Lobber Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Neboj, už jsem si předpřipravil vícero “čestných prohlášení”. Pro každý případ nechal zalaminovat . Tak že já jsem v klidu .... Kdyby to nepomohlo, vytáhnu pracovní průkaz .... A prostě jdu do služby pěšky - a abych si 30km cestu zpříjemnil, vzal jsem si na cestu kamaráda doutníka a kamarádku whisky/ruma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Diky za nabidku ringů, zasobil mě Bob, takze na stul jich mam dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 (upraveno) Dnešní nádherný den Upraveno 28. února 2021 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 (upraveno) Zdá se, že jaro je za dveřmi. Voňavý kouř našich doutníků vábí první včely a motýle... Upraveno 28. února 2021 uživatelem MAT71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 19 hodinami, Lobber napsal: Neboj, už jsem si předpřipravil vícero “čestných prohlášení”. Pro každý případ nechal zalaminovat . Tak že já jsem v klidu .... Kdyby to nepomohlo, vytáhnu pracovní průkaz .... A prostě jdu do služby pěšky - a abych si 30km cestu zpříjemnil, vzal jsem si na cestu kamaráda doutníka a kamarádku whisky/ruma Dobrá zpráva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Tak dnes proběhl můj první post covidový doutníček. Je tomu 7 dní co jsem měl negativní test, a kouřová zkouška byla bez kašílku či slziček. Samozřejmě vše za odborného dohledu Kamila kterému tímto děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Neboj , hned ráno ty batmany čekám na pomezí krajů :0D ... To abych vyjel o hodinu dřív .... Jelikož to bude kolona jak do tuzexu .... Nedopiju kaffee a nedokouřím cigaro na benzince a budou mě lustrovat .... A to mám jako krajan Vysočiny ještě značku s Hčkem To budu stát hodně často před 3 hodinami, MAT71 napsal: Dobrá zpráva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Krušnohoří, sedím tu v tričku s dlouhým rukávem. Otcovská by tímhle stylem utekla až příliš rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Při “venčení” si to nějak víc vychutnáš, có Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Milujem tabak especial.. Sladký jak čokoláda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Jen tak kolem hradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Sobotní dlouhé odpoledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 17 minutami, Lobber napsal: Jen tak kolem hradu Jaký jen tak? Ty jsi lovec pokladů kamaráde... Co jsi nalezl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Mno, nebóóój - nepřekročil jsem hranice obce :0D Jsem velice zodpovědný :0D dnes jsem měl štěstí - kopl jsem si zákopový prsten SS , odznak pro osvědčené řidiče a “kolečko” minci . a k tomu 90kč A jo, hledám jen tak pro zábavu - historii mám rád a tohle je takové příjemné zpestření... A ke všemu jsi v klidné přírodě :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 4 minutami, Lobber napsal: Mno, nebóóój - nepřekročil jsem hranice obce :0D Jsem velice zodpovědný :0D dnes jsem měl štěstí - kopl jsem si zákopový prsten SS , odznak pro osvědčené řidiče a “kolečko” minci . a k tomu 90kč A jo, hledám jen tak pro zábavu - historii mám rád a tohle je takové příjemné zpestření... A ke všemu jsi v klidné přírodě :0) Tak to čučím teda, to je vášeň, něco jako rybaření... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Uuuu , už šel těším, až zas budem tejden bivakovat se sudem piva nebo .......... a čekat na mobidiga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 (upraveno) Double Upraveno 6. března 2021 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Nějak netrefils vlákno,taky " tichý blázen" ? Jen rýpu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Tahle “urážka” již není aktuální :0D zavezeš na 500 + metrů.... A můžeš mít svým způsobem jungle party A né, zas tak moc to nežeru.... po práci se zajedu když je nálada projít na kudličku .... A ročně v globálu maximálně 4x +-7 dni kapr .... Víc prostě nestíhám .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Dneska jsem to dětské venčení vylepšil o kávičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se