MAT71 Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 před 4 hodinami, Bob napsal: Dneska liga bauhaus nevim co maji furt vsichni s tim otuzovanim, ted jsem byl ve vode 15 min a v pohode A kdepak se otužuješ Bobe? To jsou kry, či vlny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Dominikanska republika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 A už je to tady - zakuřuji si nový byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 To je nesmírně důležitá činnost. Jenom jsi tochu , že jsi nepozval kamarády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Jsem přestěhovaný, ale byt ještě není dozařízený. Zatím mám hotovou prostoru na spaní a z půlky pracovnu - je to stejná místnost. Jinak bydlím v krabicích. Sem nechceš být pozván. Navíc jsem do pátku byl v kontaktu se synem a bývalou milostivou paní a ti jsou od včerejška nemocní, takže jsem si stanovil do středy večer osobní karanténu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 (upraveno) Koukám, že tě chcíplej les stále nepustil co :0) :0D . Jinak hezký, ten koutek vypadá útulně ( a stůl je super ) … Upraveno 1. února 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 před 8 minutami, Lobber napsal: Koukám, že tě chcíplej les stále nepustil co :0) :0D . Jinak hezký, ten koutek vypadá útulně ( a stůl je super ) … Les mne nepustí nikdy, jsem tam doma. Dokud budu chodit, tak do lesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 před 19 hodinami, MAT71 napsal: A kdepak se otužuješ Bobe? To jsou kry, či vlny? Taky u vody, ale nevlezl jsem tam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Ja dnes u bazenu po snidani Dirty Rat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 před 2 hodinami, Dr.Malaver napsal: Taky u vody, ale nevlezl jsem tam.. Jestli Ty tam nečíháš na ryby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Brandy, káva, doutník ….. aneb, jak si užít příjemný podvečer po 24hod službě …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Lobber, nemáš se tak přepínat, ještě si něco uženeš... Příjemný večer po kratší službě přeji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Oliva V Belicoso pred obedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Hezké sobotní dopoledne pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Hezké odpoledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Kouzelné nedělní odpoledne pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Dneska se nam to nejak mraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 (upraveno) Dneska nějaká blbá konstelace hvězd …. Všichni tři líní a nic nám nechutnalo :0/ edit : jooo a nas***ost ( jak už vypovídá foto …. ), taky celkem převládala ! Upraveno 8. února 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Rano jako malovany po dlouhe dobe connecticut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Hezký, je víkend, tak si dám něco dobrého No. 56. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se