Bob Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Ja dnes limitka 2017 Oliva V Melanio Dbl Toro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 ceny v taliansku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Dnes opět churchill Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Uz asi 2 hodiny davam Liga Undercrown Shade "nejake-kurwa-velke-dlhe-robusto-asi" a zacina mi to hybat horizontom, co som teda necakal. Ale fakt dobra vec, optimalna connecticut dymovnica. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Tak Liga pod rozhlednou, jestli nekdo uhodne pod jakou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 A.Fuente Don Carlos Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Tak Liga pod rozhlednou, jestli nekdo uhodne pod jakou ... Černá studnice, co jsem vyhrál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Doutnik, co jinyho :-) Jinak ta restaurace nas vylozene prijemne prekvapila, cekal jsem parky a meli luxusni ryby na grilu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Tříleté výročí s mojí spřízněnou duší a zároveň první vzorek od Boba Oliva V Figurado Díky Bobe, je to lahůdka, už se nemůžu dočkat, až ochutnám Privadu Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Romeo y Julieta 1875 Medallas de Oro Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Večer jsem si k plánování dalšího dovolenkového dne dal KFC Swamp Rat a musím říct, že to není můj šálek čaje. Není špatný, jiné kousky z řady KFC mi chutnají, ale Candela prostě nebude pro mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Rocky Patel Decade Robusto.Velmi slusna dymovnica, perfektny tah, dobra konstrukcia, prijemna zemita/cedrova/kozena chut. Sila zatial pri zemi, uvidime ako dalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Partagas Aristocrats.Bolo ju treba poriadne rozmasirovat lebo tah na sucho daval tusit ze to sranda nebude. Ale nastastie to pomohlo a taha dobre. Na zaciatku ma prekvapila drsnostou chuti, po par tahoch sa to uhladilo a vsetko je v najlepsom poriadku. Chut - tabak, koza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 vcera po dlhej dobe KFC Muwat. Za tie prachy v pohode, mne to chutilo az velmi Ziadne silne tony, dymila poriadne, ale v chuti jemna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Včera robusto La Gloria Cubana Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Trinidad Reyes. Naozaj vyborna zalezitost, karamel, oriesky, vyborne sa hodi k whisky. Tah trocha tazsi, ale masaz pomohla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Bobe jaka je ta limitka V melanio ? bol som hodit ockom v excalibur city a na zaplakanie ... najlepsi for su Padrony ... sama plesen kubanske kvalita hruza na n-tu , ale vyber je :-))) ked narazite na balenie ktore prave otvaraju tak sa da aj vybrat... quai d'orsay no.54 - celkom ujde, jemny vanilkovo cedrovy, smetanova kava produckia dymu lepsi priemer pohodovy doutnik H.Upmann Conn. B - vecsi braska Acka , DNA tam je stejna ale na Acko kvalitativne to uplne nie je... RA LE2015 - dobry dobry, kryci list tmavy olejnaty, hutnejsie chute s primesov tmavej cokolady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Limitka Melanio 2017 a 2018 jsou dost povedeny doutniky, 2017 je momentalne v mych TOP3 :-)Jo jakmile se to tam netoci tak to obcas neni ideal :-( quai d'orsay jsem mel v Barcelone a jako levnejsi Kuba to neni vubec spatny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Cohiba Maduro 5 SecretosNa sucho tah tragedia, po 5 min masazi to ako-tak slo. Ale bal som sa ze ju prasknem. Je brutalne utiahnuta. Horenie OK, po zapaleni tah slabsi ale da sa. Chut velmi velmi fajn, hutna, plna, kava, kakao... este keby ten tah bol optimalny tak je z toho Melanio Maduro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 (upraveno) Update cca z polovice horenia:Tah: tragedia (4-)Horenie: takmer tragedia (3-)Chut: naozaj excelentna, ale trapenie sa s cigarou ten zazitok trocha zhorsuje.Som presvedceny ze problem nieje v skladovani, cigara je pruzna, myslim ze presne ako ma byt. Ale je utiahnuta ako prasa, niekto by sa mal naucit ako vyrabat cigary . Upraveno 17. července 2019 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se