Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Tak jsem teď mluvil se známým ze Švédska, prý u nich má přijít v platnost nový zákon, který zakáže kouření na všech restauračních zahrádkách, takže realne si člověk může zapálit maximálně v parku, nebo doma na terase. Samozřejmě v tom parku se u toho nesmí pít alkohol. Prý chtějí do roku 2025 vymýtit tabák úplně. Asi nás žádné světlé zítřky nečekají

Tak to budou cigar kluby frčet asi nějaký otevřu

Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera v podvečer proběhl báječný Nasty Fritas, s krásně promaštěným ringem. Chuťově mě celkem baví a jako dýmovnice je naprosto nepřekonatelný.

Popelník je komplet ruční práce, včetně malovaného loga a dostal jsem ho od kamarádů.

nasty.jpg

nf.jpg

Odkaz ke komentáři

Tu je mrtvo. A ja toto vlakno tak rad citam. Tak aspon prihodim aktualny dym, snad niekoho nakopnem a prida sa.

Hoyo de Monterrey Epicure de Luxe. Musim povedat ze po velmi dlhej dobe konecne Kuba so spickovym tahom. Naozaj, taha to takmer ako cigary s Nikaragui ;).

Ale nie, niet co vytknut. Tah na jednicku, horenie bez vyhrad, konstrukcia mozno trocha makka na moj vkus (akoby sa tam vosiel este jeden list) a chut velmi prijemna a jemna. Mozno az moc jemna. Ale radsej menej vyrazna chut ako 40x vyhasnuta cigara ;).

post-11289-0-39919800-1566595944_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

A proc nekouris normalne pres den :-)

Cez vikend si neviem pocas dna najst 1,5-2h kludu na cigaru (vzdy mam nieco na praci ked uz som konecne cez den doma) a pri praci ma to nebavi, pride mi to skoda ze si ju neviem dostatocne vychutnat. A tak vacsinou prichadza cas az ked vypnem, vyleziem na terasu a nam svoj pokoj. Samozrejme vynimkou su dovolenky, tam to ide aj cez den. A na lodi som ochotny to strpiet aj pri praci :lol2: .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...