Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Mno aspoň budeme vědět , ke komu jezdit. Až na nás přijde nouze …. Dobrě děláš , je vidět že máš teamového ducha …. 

tak se o ne hezky starej….. Aby jsis neudělal wostudu! Víš co, nebudem kouřit slámu. I když bys nám ji dával zdarma

…. A kdybys už měl náhodou málo místa , tak se mi nestyď napsat …. Já ti je pohlídám a uložím ☝️🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 minutami, Lobber napsal:

Mno aspoň budeme vědět , ke komu jezdit. Až na nás přijde nouze …. Dobrě děláš , je vidět že máš teamového ducha …. 

tak se o ne hezky starej….. Aby jsis neudělal wostudu! Víš co, nebudem kouřit slámu. I když bys nám ji dával zdarma

…. A kdybys už měl náhodou málo místa , tak se mi nestyď napsat …. Já ti je pohlídám a uložím ☝️🤣

Ano, začínám již opět bojovat s nedostatkem prostoru, možná využiji tvé laskavé nabídky... 😂

Odkaz ke komentáři

V 8. 4. 2022 v 20:43, MAT71 napsal:

Ano, začínám již opět bojovat s nedostatkem prostoru, možná využiji tvé laskavé nabídky... 😂

tak, teď teda nechápu, proč nám přeješ dobré dopoledne …. Tedy, je hezký že nám ho přeješ ! Ale bez doutníku ! 

A v sms zasílám korespondenční adresu ….. Nebo ne …. Přijedu si raději vybrat osobně o co se budu starat …. ☝️🤣 bůh ví, co bys mi zatajil 🤣🤣🤣

ale jinak Děkujeme …. A taky přejeme hezký celý den 
Ten RyJ , Ti hergot závidím, mě chytla chřipka …. Tak mám 6den od tabákových výrobků totální detox 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...