Bob Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 (upraveno) Bob: no já to měl 250 tam a 250 zpátky... A ještě bych se rád zeptal zkušenějších - zapisujete si někam své zkušenosti s vykouřeným doutníkem? Na ring? Do notýsku? Nebo si to jen schováváte v hlavě? Já zkoušel i nějaké appky, ale všechy jsou neintuitivní, překombinované, tak nevím, co s tím... Ja zatim v hlave, vetsinou s sebou tuzku nemam, vim ze to neni moc profesionalni, ale neberu to ani jako recenze, spis moje subjektivni postrehy o ktere se zde podelim, nemam ambice zakladat blog apod... :-)V podstate bych mohl jen psat chutna-nechutna, ale to by bylo strucne az moc Upraveno 22. září 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 No já spíš myslel zápisky pro sebe, aby si člověk třeba za půl roku vzpomněl, co kouřil a jak mu to chutnalo, aby případně objednal znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Já mám jeden Excel sheet a tam si zapisuju co jsem koupil, když to vykouřím tak tam dopíšu známku a označím zeleně nebo červeně, jestli znova jo nebo ne. Gesendet von meinem GT-S5830 mit Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Pls hod foto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Hehe... Moc tam toho zatím není. Foto zítra, mám to na PC v práci. Gesendet von meinem GT-S5830 mit Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Je fakt ze ja nejak jedu po pameti a znackach, hodne zkouset novinky jsem zacal az ted posledni pul - trictvrte rok, stalych oblibencu mam tak 10 a zbytek tocim a sem tam neco pridam do dream teamu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 No já si to pamatuji a jak jsem si ověřil tak udržím i delší časový úsek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Ja si prave nepamatuju nic, jmena se mi pletou a tak si to znamenam. Ale neco tam chybi a ty sede doutniky jsem kouril ale kdyz jsem tu tabulku sestavoval, tak jsem si uz nevzpomnel jake byly. Treba Cohiba Robustos jsem si dal na zaver krtin moji dcery a fakt si vubec nepamatuju jaky byl Mel jsem neco podobneho i na whisky, ale to uz me preslo. Jako ne whisky, ale to zapisovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Jo tak takové výpadky mám také,ale jelikož kupuji doutníky na vyzkoušení většinou po minimálně 2ks /optimálně 3ks/ mám možnost reparátu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 filo: díky za inspiraci, jdu si vytvořit něco podobného + si to syncnu i do telefonu, abych mohl dělat zápisky i na cestách. BTW - co bylo špatně s tím Partagasem No.4? Včera jsem si jej koupil, recenze na cigars-review skvělé, tak ať vím, do čeho jdu. Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Ja uz taky ted kupuju minimalne dva kousky, chybama se clovek uci. Ten Partagas strasne blbe horel, ale fakt strasne. Nekolikrat zhasnul, furt jsem musel korigovat, vubec jsem si nemohl uzit chut ani pohodicku pri koureni. Mam jeste jeden v humidoru a doufam a verim, ze ten prvni byla proste jen smula na kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 (upraveno) Pěkný seznam. Asi něco podobného taky pořídím. Zatím jsem si dělal poznámky do telefonu a fotky jsem si ukládal do pc, ale tohle je samozřejmě mnohem přehlednější. Dobrá vychytávka je napsat si, co si člověk koupil, hned po koupi. Mnohdy už pak po delší době nevím, co mi přesně leží v humidoru. Zejména pokud značka používá na všechny produkty stejný ring. Možná bychom si mohli udělat takovou společnou chronomagoří tabulku, ale nevím jak ji sdílet. Tak pokud by se Vám to zdálo jako dobrý nápad a někdo věděl jak vyřešit to sdílení, tak by to mohlo být fajn. Upraveno 23. září 2013 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Sdílení je jednoduché - google disk. Založí se excelovský soubor a navolím, s kým se bude sdílet, pozvánka do souboru vám pak přijde na mail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Tak pokud bys to dokázal zorganizovat, tak já bych tam určitě přispíval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Akorat jeden zadrhel je subjektivita chuti a vjemu, myslim ze se shodneme tak z 50 procent ... Ja si dlouhodoby poznamky nedelam protoze zatim nemam alzheimera, a az ho budu mit tak budu mit alespon kazdy tyden neco noveho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Tak rozhodně by asi byla hloupost zanášet to všechno do jedné tabulky, to by byl řádnej guláš, ale kdybychom tam každý měli svůj list se svou vlastní tabulkou, tak by to bylo myslím príma... Já si stejně za chvilku vytvořím tu tabulku pro sebe, takže to klidně dám online a když mi hodíte do SZ vaše maily, tak vás pozvu a můžete si tam přispívat, jak je libo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Nebo udelat seznam doutniku, vedle nej sloupecky s nasima nickama a at tam kazdej hodi subjektivni hodnoceni 1-10/10 ale bude to pak hodne strucne, premyslel jsem nad nejakou app do telefonu a tam si vest obsah meho humidoru, mate nekdo neco vyzkouseneho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 (upraveno) Vymýšlíte vymyšlené... http://doutniky.etrafika.cz/index.php?action=browse_brand& jenže je v tom ta subjektivita. Upraveno 23. září 2013 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Bob: ano, zkoušel jsem pro iOS například Cigar Boss, ale vůbec mi to nevyhovuje, je to taková aplikace, co chce umět všechno, přitom neumí nic. Plus tam všude blikají reklamy apod... V AppStoru je ještě pár podobných aplikací, ale většina jsou aktualizovány naposled před dvěma třema lety, takže žádná retina, žádný iP5... Já si prostě udělám svou tabulku, stejně bych si ji dal na google disk, abych to měl syncnuto i v telefonu, takže kdo se bude chtít přidat, přidá se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Presne tak mi prisly i ty ostatni aplikace, o neaktualnosti doutniku nemluve, super by byla app v telefonu kde bysme si mohli navzajem sdilet poznatky v uzavrenem poctu lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se