Bert Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Chlapče chlapče, tak už máš jenom osm příspěvků ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Po dobrym obede Je cas na dobrej doutnik Zapalovac jsem plnej pronesl v kapse pres kontroly, tyhle plastaky na dovcu = ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Bobe, pozor, něco Ti leze pod tou zeleninou ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Tohle bude Bobe drahý, až se vrátíš nohama na zem a budš chtít, aby jsme Tě meli ZASE rádi. http://knizka6.webnode.cz/chranene-dilny/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 (upraveno) Furt dobry, dneska 30 stupnu, uff jsem udrenejBtw tu chobotnici jsem nakonec sezral, byl to boj :-) Upraveno 11. ledna 2018 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Kašleme na počet příspěvků, vezmeme to podle počtu fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Bob má nějaký nový web ?! Vypadá to dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Jo musel jsem to predelat z duvodu overeni veku pres mojeid, az kdyz jsem to dodelal tak jsem zjistil ze se na to kasle, takze hezky hodinky v prdeli :-( Ale zase by to melo az se vychytaji mouchy makat lepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Uz jsem ti to chtel pochvalit, ten novej look webu. Ale jednak bys zpychnul, a potom bude lepsi pockat, az se vratis ze Zabanova... a s tim tempem, jakym to tady tapetujes, dostanes ten ban cobydup, takze budes za par dni zpatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Jo musel jsem to predelat z duvodu overeni veku pres mojeid, az kdyz jsem to dodelal tak jsem zjistil ze se na to kasle, takze hezky hodinky v prdeli :-(Ale zase by to melo az se vychytaji mouchy makat lepeJediné štěstí,že to nemusím objednávat přes Tvoje stránky,ale osobně s Tebou,jinak by mě kleplo :-) Ale pěkné jsou,to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludva Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 (upraveno) Jenom mi tam chybí nákupní seznamy :-( Také mě mrzí, že zmizela historie objednávek.A nenašel jsem možnost svázat existující účet s mojeid.Jo musel jsem to predelat z duvodu overeni veku pres mojeid, az kdyz jsem to dodelal tak jsem zjistil ze se na to kasle, takze hezky hodinky v prdeli :-(Ale zase by to melo az se vychytaji mouchy makat lepe Upraveno 12. ledna 2018 uživatelem ludva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Bobe, ten zapalovac si budu muset dokoupit... mam taky Zengu, ale jen v modre a cerne, ta bila se mi libi. A ty Costy jsou dobry, Bobe, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Dnes je hnusne (25 stupnu a lehce sem tam mrholi) tak jsme se mrcasili po meste, dali burger a ted Padron Damaso u bazenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Normálně mi tě je líto, tady včera sněžilo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 (upraveno) Dnešní relax Bolivar R.C. a hra s popelem Upraveno 20. ledna 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Dnes posledni den v Mexiku a zitra Miami, snad tam nebude takovej parak :-)Mel jsem par kubanskejch doutniku - Partagas LE 2012 C No.3 ten byl superPak RyJ Wide Churchill - pro me total bez chuti, Juan Lopez Regional Andora - horsi tah, ale slo to, Hoyo no.2 - lehkej doutnik ke kave, posledni H. upmann Connosieur A - netahl vubec V pomeru cena/kvalita/chut zadna slava nejak mi porad to halo na fcb okolo kuby unikaJe mi jasny ze to zni zaujate, ale ja s Kubou koncim definitivneAsi je to dany mnozstvim vykourenych doutniku z Niakraguy, ale ja proste tu chut skoro necitim/ vsechny chutnaj skoro stejne, chybi mi ta variabilita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 (upraveno) Nikaragua ma pro me daleko lepsi pomer cena / kvalita nez Kuba. Nicmene trochu mi to pripada jak z toho vtipu, co o Brne rikaji v Praze -) Upraveno 22. ledna 2018 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 To mas mozna pravdu Nicmene uz jsme u Fabiana na MiamiZalovil jsem v humidoru a ted nevim co driv :-))) V patek jdeme k Willy Herrerovi na grilovacku tak zacnu s jeho doutnikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 To mas mozna pravdu Nicmene uz jsme u Fabiana na MiamiZalovil jsem v humidoru a ted nevim co driv :-))) 4CC3303B-AEA2-4EFF-B17D-D0F386B906B0.jpeg V patek jdeme k Willy Herrerovi na grilovacku tak zacnu s jeho doutnikem 0F901074-9896-4EB4-9AEB-7EFDE6836E1E.jpeg Twlé! Neser!!!! Být ještě MOD, tak tě za ty provokace odstřihnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Já to tady čtu ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se