Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska jsem si uz rekl, ze musim preskladat aspon nektere doutniky do humidoru. Vetsi mam plnej, takze jeste stesti, ze mam tohle zalozni orezavatko. Vzdycky z toho mam radost, kdyz vybaluju doutniky z celofanu a ukladam je do humidoru... krasne to voni a je to proste relax. Vetsinu mam od Boba, takze diky ti!

cgarbox-vrsr.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak na narodky dostanem humi ,kedze som dostal darom nejage cigary a je mi ich luto drzat v komode . Urcite musia vydrzat do jari chce to dobru klimu vonku v zime by mi nechutilo.

Na obrazku zasobnik z prace. No to je level kam nepojdem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak som dostal narodeninový humi predčasne,ale radosť. Akurat neviem ci mam držať aj v sklenenom obale tatianu dnu alebo vonku dat to je sucha cigara . Asi dam von ze?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Ja drzim auchace v zvlast humidore pri trocha nizsiej vlhkosti ako je bezne a naramne im to prospieva.

@Bob: prave som zapalil nejaky skaredy Larutan (:lol2: asi Root) - chvilu som vahal ci ho nemam cutnut aj z tej druhej strany no musim priznat ze hori velmi dobre, klobuk dole.

Ale otazka - tie dutniky su nejako dochucovane? Nic take som v popise nenasiel a pritom v tom citit uplne sialene chute, naozaj nestandardna vec.

Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno

jsou tam primichane hodne exoticke tabaky, jako perique, latakie (root) apod. (Drew Estate pouziva tabaky asi z 40 zemi)

hlava doutniku je u nekterych typu sladka 

Kazdy na to ma jiny nazor, stejne jako na Acid.

Me to celkem chutna, jako rozptyleni stereotypu

Odesláno

Ahaa, vdaka za vysvetlenie.

Ja nevravim ze je to zle, prave naopak. Velmi zaujimave, na kazdodenne pouzitie asi nie, ale urcite stoji za vyskusanie. Este uvidim ako sa to rozvinie, len som zacal, no ako vravim, je to plne chuti ktore niesu bezne. Urcite potesilo ako spestrenie.

Odesláno

jsou tam primichane hodne exoticke tabaky, jako perique, latakie (root) apod. (Drew Estate pouziva tabaky asi z 40 zemi)

hlava doutniku je u nekterych typu sladka 

Kazdy na to ma jiny nazor, stejne jako na Acid.

Me to celkem chutna, jako rozptyleni stereotypu

Já chci cigarilla DE  :-) 

Odesláno

Ja drzim auchace v zvlast humidore pri trocha nizsiej vlhkosti ako je bezne a naramne im to prospieva.

Prave som to po sebe precital.

Malo tam byt "suchace".

Btw, ten Larutan je teda slusna dymovnica...

Odesláno

Panove, s dovolenim se obracim na vas, potrebuju poradit. Kamarad jede do Domin. republiky. a zeptal se me zaloudnou otazku. Ktere znacky, resp. konkretni doutniky ma koupit. Ma to pro sve zname apod, pravdepodobne znale lidi v koureni. Obratil se na me, aby si neudelal ostudu s vyberem. No a ja, jako verny zakaznik Boba d´Nicaragua mu ohledne Dominicany neumim fundovane poradit. Vim, ze se delaji Davidoff, u nej neslapne urcite vedle. Ale dal tapu. Jeste me napada Gurkha, mozna Aging Room? Zkusite poradit? Dekuji.

Odesláno

Těžko radit, každý kouří na svou hubu a má své preference. Já z Dominiky kouřím jen Aging Room, ale někoho to třeba porazí...

Nicméně značky typu Davidoff,Ashton a pod nebudou šlápnutím vedle.

Odesláno

Pouze se obávám, že to s doutníky v Dominikánské bude jako s lázeňskými oplatky v lázních. Tedy, že v ofiko šopech budou ty samé jako kdekoliv jinde a nejspíš i za stejnou cenu.

Holt globalizace - koupíš všude všechno a už se vlastni nic nevyplatí přivážet z cest jako něco super výhodného.

A co se týká dotazu na značky, tak s Davidoffem a Ghurkou jsem byl vždy spokojený a po Aging Roomu jsem se orosil - ale dobrý byl. To jo. :-). Tyto značky však mají skoro v každé prodejně doutníků v Praze. I když ten Davidoff je cenově dost vysoce nasazený. Tak ten by se možná vyplatilo dovést přímo z Dominikánské.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...