MAT71 Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Hezké nedělní dopoledne pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 (upraveno) A odpoledne taktéž... Upraveno 20. března 2022 uživatelem MAT71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Fakt mi ten čoklík na tyhle vycházky chybí ….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Hezký večer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Zítra dám Arturo Fuente Opus X 20 years, Dominikána mi často nesedí tak jsem zvědav na ten jejich zázrak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 V 19. 3. 2022 v 13:26, Kamil napsal: Culebras už jsem neměl hodně dlouho. Nikdy som to cudo nemal. Je to v niecom specialne, okrem tvaru teda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Relax na kole po práci na klidném místě s cubou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Takže Arturo Fuente Opus X 20 nic moc, zlatá Liga Undercrown za 1/5 ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Hezký večer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Dobré ranko chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 (upraveno) Tak hezký večer chlapci Upraveno 30. března 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Pěkné sobotní dopoledne pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Něco menšího před obědem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 La flor Dominicana v kombinaci Guinness :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Plus teď jsem brouzdal po netu a našel jsem hodinkový doutnik :0D tak že pro milovníky BELL A ROSS něco na podráždění chutových buněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Já už ani nestíhám kouřit, ale neustále nakupuji, dokud je co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Mno aspoň budeme vědět , ke komu jezdit. Až na nás přijde nouze …. Dobrě děláš , je vidět že máš teamového ducha …. tak se o ne hezky starej….. Aby jsis neudělal wostudu! Víš co, nebudem kouřit slámu. I když bys nám ji dával zdarma …. A kdybys už měl náhodou málo místa , tak se mi nestyď napsat …. Já ti je pohlídám a uložím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 před 13 minutami, Lobber napsal: Mno aspoň budeme vědět , ke komu jezdit. Až na nás přijde nouze …. Dobrě děláš , je vidět že máš teamového ducha …. tak se o ne hezky starej….. Aby jsis neudělal wostudu! Víš co, nebudem kouřit slámu. I když bys nám ji dával zdarma …. A kdybys už měl náhodou málo místa , tak se mi nestyď napsat …. Já ti je pohlídám a uložím Ano, začínám již opět bojovat s nedostatkem prostoru, možná využiji tvé laskavé nabídky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Hezké sobotní dopoledne všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 V 8. 4. 2022 v 20:43, MAT71 napsal: Ano, začínám již opět bojovat s nedostatkem prostoru, možná využiji tvé laskavé nabídky... tak, teď teda nechápu, proč nám přeješ dobré dopoledne …. Tedy, je hezký že nám ho přeješ ! Ale bez doutníku ! A v sms zasílám korespondenční adresu ….. Nebo ne …. Přijedu si raději vybrat osobně o co se budu starat …. bůh ví, co bys mi zatajil ale jinak Děkujeme …. A taky přejeme hezký celý den Ten RyJ , Ti hergot závidím, mě chytla chřipka …. Tak mám 6den od tabákových výrobků totální detox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se