Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Slechtitelka je dobra, ja nestiham fotit :-)

Jedem mensi regatu, zatim to vypada na 2. Misto pokud to zitra nepodelame, tak drzte palce :-)

Fouka ale dost malo

Přesný odhad Bobe Byli jsme teda ubytováni jinde, ale příště jestli pojedeme do Pavlovic, tak jenom tam

Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jděte voba do háje. Já mám uvízlou loď na kanálu cca 500 km severně od Marseille. Důvod: Frantici kašlou na zaručené hloubky. Čekám .....

A kurwa. Ale jestli te to potesi, nejsi v tom srabu sam, budu muset se svoji old lady na podzim z vody a oprava za cca 100. Pekny hodinky :-(. A protoze se bavime o cca 18 tunach, tak pekne k pristavnimu jerabu, asi do Mělnika, tqm maj alespon trochu rozumne ceny za vytazeni. Jinak nevedi co by za to chteli. Ve Chvaleticich me udelali cenovou nabidku na opravu a jen za manipulaci s lodi bez opravy (a to upozornuju, ze je to lodenice, maji na to vybaveni a vytazeni lode je pro ne otazka hodiny) chteji 34 tisic! Prej tabulkova cena pro lode od 0 do 20 metru...

Domaci Prahu jsem radeji ani nezkousel...

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

Včerejší a dnešní rozjímání, Hoyo mě mile překvapilo svou nezaměnitelnou paletou chutí a dnešní Romeo s mým oblibeným Connecticut krycím listem taky nebylo k zahození

Btw nejspíš budu pořizovat velký Boveda humidor, tak můj malý bude volný, mám ho asi tak dva měsíce ani ne... Technologie se mi osvědčila a trochu bojuju s místem 7fdf1cfc9ea9778820ab6e9d5c562bcb.jpg4c033437f1c59632003bd1889b19d3ed.jpg

Odkaz ke komentáři

Vcera som na horucom chorvatskom vzduchu trochu smutne spopolnil oblubeny Punch Regios de Punch LE 2017. Smutne preto lebo tak zle tahal ze som ani nevnimal chut, ale bolo mi blbe ho zahodit. Zdalo sa mi ze bol moc vlhky - dlhodobo som ho mal pri 69% s Bovedou - je to vobec mozne? Je aj 69% na Kubu vela?

Dnes Cohiba Siglo II, az som mal stres ako bude tahat ale zatial vsetko na jednicku, az som prekvapeny.

post-11289-0-53404800-1568751800_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Asi bych měl přestat tenhle topic sledovat, protože propadnout yachtingu je to poslední co potřebuju k tomu, abych zbankrotoval díky svým nákladným koníčkům

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...