Návštěvník Kamil Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 mas jeste tu plechovku od toho tabaku? Ze bych udelal pokus :-)To je plechovka od peruánských Bandolero Audaces a v ní jsou právě Flor de Selva VZ. Ještě odkaz na velmi zajímavé video celého procesu výroby doutníků Padron.
Bob Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 aha tak nic :-) Zkusim to dat do krabice od doutniku ...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 Jsem sám doma, tak jsem si na večer vyndal jednoho drobečka.
Návštěvník Kamil Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Už si s tím zkoušením musím dát pohov a přejít na interval 1 doutník / 1 týden. Ale dnes ještě jeden drobeček Camacho Corojo Chruchill.
Bob Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Dokud ti chutna a mas prachy byvh to neresil :-) cetl jsem ze spravce plantaze Robaina kouril cely zivot 20 doutniku denne, prvni uz pred snidani. Kdyz mu bylo 70 tak mu to doktor zakazal, tak pry pak kouril jen 5 denne :-) ...
Wanderer Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Tak včera jsem se konečně dostal do Excalibru na Hatích. Mám to takřka za barákem, ale nějak jsem se tam nemohl dostat. Vždycky jsem utratil víc peněz za víno po cestě tam, tak už jsem tam nejel. Zas tak moc toho nenakouřím, ale svůj minihumidor jsem naplnil, tak se těším na příhodný večer, až něco vyberu.
Jeremy Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Dorazilo hulení :-)Gilbert de Montsalvat Magnum.
Bob Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Tak dnes Montechristo Open Master - velice prijemny robusto, uzil jsem si to :-) Jinak jsem dal do cedrovy krabicky od Hoyo de Monterey 3 obyc robusta a do zvlhcovace J. Walker v pomeru pul na pul s destilkou a necham to tam cca 2 mesice a prubezne budu doplnovat vodu a whisky a uvidime co z toho vznikne, uz jsou tam cca tyden ...
Mirek Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Po návštěvě bezcelky se humidor lehce zaplnil...
Jeremy Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Pánové, pořídil jsem parádní doutníkovej ořezávač. Bomba doporučuju!Jmenuje se to shuriken. Na eBay od 13 USD.
Mirek Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Jakože neodstřihneš konec, ale jen ho takhle nařízneš? To pak ale moc netáhne, ne?
Návštěvník Kamil Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Jakože neodstřihneš konec, ale jen ho takhle nařízneš? To pak ale moc netáhne, ne?Taky bych k tomu něměl důvěru. A čím dál víc jsem si oblíbil a kupuju Piramide, Torpedo nebo Perfecto. I když teď jsem si objednal H. Upmann Royal Robustos, už se těším.
Bob Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 A jak moc by se vlastne dle odborniku melo strihat torpedo? Ja ho striham tak odhadem centimetr od konce ...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Mělo by se stříhat ve 2/3 zúžené části od hlavy. Když dobře táhne, stříhám i menší část. Těším se na tuhle krásku a budu si muset dobře rozmyslet, kde říznout. Ale počkám na výjimečnou příležitost, taky za ty prachy...
Wanderer Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Tak jsem si zápálil tohleto:http://eshop.excaliburcity.com/cz/prodej/joya-de-nicaragua-viajante-1-10-3193žádnej velkej kuřák nejsem, ale prostě jsem šel okolo, zaujala mě velikost, tak jsem jich pár vzal. Teda kouřil jsem to hodinu a půl, byl jsem v půlce a musel jsem toho normálně nechat, protože jsem nemohl. To se mi ještě nestalo.
Návštěvník Kamil Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Tak jsem si zápálil tohleto:http://eshop.excaliburcity.com/cz/prodej/joya-de-nicaragua-viajante-1-10-3193žádnej velkej kuřák nejsem, ale prostě jsem šel okolo, zaujala mě velikost, tak jsem jich pár vzal. Teda kouřil jsem to hodinu a půl, byl jsem v půlce a musel jsem toho normálně nechat, protože jsem nemohl. To se mi ještě nestalo.Vyfot ho s necim jinym pro porovnani. Dnes prisly napinaky do bot z cedroveho dreva. Krasne voni, asi ten svuj rozrezu do humidoru.
Bob Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 muzes nakrouhat par hoblinek :-) ja jedu o vikendu na hory tak si nejaky torpedo taky pribalim, uz se tesim ...
Wanderer Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Myslím, že tady je velikost patrná.
Bob Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 to bude double corona? nebo jeste delsi? jak to tahne?
Wanderer Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 22cm Táhne to dobře, ale je třeba udržovat oheň. Srašně rychle to zhasíná, jak se tomu člověk nevěnuje, zapaloval jsem snad 4x. Čekal jsem, že to bude takové provoněnější tabákem, každej doutník je nejlepší v první 1/4, ale žádnej extra efekt to nemělo. Prostě jakejkoli jinej doutník, akorát toho je hodně a na celé odpoledne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se