Bob Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Tak jsem koupil na Aliexpress za 20 USD cestovni humidor na 21 ks, vejde se tam az 30 doutniku.Za ty penize je to myslim super, bude dobry na kratsi pobyty, nebo akce s mene lidmi.Vypada bytelne, jsem zvedav jak dlouho vydrzi ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hirsch Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Odesláno 30. března 2019 Super, ještě by mě zajímalo, jak má vypadat humidor na DELŠÍ pobyt, když tento je určen na KRATŠÍ
eskimak Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Odesláno 30. března 2019 hirsch, dobra poznamka. Tolko cigar beriem na tyzden na lod, pricom polovicu rozdam.
Bob Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Odesláno 30. března 2019 To jsou snadny pocty 3 doutniky denne spotreba, takze tento humidor je na tyden zhruba, vetsi mam na 50 ks, tam uz s odrenejma usima dam i 14 dni
JoyStick Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Odesláno 30. března 2019 Tak jsem koupil na Aliexpress za 20 USD cestovni humidor na 21 ks, vejde se tam az 30 doutniku.Za ty penize je to myslim super, bude dobry na kratsi pobyty, nebo akce s mene lidmi.Vypada bytelne, jsem zvedav jak dlouho vydrzi ... IMG_1443.jpg IMG_1444.jpgMels jich vzit tak 10, v klubu by se zaprasilo.
Andrew Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Mels jich vzit tak 10, v klubu by se zaprasilo.+1
Tikal Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Jo, přesně na ten jsem čuměl před Thajskem, ale temínově mi to už nevycházelo, tak jsem se na to vyprdnul https://www.ebay.com/itm/21-Cigar-Hard-Case-Box-Holder-Humidor-Travel-Waterproof-Dust-proof/143008459263?hash=item214bf7e9ff:g:8EUAAOSwxG9b5upC
varjag Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Já včera večer na grilování 3 roky odleželé Monte. Naprostá paráda, lehčí ale velmi plná chuť a bezchybné hoření. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
varjag Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 ... ta prasklina na třetím kusu je protože můj dementní kamarád dal doutník z humidoru do kapsy bundy a pak s v té bundě sedl do auta... Je to s odpuštěním pitomec :-))
hirsch Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Včera jsem vyzkoušel Factory Smokes od Boba. Pohodový a bezproblémový pro běžné "garážové kouření" za všedního dne, velmi dobrý poměr cena/výkon. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 ... ta prasklina na třetím kusu je protože můj dementní kamarád dal doutník z humidoru do kapsy bundy a pak s v té bundě sedl do auta... Je to s odpuštěním pitomec :-))To dělám taky. Akorát si teda pamatuju že mám v kapse doutníky a sem extra vofafrnej Bob mi totiž už třetí měsíc vozí do bundy pouzdro
Tikal Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Včerejší povedené zahájení venkovní sezóny DSPBCH Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Bylo to paradni, pocasi taky vyslo, super.Ja ted tyden vynecham a pak doufam ze bude zase hezky a zacne nam sezona
Kamil Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Pustil jsem se do třídění ringů, končím se sbíráním! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Porid si velkou vazu jako ma Bob, bude se Ti to zdat malo.
Kamil Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Bobovi jsem udělal obrázek do kanceláře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
varjag Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Takivej mam v praci taky. Peknej pohled :-)
Bob Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2019 Ja toho mam taky plnou kabelku, asi se na to taky vykaslu, na lepeni neni cas :-) Hezkej obrazek, akorat ho zatim nemam kam dat, jeste ten kancl musime dodelat, je tam sklad bordelu zatim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se