Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Byly to jedny z mých nejoblíbenějších hodinek,měl jsem je strašně moc let,ale nakonec musely uvolnit cestu dalším kouskům.Považuji je za jedny z nejpovedenějších "Rolád" :-))))) Nebo "Rolby",jak říká jeden můj známý.

David

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

jsou krasny a jsou ted moje :)

U Tebe prošly plastickou operací a liftingem :D.

Hezký, máme tu zřejmě další rodokmen hodinek.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Jo je to peklo, jsou určitě i tací, kteří se na to léčí, opustili rodinu, prodali barák, nespí a nejí a jenom kupují hodinky Rolex :D

Odesláno

...jděte s tim někam, od doby co jsem na rolexforums mám úplně panický pocit, že jedny rolexy mi nestačí. Nejím, nespím, nesoustředím se...

Klid Bandi, mam to stejne :D
Odesláno (upraveno)

Kdyby měl tento model vteřinovou ručku lesklou, napsal bych, že jsem v životě neviděl fádnějších hodinek. Avšak s touto červenou vteřiovkou tvoří velice zajímavou a povedenou časomíru.

Jinak pánové, dělejte s vaší češtinou něco. Naučit se dvě písmenka denně je málo a negramotné tu nechceme.

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odesláno

Jinak pánové, dělejte s vaší češtinou něco. Naučit se dvě písmenka denně je málo a negramotné tu nechceme.

ja jsem tady kvuli hodinkam, ne kvuli cestine. takze pokud nekdo nepise, ze vydel ve vyloze, tak je mi to celkem jedno. btw, jestli ti vadi absence hacku a carek, tak s tim ti nepomuzu, ja mam nemeckou klavesnici a diakritiku pouzivam jen v nejnutnejsich pripadech..

Odesláno

"Rolexomaniodeprese" se dá léčit pouze "předávkováním Rolexama" a následného pocitu nechutenství :-)))).......ale upřímně,....riskne to někdo ??? :-))))......a i když,stejně si pak jedny"Rolády" někde "zobnete" :-))

Jo je to peklo, jsou určitě i tací, kteří se na to léčí, opustili rodinu, prodali barák, nespí a nejí a jenom kupují hodinky Rolex :D

Odesláno

ja jsem tady kvuli hodinkam, ne kvuli cestine. takze pokud nekdo nepise, ze vydel ve vyloze, tak je mi to celkem jedno. btw, jestli ti vadi absence hacku a carek, tak s tim ti nepomuzu, ja mam nemeckou klavesnici a diakritiku pouzivam jen v nejnutnejsich pripadech..

Děkuji za poučný výklad, gentlemane.
Odesláno

Také se mi na začátku zdály "nevýrazné".Ale byl to vlastně první model,který prolomil sterotyp sportovních Rolex typu Submariner,Sea Dweller, GMT Master a neměl již příčné vrtání pouzdrem pro stěžejky tahu :-)

D.

Kdyby měl tento model vteřinovou ručku lesklou, napsal bych, že jsem v životě neviděl fádnějších hodinek. Avšak s touto červenou vteřiovkou tvoří velice zajímavou a povedenou časomíru.

Odesláno

Také se mi na začátku zdály "nevýrazné".Ale byl to vlastně první model,který prolomil sterotyp sportovních Rolex typu Submariner,Sea Dweller, GMT Master a neměl již příčné vrtání pouzdrem pro stěžejky tahu :-)

D.

To jsem nevěděl, díky za osvětu. A jak se číselník u těchto hodinek "tváří" na denním světle? Nějaký výrazný třpyt nebo hra barev?
Odesláno

Ještě jsem si vzpomněl,že současně s tím vrtáním se změnil i ten 1.článek tahu co jím procházela stěžejka,....už to nebyl jen naohýbaný plech,ale plný odvrtaný materiál a začali ho dávat i na Submarinery,GMT a SD jen s tím rozdílem,že pouzdro bylo stále provrtané v celé šířce až do roku 2004,pak už jen vnitřní vrtání.

Jelikož ten ciferník je v platině a Rolex nepoužívá antireflexní úpravu skel,tak se tváří jednoduše,elegantně,sportovně..........nijak vyloženě nezáří a ani nemění barvy.

To jsem nevěděl, díky za osvětu. A jak se číselník u těchto hodinek "tváří" na denním světle? Nějaký výrazný třpyt nebo hra barev?

Odesláno

:-))))))).......buď v klidu,lepší jedny "Rolby"na ruce než desatero "Béček" ve skříni.

...jděte s tim někam, od doby co jsem na rolexforums mám úplně panický pocit, že jedny rolexy mi nestačí. Nejím, nespím, nesoustředím se...

Odesláno

Jako sorry,ale tohle mi připadá jako dětská velikost,hlavně co se tahu týče-ten vypadá až zženštile na tý ruce!Nebo jsem ještě nedospěl do takovýho levelu,aby se mi to líbilo?

Odesláno

Sorry kámo,ale velikost je standardní 40mm bez korunky a tah je 20/16,takže naprosto ideální proporce pro pohodlné nošení.Ta fota nejsou na ruce,ale na Rolex polštářku.......tak se Ti to zdá zkreslené.Jednou tam dojdeš,jako každý tady,neboj :-)

David

Jako sorry,ale tohle mi připadá jako dětská velikost,hlavně co se tahu týče-ten vypadá až zženštile na tý ruce!Nebo jsem ještě nedospěl do takovýho levelu,aby se mi to líbilo?

Odesláno

Máš reht,že k tomu asi dojdu,protože když si vzpomenu jak jsem před dvěma lety tady začínal a co se mi líbilo a najednou co se mi líbí teď:-)Jinak nic proti Rolexu,tenhle model mě zrovna nic neříká,ale submariner pecka!

Odesláno

Podle podpisu nedospěl :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...