eskimak Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Tak dnes nefouka, tak zbyvaji vodni sporty a doutnik :-) Parada! Kde sa plavis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Chorvatsko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Chorvatsko :-)To som aj cakal, myslel som specifickejsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Prave teraz - KFC - a k tomu vyborne domace Chorvatske cervene vino. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Kousek od Murteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Kousek od MurteruJa 35mil severnejsie . Svet je maly. Na zdravie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Jděte voba do háje. Já mám uvízlou loď na kanálu cca 500 km severně od Marseille. Důvod: Frantici kašlou na zaručené hloubky. Čekám ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Včerejší poslední večer na Moravě a Ramon Allones Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Slechtitelka je dobra, ja nestiham fotit :-)Jedem mensi regatu, zatim to vypada na 2. Misto pokud to zitra nepodelame, tak drzte palce :-)Fouka ale dost malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Slechtitelka je dobra, ja nestiham fotit :-)Jedem mensi regatu, zatim to vypada na 2. Misto pokud to zitra nepodelame, tak drzte palce :-)Fouka ale dost maloPřesný odhad Bobe Byli jsme teda ubytováni jinde, ale příště jestli pojedeme do Pavlovic, tak jenom tam Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Jděte voba do háje. Já mám uvízlou loď na kanálu cca 500 km severně od Marseille. Důvod: Frantici kašlou na zaručené hloubky. Čekám ..... Kudy s tím jedeš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Kudy s tím jedeš ?No uz nikam, ved pise... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Dnes som so v tme pripaloval New World a fakt zle horela. Uz som si vravel ze Bob zhorsil skladovanie... . Ani na 10. pokus to neslo, tak som si prisvietil a zistil ze je na konci obviazana takou stuhou... .Kurva.Po odlepeni stuhy je cigara vyrazne lepsia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Hmm to musela byt basta :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Hmm to musela byt basta :-))) bola. Som sa sam zo seba rehotal este 5 min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 (upraveno) Jděte voba do háje. Já mám uvízlou loď na kanálu cca 500 km severně od Marseille. Důvod: Frantici kašlou na zaručené hloubky. Čekám .....A kurwa. Ale jestli te to potesi, nejsi v tom srabu sam, budu muset se svoji old lady na podzim z vody a oprava za cca 100. Pekny hodinky :-(. A protoze se bavime o cca 18 tunach, tak pekne k pristavnimu jerabu, asi do Mělnika, tqm maj alespon trochu rozumne ceny za vytazeni. Jinak nevedi co by za to chteli. Ve Chvaleticich me udelali cenovou nabidku na opravu a jen za manipulaci s lodi bez opravy (a to upozornuju, ze je to lodenice, maji na to vybaveni a vytazeni lode je pro ne otazka hodiny) chteji 34 tisic! Prej tabulkova cena pro lode od 0 do 20 metru... Domaci Prahu jsem radeji ani nezkousel... Upraveno 16. září 2019 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Včerejší a dnešní rozjímání, Hoyo mě mile překvapilo svou nezaměnitelnou paletou chutí a dnešní Romeo s mým oblibeným Connecticut krycím listem taky nebylo k zahození Btw nejspíš budu pořizovat velký Boveda humidor, tak můj malý bude volný, mám ho asi tak dva měsíce ani ne... Technologie se mi osvědčila a trochu bojuju s místem Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Vcera som na horucom chorvatskom vzduchu trochu smutne spopolnil oblubeny Punch Regios de Punch LE 2017. Smutne preto lebo tak zle tahal ze som ani nevnimal chut, ale bolo mi blbe ho zahodit. Zdalo sa mi ze bol moc vlhky - dlhodobo som ho mal pri 69% s Bovedou - je to vobec mozne? Je aj 69% na Kubu vela? Dnes Cohiba Siglo II, az som mal stres ako bude tahat ale zatial vsetko na jednicku, az som prekvapeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Dnes nefouká, tak na pohodu s Toscanellem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Asi bych měl přestat tenhle topic sledovat, protože propadnout yachtingu je to poslední co potřebuju k tomu, abych zbankrotoval díky svým nákladným koníčkům Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se