlavne ta grappa. takze fakt dobry. Ale kourit velky toscano to uz asi ne, kdyz bych mel cas na velkej doutnik, sel bych do neceho vlhkeho. Toscanella na tech 20-30 min, kdyz je velkyho doutniku skoda jsou fakt idealni. A cigarila, veskrze vsechny co jsem zkousel jsou proti nim sprosty cigara :-)
bohus76 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Top pro mne /i Tikala/ je čokoláda /fondente/ a pak Grapa.
ThomasB Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Díky za tipy zkusím teda ty toscanella někde koupit Bob: a z těch malých neochucených, má cenu ty Olivy zkoušet? Nebo se řídit radami výše, že cigarila nemají vesměs moc cenu?
HerrSchlank Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Díky za tipy zkusím teda ty toscanella někde koupit Bob: a z těch malých neochucených, má cenu ty Olivy zkoušet? Nebo se řídit radami výše, že cigarila nemají vesměs moc cenu?Za mňa sa určite oplatí tie Olivy vyskúšať. Ja som bol s nimi maximálne spokojný. Ideálne, keď nie je veľa času a je chuť. Ako sa u nás hovorí: Za málo peňazí, veľa muziky.
Tikal Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Je toho hromada, ale převážně v zemi původu. Jenom neochucených Toscanell jsou asi čtyři druhy, včerně Garibaldi, nebo jak se to jmenovalo. Liší se silou a lehce i chutí, ale vzhledem k tomu,že tabákový základ a příprava jsou stejné, tak ne moc výrazně.Tady praktikuji přesně to co píše Red Ace. Když mám čas dám celý a je to bratru na 40 minut a víc. Já i to malé Toscanello kouřím okolo 20min, protože hoří nádherně pomalu. Pro mě jsou to sucháče No.1 Zkoušel jsem je i dovlhčovat, ale na chuti to nic nepřidalo a zhoršil se tah, jak tabák nabyl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se