Bob Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Ale tohle je Romeo z dominiky, nema s kubou moc spolecnyho viz http://www.cigaraficionado.com/cigars/top25detail/year/2012/rank/3Jinak origo Romeo Y Julietta z kuby je furt super, zejmena churchill, jedina vytka je ze sem tam muzou byt problemy s tahem. Ale dle netu by melo stacit doutniky vyndat z humidoru cca 24 hodin predem a dat je treba do cedrovyho pouzdra ktery je suchy, RH klesne ze 70 na cca 65, to by melo pripadny problemy s tahem vyresit ...
instant Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 ja viem ze nie su, uz som si nastudoval. mal som raz tie kubanske, nejako vyrazne ma nezaujali, ale bol to nejaky mrnavy format, mne take male formaty generalne velmi nechutia. bojim sa ze to zhltnem. drzim sa komba torped montecristo a vegas robaina, podla aktualnej chute. ale ako citam toto vlakno, asi nieco nove na skusku dokupim
Návštěvník Kamil Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Tak nakoupeno, poslal mi fotku, na to Romeo by RyJ jsem hodně zvědavý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdybyste mě teď viděli, to musí být pohled. Protože kouřím doutník, větrám. Aby mi nebyla zima, jsem zabalený v dece a protože mě od zírání do počítače bolí oči, mám na nose sluneční brýle a venku je zataženo.
Bob Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 No vypada to zajimave, ja si ze statu necham pred vanoci asi taky neco privezt, asi sampler my father a oliva v melanio ...
gas Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Kuba nekuba, tomuto nemam co vytknout ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Hmm, tak na cestě je další humidor a rovnou naplněnej. To jsem tedy opravdu nečekal. Myslím, že kuřiva bude dostatek minimálně do jara.
FraK Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 To Gas - souhlasim. Oliva je super. To bylo torpedo nebo belicoso?
Bob Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Hmm, tak na cestě je další humidor a rovnou naplněnej. To jsem tedy opravdu nečekal. Myslím, že kuřiva bude dostatek minimálně do jara. A cos obednal?
FraK Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Nejhorsi je, ze kazdej humidor je malej a nezalezi na velikosti.
Wanderer Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 A cos obednal? Abych pravdu řekl, tak ani pořádně nevím. To byla spíš náhoda a likvidace zásob. Pak to projdu a nafotím.
Bob Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Ja myslel zes vzal nejakou limitku i s humidorem ... :-)
zrno Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Včera Dnes Kupodivu ryj tahl jak ma a VDS taky ten mel nevyraznej zacatek a od pulky ma zajimavou chut jen furt nevim k cemu to prirovnavat A montechristo open junior velky zklamani dva ze tri netahly takze uz je brat nebudu.
Bob Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Otazka dne ale je - co to mas na ruce? :-) nova akvizice?
m.n. Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Ženská mě dnes vytáhla do Freeportu, tak jsem nemohl odjet s prázdnou, ten Excalibur je fakt super kšeft, moc se mi tam líbilo - když si člověk odmyslel ty všudypřítomné nevychované rakouské turky, ale ti naštěstí mezi doutníky moc nechodí...
Bob Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Nene to uz je delsi dobu akvizice hezka akvizice!! Doufam ze je uvidim priste na srazu nazivo :-)Ženská mě dnes vytáhla do Freeportu, tak jsem nemohl odjet s prázdnou, ten Excalibur je fakt super kšeft, moc se mi tam líbilo - když si člověk odmyslel ty všudypřítomné nevychované rakouské turky, ale ti naštěstí mezi doutníky moc nechodí... obrázek.JPGHezka sestavicka! Kdybh nebyl ten excalibur tak daleko taky bych tam vyrazil na vylet
m.n. Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 (upraveno) Bob: no já to měl 250 tam a 250 zpátky... A ještě bych se rád zeptal zkušenějších - zapisujete si někam své zkušenosti s vykouřeným doutníkem? Na ring? Do notýsku? Nebo si to jen schováváte v hlavě? Já zkoušel i nějaké appky, ale všechy jsou neintuitivní, překombinované, tak nevím, co s tím... Upraveno 22. září 2013 uživatelem m.n.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se