ava Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Se ti vůbec nedivím. Dovedeš si představit v tom pracovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Tak záleží co děláš, kdybych tam jel jako sailing crew, neváhal bych ani fteřinu i na dýl než na 1 měsíc. Dostaneš se i někam na vejlet nebo seš jenom naloženej v bazénu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Jj. Máme tu free auto ( pro info litr benzínu 12kč) Klasika města, poušť , hory, pláže kde vůbec nikdo není. Cestovat se dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Jsem se ti měl přibalit do kufru, sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Letos sem nikdo nechtěl. Minulej rok to byl boj a zbyla na mě jen Kuba :-)Tak ať jen nekecáme, odměna po pracovním nasazení. Doutník Permodo, Nicaragua. Dostal jsem ho na srazu. Sice to není moje parketa, ale překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Mám mu dát ban rovnou nebo ho ještě necháme poslat pár fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Kamile, náhodou i na tebe myslím při řádném stravování. Ochutnal jsem včera chilli papričku a bylo po stravování. Před odjezdem musím zakoupít vzorek pro testovací účely. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Tady to taky není marný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Nazdar huličská parto!Přes půl roku jsem na fóru skoro nebyl a v tomhle vlákně snad nikdy. A tak jsem si řek, že se vrátim zpátky tudy. Byt zrekonstruovanej, dítě na světě, cigaretu jsem neměl od února v hubě, tak by to chtělo nějak "oslavit". Z úplnýho nekouření jsem po pár měsících přešel na občasný suchý doutníčky. Vyzkoušel jsem toho nespočet, tak už nějak tušim co a jak - jak to nešlukovat a nevodklepávat :-D chuťový buňky se z cigaret taky trošku vzpamatovaly a myslim, že jsem zralej se posunout. Čili otázka zní: Čím slabším/nenáročnějším začít? Jak se o to starat, jak skladovat. Kde eventuálně sehnat humidor a tak. Prostě bych chtěl takovej nějakej huličskej starter pack za rozumný peníze. Pojďte do mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Jaká velikost ? Nějaké cigarilla Drew Estate od Boba a třeba La Vieja Habana či Flor de Oliva . http://www.tabacos.cz/epages/fm44751cz.sf/cs_CZ/?ObjectPath=/Shops/fm44751cz/Categories/Category2/Oliva/%22Flor%20de%20Oliva%22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Vůbec netušim, jaký jsou velikosti a co je vhodný. Jo, Bobovi jsem chtěl psát, co mi jako přichystá, koneckonců s nim jsem měl to svoje poslední cigáro, ale řekl jsem si, že se třeba zeptám, jestli tu někdo nešel podobnou cestou jako já. a v těch cigarillech je nějakej zásadní rozdíl od toho, co se dá koupit normálně v trafikách. Kouřil jsem Pantery, Moods, Villiger, Cohiby, Partagasy a já nevim který ještě. Ale kdo ví, jak jim to tam vždycky dlouho leželo. Chtěl bych vyzkoušet fakt nějaký dobrý cigarillo, za který dá někdo ruku do ohně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Dobry cigarilla budou kazdym dnem, cekam na ne uz od zari, ale ted uz by mely fakt dorazit :-)Pokud chces jit i do longfilleru tak zkus mensi vitoly na start a uvidis jestli te to chyti.Humidor pripadne doladime :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Nevim, co je longfiller a vitol. Projíždim ten tvůj shop a jsem z toho teda úplně jelen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Longfiller = vlhkej doutnik = temer vsechny co mam mimo cigarill, musi se dat do humidoru.Vitola = typ a velikost doutniku - Robusto, toro, torpedo ..prijd zitra do Carosella, proberem to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Bobe, mel jsem ted tudle diademu a myslim budu opakovat Jsou jenom v sampleru nebo daji kupi solo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 (upraveno) Nevim, co je longfiller a vitol. Projíždim ten tvůj shop a jsem z toho teda úplně jelen. Myslim ze vacsina si presla tuto cestu. A za mna - kasli na cas na cigarila a pust sa do long fillerov. Mne na zaciatku omnoho viac pasovali jemne kremove cigary, hned za tym vyrazne kakaove tazsie chute. Vsetko u Boba najdes. Az omnoho neskor som dosiel k tomu v com je ina Kuba. Ja som mal ale zo zaciatku znacny problem so silou cigar, proste Liga Undercrown connecticut shade ma zlozila do kolien. To sa ale casom vyladi.Takze odporucam - skus nejake Connecticut krycie listy, radsej asi mensie vitoly, nieco vyrazne maduro (tam ale u mna bol proste problem so silou) a pripadne testni ako ti ide Kuba. Kludne napis SZ, nieje to tak davno co som takto hladal. V kazdom pripade u Boba najdes vacsinu a hlavne v bezprecedentnej kvalite a stave. Upraveno 18. října 2017 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Myslím , že Bob dobře poradí. Vyzkoušej více doutníků a sám si vyselektuješ dle chuti. Pokud máš rád trochu s nádechem do sladka, výborný je zkusit sampler Larutan. Jsou to výborné doutníky. Ale 100 lidi 100 chuti. Cigarila je dobré jako doplněk na rychlej kouř. I když Bob má velmi dobré kousky. Výborná kombinace po dobrém obědě. Káva, Larutan Dirt a Sex on the beach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 No tak jo. Uvidíme, co mi dneska Bob nachystal. Asi nemá smysl spekulovat a prostě to zkusim nějak rozhulit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Panove, dneska jsem dal RP Vintage 1990 (od 17:00 do 18:00) a hned potom RP Olde World Reserve (18:00 - 20:00). A teda oboji moc dobry... i kdyz jsem promrzlej az na kost. Ono 15°C uz neni nic moc na sezeni venku. Ale moc jsem si pochutnal. Fotky nemam. Od peti je tady uz tma jak v Azkabanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Bobe, mel jsem ted tudle diademu a myslim budu opakovat Jsou jenom v sampleru nebo daji kupi solo?Bohuzel jen sampler :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se