Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To ze druhy den rano nez neco snis to v puse budes citit je bohuzel fakt, ale je to o zvyku, jako u vseho, cim kvalitnejsi doutnik tim mensi dojezd :-)

Ja myslim ze muzes experimentovat s velikostma corona, robusto, belicoso, torpedo, delsi nez cca 150 mm bych zatim asi vynechal, ale kazdej to ma jiny, ale vzhledem k vyssim cenam u vetsich doutniku se ti to jaksi vyselektuje samo :-) Z mimo kubanskejch bych ti doporucil zkusit sehnat ty Flor de las Antillas nebo cokoli od My Father, zatim jsem neslapl vedle ...

Odesláno

To ze druhy den rano nez neco snis to v puse budes citit je bohuzel fakt, ale je to o zvyku, jako u vseho, cim kvalitnejsi doutnik tim mensi dojezd :-)

Ja myslim ze muzes experimentovat s velikostma corona, robusto, belicoso, torpedo, delsi nez cca 150 mm bych zatim asi vynechal, ale kazdej to ma jiny, ale vzhledem k vyssim cenam u vetsich doutniku se ti to jaksi vyselektuje samo :-) Z mimo kubanskejch bych ti doporucil zkusit sehnat ty Flor de las Antillas nebo cokoli od My Father, zatim jsem neslapl vedle ...

prubnu určitě, dík za tip :)

Odesláno

Budu ti na dálku lehce oponovat Bobe . Složení / chuť Oliv V je naprosto identické jen ta limitka je prostě uleželá a vzhledem k velikosti doutníku chutná trochu jemněji. A co se týče chutí v Belicosu,tak já tam rozhodně nic rušivého,nebo pŕehršel chutí necítím,ale to může být tvůj subjektivní dojem a to je prostě tak . Za mě jsou oba doutníky naprosto fenomenální a mohou se směle rovnat s Kubánskou produkcí,kterou i v kategorii maduro místy značně převyšují.

Odesláno

dyk pisu ze je to subjektivni recenze a dojem, na me je proste belicoso uz moc vyrazny, ale 90 procent lidi to nepociti, to mas stejny jako s VdS, proste mi nektere tony chuti vadi :-)

Myslim ze standartnim Olivam V ulezeni v humidoru vyrazne prospeje

Franta ted objednal standartni verzi Torpeda tak bude srovnani, ale IMHO LE nemuze byt stejna jako standart, kazdej rok se urodi jinej tabak a 2011 se hodne povedl a proto udeleli LE

Odesláno

Tak já včera koupil jen tak ke kofole a pro kamarády suché doutníčky Romeo y Julieta mini...Chuťově nebyly špatné, pro mě jako začátečníka výrazné tak akorát, dokonce jsme byl celkem mile překvapen, že tyto lepší třídy suchých doutníku nejsou takové ty přeschlé rozpadající se šmejdy, ale naopak kvalitně balené (ač strojově) a hezky měkké...problém byla samozřejmě velikost...stáhnul jsem dva a bylo to tak nějak o ničem...přirovnal bych to spíš kouření cigarety a pokud člověk na chvilku odložil, tak jsem musel připalovat znovu... Má velikost tedy bude robusto...torpedo je pro mě až moc veliký a něco menšího jako H.Upmann Corona Junior, ba dokonce tito miniaturní kubánci jsou zase absolutně bez potěšení a nemají moc význam :-/

420x420_orig.png

Odesláno

jj coronou a robustem zacinal kazdej, kdyz je torpedo velky muzes jeste dat belicoso nebo short torpedo kdybys chtel zkusit jiny tvar doutniku ...

Odesláno (upraveno)

Bobiku, super!!! Konečně sis koupil poradny hodinky :-)))

vítej v klubu PO ;-)

Jj kuci, sazka na jistotu :-)

Upraveno uživatelem Bob123
Návštěvník Kamil
Odesláno

Report:

O vikendu bylo Hoyo de Monterrey Epicure DeLuxe od Boba, fakt dobry doutnik, ja od nich snad nemel spatne cigaro.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Vcera jsem dal MC Open Regata, slusny doutnik, vyrovnana chut, ale nenadchnul. A mel jsem kousek spatneho listu a musel 2x korigovat.

Ted jdu neco semolit od Viktora z otevreni Zenith butiku na titulku a dam si k tomu Partagas Petit Coronas Especiales, jsem s nimi moc spokojeny, uz jsem jich mel 10 nebo vic a bez problemu. Velikost primerena beznemu koureni, chut uzasna, sila akorat, musim pochvalit. Urcite bude jeste jedna krabice. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A trochu jsem zdrbnul jednu z doutnikovych ikon na cigars-review. :D

Odesláno (upraveno)

ja mam slinu na doutnik :-/ ted jsem vetral humidor a neprset venku tak jdu na pivo s doutnikem :-)

Btw hezka recenze na Bolivar :-)

Odesláno

Edmundo je bezpochyby vynikající. A co řada Open - třeba takový Eagle? Velmi doporučuji. Pro mě je ovšem momentálně absolutní top Oliva V Torpedo LE 2011 Edicion Europa Maduro Especial. Nedávno tu na něj napsal moc zdařilou recenzi Bob. Dal mu tedy jen mizerných 9 bodů z deseti. Tak já mu dávám 11, abych to nějak srovnal :-)

Odesláno (upraveno)

ja musim pul bodu odebrat za spatnou dostupnost, takze 9,75 z 10 :-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...