Bob Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 (upraveno) No jestli neresis az tak naklady tak to bude dobra volba, vypada skvele, dej sem pak nejaky fotky at se muzeme pokochat :-)Akorat Cohiba esplendido se ti tam vejde jen na sirku :-) Upraveno 8. dubna 2013 uživatelem Bob123
Mirek Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 S Adorini chybu určitě neuděláš, je to kvalitka...akorát by mi vadil ten zvlhčovač vevnitř, furt to otvírat, aby člověk věděl, jestli je tam správná vlhkost, je trochu kontraproduktivní.
filo-boxer Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Tak co jsem cetl, tak stejne by se mel kazdy humidor minimalne jednou za dva tydny otevrit - to by mohlo odpovidat me frekvenci koureni.
gas Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 zavlhceny adorini udrzi spravnou vlhkost cca 3 tydny, takze tohle bych asi neresil
Bob Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Tak co jsem cetl, tak stejne by se mel kazdy humidor minimalne jednou za dva tydny otevrit - to by mohlo odpovidat me frekvenci koureni.Ja tak jednou mesicne delam udrzbu, vyndam vsechny doutniky, suchym hadrem vytru humidor a doutniky prohodim levy do prava a spodni nahoru ... Vodu doplnuju dle potreby 1-2x mesicne
Wanderer Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 Tak právě dokuřuju Bentley Corona a byl jsem velice příjemně překvapen. Začátek luxusní, závěr sice slabší (což je normální), ale mile mě to překvapilo. Rozhodně zajdu ještě nějaké dokoupit.
Jeremy Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 Konečně můžu vyhodit ty hnusný vodní gelovatý zprzňovače.. Doporučuju:http://www.cigaroasis.com/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=64
Návštěvník Kamil Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 Kolik to stoji? A stejne musis menit water cartridge.
Jeremy Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 Na eBay neco kolem stovky. Cartridge tam mam zatim 4. den a nic.. Dolejva se tam normalka destilka. Vyhoda je, ze je tam furt vlhkost, kterou clovek nastavi, ani o procento vic nebo min, natoz o deset Udelal jsem si radost :-) - jo, frci to bud ze site, nebo ze 6 AA baterek. Elektriku dovnitr vede plastovej prouzek, ktere se do humidoru v pohode skripne..
Bob Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Dnes lehka Dominika Don Diego - velikost cca corona, grilovani sice v zime ale prijemny :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Dostal jsem RyJ Churchill. Přivezený z Kuby, je to fake. Podle všech znaků je prstýnek pravý, jeho barva, tvar a velikost písma i umístění a plasticita proužků a bodů správná. Velikost, tvar a krycí list ovšem zcela jiné. Vypadá to na originální prstýnek na neoriginálním doutníku.Ale chutná poměrně slušně, utažení, popel, tah i kouř v pořádku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Musím se pochlubit cestovním humidorem. Dostal se ke mně díky jednomu váženému členovi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 Tak ten humidor to je parada ! Ty doutniky jsou primo na zvlhcovaci? A vicka asi sroubovaci? Fakt moc hezka vecicka :-)
filo-boxer Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2013 Tak jsem si vcera po deseti letech zapalil doutnik... Nasel jsem si super specialku tabaku u nas ve meste, cigarety ani casopisy a podobne tam neprodavaji, pouze doutniky, dymky apod., krasne to tam voni, a u pultu jeste obcas obsluhuje majitelka, ktere je 73 let, ale je to cupr baba a vyzna se a ma trpelivost se zacatecnikama jako jsem ja Takze vcera Santa Damiana Corona a prijemne stravena hodinka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondra.palas Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Ahoj,snad mě s nováčkovským dotazem nevyhodíte. S blížícím se létem a možností občas posedět někde venku s přáteli budu mít určitě příležitost, vychutnat si občas doutník. Jsem typický představitel nárazového cigaretového kuřáka. Nemusím si zapálit třeba několik dní, ale jakmile si dám v hospodě pivo, pálím jedno cigáro za druhým. Teď to, proč sem vlastně lezu - má smysl si kupovat tuhle sadu?http://www.etrafika.cz/detail/8311/doutnikove_darkove_sady/doutnikovy_humidor_set_torpedo_4 Postačí humidorek na občasné přechování doutníku? Je to funkční řešení na režim "v týdnu si koupím pár doutníků na víkend"?Jsou vhodné doutníky Stanislaw na seznámení se s základy doutníkové "kultury"?Bude ten přiložený ořezávač k něčemu? Pokud ne, asi bude lepší rovnou koupit zvlášť humidorek, ořezávač...atd.Opravdu nechci hned na začátku investovat příliš prostředků, zájmů na utrácení mám už takhle dost. Doutník jsem si dřív s kamarády občas dával, ale nikdy jsem nevěnoval moc pozornost tomu, jaký doutník a jakým způsobem jej kouřím. Jestli je můj dotaz mimo mísu, prosím nasměrovat správným směrem. Díky.
filo-boxer Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Ja jsem taky chtel hned koupit humidor, ale zatim jsem to odlozil, protoze to planuju jako ty, v tydnu si zajdu do "trafiky" pro doutnik(y) a o vikendu je vykourim. Na tech par dni ale humidor neni treba, staci zavrit do takoveho toho igelitoveho zip-pytliku. Takze humidor az casem, jak se to vyvine.
Bob Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Ja bych to byt tebou resil jak pise filo-boxer, pytlicky, treba dva v sobe v lednici tyden vydrzi, pripadne improvizace v podobe skatule od doutniku a dovnitr houbicku, protoze si myslim ze te to stejne chyti a budes casem kupovat velky humidor, tak bys mel jeden navic :-) ostrihavac staci uplne obyc, co se tyce zapalovani ja pouzivam ciste z lenosti zapalovac typu "autogen", jinak sirky jsou samozrejme stylovejsi :-) Jinak na zacatek Stanislaw v pohode, jen bych vybiral se svetlejsim krycim listem, tmavy byva silnejsi, pak cokoli z Dominiky by melo byt ok, no a casem silnejsi kalibry ... :-)
bohus76 Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2013 Tak jsem si vcera po deseti letech zapalil doutnik... Nasel jsem si super specialku tabaku u nas ve meste, cigarety ani casopisy a podobne tam neprodavaji, pouze doutniky, dymky apod., krasne to tam voni, a u pultu jeste obcas obsluhuje majitelka, ktere je 73 let, ale je to cupr baba a vyzna se a ma trpelivost se zacatecnikama jako jsem ja Takze vcera Santa Damiana Corona a prijemne stravena hodinka.Snad by jsi mohl uvést kde se ona speciálka trafiky nachází......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se